VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 681
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 3 195
  • по пътя
Мен също ми стана мъчно за Христо, много го преживява и се иска доста сила да устоиш при такъв натиск от страна на всички.А Миглена няма право изобщо нищо да говори, тя отказа мисия без причина, при нея даже по-лошо беше. Емануела просто не ми се коментира, ще бъде голямо разочарование ако спечели.

# 3 196
Христо си е в пълното право да откаже тъпия им сценарий. Тази мисия им се получи само миналата година, винаги е била меко казапо тъпа и е правила участниците във формата смешни. Жал ми е като чета как го нападат и тук, и във фейсбук. И ние пишем за отношението в Къщата, но и нашето е двоен стандарт - Миглена я подкрепихме, а за него сега всякакви епитети се заредиха...

Изключително инфантилна мисия, която наистина беше смешна само миналата година. Много съм се смяла с дойката на Люси, както и с Кичка и Ритонеца. Joy

# 3 197
Ние се смеем на миналогодишната мисия, но....сякаш го разбирам Христо, че не иска такава халтурка да остане в досието му и бъдещ работодател като цъкне в интернет да го провери, да излезе това филмче. Вероятно иска да играе и да бъде свързван единствено със сериозни проекти, а не със смешки. Има резон, разбираемо е донякъде.

Но сте прави, че вниманието от оста Ирини-Миглена се отклони. Направо се забрави.

# 3 198
Но сте прави, че вниманието от оста Ирини-Миглена се отклони. Направо се забрави.
И то доста, засега. Laughing
Разнищихте Христо, че и на кръст го разпънахте.
Щом не е приел явно си има някакви лични подбуди, все пак има право да откаже, но реакции от съквартирантите никакви, само шушукат по ъглите, ако беше Миглена примерно или някой друг щяха да го/я разкъсат. Не мисля да има мисия. Thinking
За протокола не го харесвам и не ми е интересен.

# 3 199
Ицо, е най - безинтересният образ от години насам в историята на VIP -а!
Дръпнат, скучен, безидеен, сега и инат проявява, е ...!
С право скочиха жените срещу него, но ми се искаше и Пути и Роровеца да му поврякаха малко, както мъжкарски крещят на Еми и Меги!
Тогава със сигурност ще наака гащите!  Mr. Green

# 3 200
  • somewhere near the sea
Тоя Христо цял живот само ангели ли си въобразява, че ще играе? Според него Мел Гибсън може да гледа пиеската и да се засегне? Това ли е една от причините да не иска да участва? Той що си мисли, че Мел Гибсън няма друга работа, освен да следи как мърда Живков.

# 3 201
Защитавам правото на Христо да отказва каквото си иска. Но или не обясняваш- never explain е за такива ситуации, или не се оплиташ като пиле в калчища в аргументи, с които ставаш смешен. Миглена си каза , че и е унизително да е куче и отказва и то веднага и толкова. Не разбирам логиката да се съгласиш да влезеш в риалити пък това „да не навреди на кариерата ти”. Ако си много велик- няма лош ПР. Тези по света знаят какво и ВВ. И че има мисии. Този човек си е чепат. Или си играе договорена с ВВ роля. Ако е второто – оправи им играта. Т.е. пак служи на формата. Волю или неволю ги извади от зациклянето в женски дуели. А Емануела честно много ме забавлява. Прави си шоуто отвсякъде. На Ути чак гащите му паднаха, но поне сега знаем, че тя е виновна за всичко- за глобалното затопляне, за икономическата криза…Изобличи и дъртия коцкар. А това мазно поведение е по-отвратително и от сексизма на готвача. Получава и се на Емануела, браво!

# 3 202
  • До сърцето...
Христо за мен, с този отказ, става безличен актьор и скучен човек.

Егати, ако не можеш с финес и хумор (щото нали каза, че има чувство за самоирония) да излезеш от един аматьорски етюд, не ми го хвалете какъв актьор е. Все пак е за пари вътре, нали? Т.е. има си ангажимент.
За един професионалист, какъвто претендира да е, не е никакъв проблем да извърти нещата както той си иска - може и като фарс, може и като осмиване (ако е обиден де). Гледах как го направи самодеен актьор, та за един с такава професия...

И това с "прясната" любов беше лошо изиграна сценка  Peace

# 3 203
То па точно индийски сериал да пародират- можеха дори да не се докоснат, да го изиграят толкова изопачено, че да не я пипне дори  Laughing, ама човека си прави реклама, дори не знам дали се рекламира като актьор вече, или като друго  Joy

Разходих се във ФБ профила на Миглена. Дано да пребори Емануелата, само в нея ми е надеждата вече. Което не значи, че И, Л, Т и други не ги подкрепям вече. Лара, ако знаеше, че ще му паднат гащитена Ути да му беше оставила тиранти - не се смейте! Но само Миглена може да пребори чудото чалготия по фин начин. Ха дано!  Praynig
Жива да не бях, дет се вика!  Laughing Хареса я Меги, а  Laughing А преди само ни плюеше
Жалко, сега пак всички във форума ще са на едно мнение и ще настане скука  Laughing

# 3 204
  • София
Е, с Емануела, предполагам, не е лесно да съжителстват.Явно е шумна, прави каквото си знае, демонстрира високо самочувствие. Пък толкоз им трябва на пишман интелектуалците, дето се имат за по- по- най-. Просто от кожата ги изважда!
Браво на Миглена, намери подход към Емануела и се държи като човек с умствен багаж и възпитание, за каквито претендират останалите, но в това отношение са дори под нивото на Емануела, която се държи достойно в повечето ситуации.
Много имат да научат от Меги, но са така заети със собственото си велико "античалга Аз", че не се усещат колко жалки изглеждат отстрани.

# 3 205
Браво бе Мари,за да оправдаеш Христо от сто кладенеца вода донесе -то не бяха болни роднини ,животоспасяващи операции чак нова религия измисли. А може пък и света да спасява. Хванали са го извънземни на входа и са му казали -съблечеш ли ср,бутаме Земята и строим междугалактическа магистрала.
 Та най-ме дразнят женички които да се харесат в мъжките очи са готови да плюят по другите жени най-грозно. Също като Надя . Не ти идва на ума ,че утре може да си на мястото на въпросната жена и да те нападат само защото си по-слаба по дефолт

# 3 206
Генчо днес в На Кафе за интервюто с Жана

# 3 207

Това червеното гащи ли е? ooooh!

Ути е озлобен простак с претенции. Колко пъти нарече Емануела "куха лейка" и беше горд от себе си, а сега - "да знаеш, ще сигнализирам ББ за обидите ти". rotfImbo

# 3 208
  • somewhere near the sea
Ами да беше си оставил само снимката в къщата великият актьор- така славата му щеше да е недокосната, пък и парички щеше да получи. А съквартирантите като минават да удрят по един поклон. Надя и Деса- по два.

# 3 209
Във Фб попаднах на коментар на шеф Борис Петров за Ути:
Скрит текст:
Boris Petrov В Черешката на тортата обиждаше една майка на три деца, която беше загубила едно от тях и въпреки това беше намерила сили за борба, Една истинска Жена и моя колежка! Аз тогава му казах, че е прост и дадоха само моите думи, но сега се изпуснаха! Ути е повече от това което дори сега се видя!
Харесвам · Отговор · 9 · 11 часа · Редактирани

Eva Toneva По външния вид си личи какъв е. Радвам се, че не си в това шоу.
Харесвам · Отговор · 11 часа

Boris Petrov Той и Ути се радва, че не съм там!
Харесвам · Отговор · 4 · 11 часа

Eva Toneva Той със сигурност Grinning

Boris Petrov Плакал е с крокодилски сълзи да не влизам, не е очаквал, че ще се откажа!
Харесвам · Отговор · 2 · 11 часа

Eva Toneva Изненадал си го в гръб Grinning

Boris Petrov Щях да го разкъсам като лъв, дебел глиган!
Харесвам · Отговор · 3 · 11 часа

Eva Toneva Знаеш мнението ми. Не си заслужава нито битката, нито войната...
Харесвам · Отговор · 1 · 11 часа

Boris Petrov щеше да е вечеря!

Eva Toneva Тя още повече Wink

Нели Русева Шеф Петров, това изобщо не е колегиално, ама никак! И изобщо не е смешно!

Boris Petrov къде видяхте мой колега, госпожо?
Харесвам · Отговор · 7 · 11 часа

Помня ги от Черешката на тортата. Там Ути пак блесна с интелект.

Общи условия

Активация на акаунт