VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 101
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 3 615
Ирина не може да ме учуди с нищо вече.
Другите и те са едни.....
Миглена като че ли се разочарова.

# 3 616
  • Тра-ла-ла
Какво избраха, че съм телефонистка и изпуснах? Crazy

# 3 617
Алкохол, цигари  ooooh!
Евгени е прав

# 3 618
Щом най-добрата майка казва, че като си гладен и искаш храна си супер зле, значи е така!
Алкохол му е майката. Така показваш аристократизъм.

# 3 619
Голяма егоистка е Ирина. Първо искаше да върнат завивките, защото на нея й било неудобно да спи така. И още не може да прости на Борислав, че защитава Емануела, как му се нахвърли - искал да яде , моля ви се...

# 3 620
Ирина отново направи това, в което е най-добра. Бутна им фитила за алкохола, като не стана почна да им набива вина и накрая се оттегли все едно те са взели решението. ooooh! Много мазна манипулаторка. Sick
Ами като има овце  Laughing
+1 На Деси и светнаха очите като чу алкохол и цигари  Laughing

# 3 621
Ирина пак "блесна". "Възхищавам" й се как във всяка ситуация може да се покаже колко е плоска и семпла. Това е умение.
Мисля, че нобеловата лауреатка си пада по Вальо-коцкара. Ще се сгодят накрая:) според мен са си лика- прилика. А Ути е страшен пути, без извинение.

Нобеловата лауреатка  трудно ще се уреди с Вальо,той си пада по по млади и по -слаби

# 3 622
Какво се е случило с Роро, така "скачаше" срещу Ирина?

# 3 623
Струва ми се, че Роро вече си поотвори очите за Ирина, за манипулативните й техники, за отмъстителността й, и за отровния й език.
Може пък да не е късно и да се спаси той днес.

# 3 624
Все повтарят, че Ирина отказала Иван от пиенето. Как го е направила, като самата тя не изпуска чашата.

А Надя се очертава като заместничка на Лара. Да приглася на Ирина.

# 3 625
  • 221B Baker Street
Те, ако имат ток - може да си топлят вода в тенджУрата Mr. Green

Тцъ, нямат тенджери, дори и чаши нямат...

# 3 626
  • София
Голяма егоистка е Ирина. Първо искаше да върнат завивките, защото на нея й било неудобно да спи така. И още не може да прости на Борислав, че защитава Емануела, как му се нахвърли - искал да яде , моля ви се...
Joy
Безсрамник...  Joy

# 3 627
Все повтарят, че Ирина отказала Иван от пиенето. Как го е направила, като самата тя не изпуска чашата.
Като му я взима. Joy

# 3 628
Слабаков ще защитава Ути... сериозно застрашен ще да е!

# 3 629
  • UK
е той Иван надали не пие, просто си пие вкъщи

Общи условия

Активация на акаунт