VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 149
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 3 600
  • София
Тъкмо под действието на алкохола и миризмата на цигарите по-малко ще си миришат.

# 3 601
Помиярска работа... Sick ЕнтЕлегЕнция, батко!

# 3 602
А тези, които нито пушат, нито пият? А, ма то няма такива в Къщата. Нямам думи аз.  ooooh!

# 3 603
Ирина отново направи това, в което е най-добра. Бутна им фитила за алкохола, като не стана почна да им набива вина и накрая се оттегли все едно те са взели решението. ooooh! Много мазна манипулаторка. Sick

# 3 604
  • София
И Брадъра подхлъзна пушачите, като обедини двете неща. Абсолютно целенасочено.
И съм далеч от мисълта, че няма какво да ядат и че не се къпят. Това не е нормален Биг Брадър.

# 3 605
И така, дами и господа, цветът на интелигенцията гласува за алкохол и цигари.
И хич не го обявяват за бунт - Деса щом каза "алкохол" Ирина тутакси се върна да гласува и забрави за болката.
Биг Брадър, моля ти се, нека тези СМС -и да отидат за благотворителност за бедните алкохолици вътре.

# 3 606
Боже Боби е виновен, че е гладен ли Close. Няма такава простотия. Дано го спасят след рекламите!

# 3 607
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирина отново направи това, в което е най-добра. Бутна им фитила за алкохола, като не стана почна да им набива вина и накрая се оттегли все едно те са взели решението. ooooh! Много мазна манипулаторка. Sick
Ами като има овце  Laughing

# 3 608
А тези, които нито пушат, нито пият? А, ма то няма такива в Къщата. Нямам думи аз.  ooooh!
Лили заради жлъчката не трябва ли да се храни редовно, или тя си има кошничка?

# 3 609
  • София
На Иванчо му е спукана работата с въздържанието...  Wink засега козирува на команди, но при ежедневната гледка на Иринка, която се разхожда вкъщи  с чаша в ръка, едва ли ще му издържи волята!  Rolling Eyes

# 3 610
  • Испания
Тенчева непрекъснато брои залъците на другите. А защо никой не брои нейните бутилки? Заради хляба на продуцента ли?  Sick

Отвратително.

# 3 611
  • Брюксел / София
Ирина пак "блесна". "Възхищавам" й се как във всяка ситуация може да се покаже колко е плоска и семпла. Това е умение.
Мисля, че нобеловата лауреатка си пада по Вальо-коцкара. Ще се сгодят накрая:) според мен са си лика- прилика. А Ути е страшен пути, без извинение.

# 3 612
Ей това гнусно Наде, каква радост и гордост ,че за пореден път дели общ мозък с идиотите,извинете"с интелигенцията" .Няма по-голяма глупост от това да си нямаш собствено мнение и да се кефиш че си причинила гърч на друг човек. Отвратих се от тая,явно съм очаквала повече...моя грешка Tired

# 3 613
Видя се най-важното ядро около какво се обединява, всичко друго е бошлаф. Съжалявам, че тези, които не поркат и не пафкат нон-стоп, има 2-3-ма такива, няма да получат нищо, много кофти. И аз съм пушач, но никога не бих ги предпочела пред топла вода или ядене, които са от полза за всички.

# 3 614
Тази Ирина не е нормална  Shocked
Кара се на Боби, че бил гладен???, а сега без да се поинтересуват от мнението на останалите, веднага гласуваха за алкохол и цигари  ooooh!
Че чак и се прегръщаха от радост??

Общи условия

Активация на акаунт