VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 638
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 3 390
Айде стига се занимавайте с Мари.
Само и се връзвате и и доставяте удоволствито , че е успяла да ви провокира.

# 3 391
Не съм ви чела, то е ясно защо.
Някой гледа ли промото за довечера? Нещо интересно?

# 3 392
  • София

Дават ги да пеят и танцуват на ТАРАЛЕЖА,вероятно нова мисия.  Laughing

# 3 393
Цитат
Kакто винаги, Всевиждащото Око ще прояви милосърдие и ще даде шанс на Съквартирантите да си върнат част от удобствата! То ще постави изключително забавна мисия, а в случай че тя е успешна, те ще имат шанс да изберат какво искат да си върнат.

От FB: Следваща мисия във VIP Brother Bulgaria - Да тричаме Ути Wink

Пак са пуснали анкета http://www.polljunkie.com/poll/pytnni/happy-poll/view

# 3 394

Дават ги да пеят и танцуват на ТАРАЛЕЖА,вероятно нова мисия.  Laughing
Joy
Благодаря.

# 3 395
Айде стига се занимавайте с Мари.
Само и се връзвате и и доставяте удоволствито , че е успяла да ви провокира.

За половината от постовете и може да се използва бутона: Информирай модератор! ban

# 3 396
  • Испания
Цитат
Kакто винаги, Всевиждащото Око ще прояви милосърдие и ще даде шанс на Съквартирантите да си върнат част от удобствата! То ще постави изключително забавна мисия, а в случай че тя е успешна, те ще имат шанс да изберат какво искат да си върнат.

Трудна мисия - да ти кажа.  Joy

# 3 397
Цитат

Joy Joy Joy

Е това ще е велико, щом селските помияри нямали нищо против според него самият- що пък и един келеш да не изпита това удоволствие. Може и да се пречисти, не се знае. Laughing

# 3 398
Нещо не мога да се справя с монтажа с падането на гащите, нищо днес на танците Simple Smile
Скрит текст:

# 3 399
# 3 400

ВИЕ, уважаеми ИНТЕЛИГЕНТИ с безмерни претенции и борци с "таралежени мелници" -УТИ, ИРИНА,
ТОРНЕВ, ЛИЛИ, ЛАРА, МИХОВ, РОРО и безличната хубавица НАДЯ- с какви очи аджаба ми налагате модели и стереотипи на поведение, с какво морално право нападате Миглена, Емануела и  Борислав
???????????????????????????????? Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ути-водещ на готварски 5-минутки;
Ирина-ще си остане известна с разпада на две семейства;
Торнев-ок, опитвал се е нещо да прави;
Лили-нищо след промените, водеща преди 30 години на детско предаване;За Лара-същото-тя след нея беше;
Михов-всичко що е български футбол е гнус и простотия;
Роро-продавач в музикален магазин и водещ на предаване по някаква си балканска телевизия.
Та-за каква интелигенция точно говорим, я не се ядосвай.

# 3 401
Обявиха ли изобщо резултатът от предишната мисия дето Иринии криеше чаши  newsm78

# 3 402
Как няма да има тролове, като вие не спирате да ги храните, отговаряйки на всеки техен пост? Чудя се вече кой е по-досаден - Мари или вие, които скачате на всяка нейна умишлена провокация.

Аз честно казано предпочитам Златина пред тази лаладжийка, падала съм от смях със Златето.... Joy

# 3 403
Аз честно казано предпочитам Златина пред тази лаладжийка, падала съм от смях със Златето.... Joy
Забрави ни тази година Златинка, явно не ни харесва вече. Simple Smile

# 3 404
Ох, срало мече  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт