VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 875
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 3 690
Илиана не познава нито Роро, нито Ути. Виждала била Тоонев 2 пъти. Когото й кажат, него защитава.

# 3 691
  • София
Ако може и тримата да си тръгнат. За първи път номинираните са ми еднакво неприятни. Като най-вече държа Ути да си тръгне, за мен това ще е някакъв вид победа над всичко, което той представлява.
Не знам дали ми се е сторило, но той сякаш помисли, че той е спасеният в началото. Thinking

# 3 692
Жоро предпочитам да остане...
Защо чучелото д-р Енчев бяха избрали да защитава Боби???

Щото той ще прави бюста на бъдещата му съпруга? (дето ке я търси в чалга клубовете)  newsm78

Последна редакция: пт, 28 окт 2016, 21:41 от Маpи

# 3 693
  • в резерват
Продуцента  Тупарев ще извади дружката си  Ути, че да не се излага повече, ще се напият и накрая ще завършат  в събота на участие на Емката.

И аз съм за Торнев да остане. Нещо не го виждам вече да ходи подир Ицата и вероятно би го сложил на място , ако остане.

# 3 694
Ути беше сигурен, че той ще е спасен. Сигурно е доста кофти всички готвещи по тв да са Мастър шеф еди кой си, а той...Ути.

# 3 695
Жоро предпочитам да остане...
Защо чучелото д-р Енчев бяха избрали да защитава Боби???

Щото той ще прави циците на бъдещата му съпруга? (дето ке я търси в чалга клубовете)  newsm78

Е, наистина прекаляваш и преиграваш.

# 3 696
Ути беше сигурен, че той ще е спасен. Сигурно е доста кофти всички готвещи по тв да са Мастър шеф еди кой си, а той...Ути.
Ути с падналите гащи.
Поне в това е единствен.

# 3 697
  • София
Илияна много остаряла, вече и гримът не помага
Какво прави там,а не е със семейството си да празнува раждането на внучката си...
Изкарва хонорар за квалитетна детска количка  Peace

# 3 698
  • 221B Baker Street
На мен той и Иван Звездев са ми най неприятните готвещи по телевизията, може би точно защото не са мастър шефове...    Mr. Green

# 3 699
И аз се надявам Торнев да остане, хареса ми как се държи напоследък.

# 3 700
  • София
Да Ути е чуден. Крещя на Емануела, че заради цигарите и нямали и един стол, но сега избра алкохола и цигарите.

# 3 701
Който и да излезе от тримата, все ще е малко- радвам се за Боби.

# 3 702
Изпадна в истеричен смях...надявам се , сега да си тръгне и с истеричен рев!

Много се радвам за Боби- един възпитан, непримирим с неправдата мъж, а не мижитурка ,като другите!

# 3 703
Здраво лъснаха образа на Ути ooooh!

# 3 704
Ewwwwwww, този го показват в максимално положителна светлина Sick, даже не му показаха всичките изцепки. Явно продуцентите го искат в предаването. Забравете да излезе тази вечер Peace

Общи условия

Активация на акаунт