VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 623
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 3 870
Направо ме е срам от себе си- до този момент много харесвах Слабаков, но сега съм  fight,
Знаех, че ненавижда гейове и е особняк, но човека с титла "почетен мангал", с която се гордееше да ми говори за чалга и да нарича жена животно Mr. Green Mr. Green Mr. Green- това само последователите на Декарт го могат.

Абе Андрей, а това какво е? Rolling Eyes?- произведение на режисьорското ти майсторство може би:

http://skandalno.net/wp-content/uploads/2014/01/Yoanna-Slabakova-04.jpg

http://www.struma.com/_thumb.php?tf=uploads/image/42/cur2_95_832 … th=500&tq=100

# 3 871
Мари, не ти разбирам въпроса...какво общо има Имануела с това, което съм писала...Което поражда друг въпрос - какво ти е сторила Имануелата - отнела ти е мъжа,  самоусещането кога да спреш или цикъла Confused

# 3 872
От сутринта в главата ми зациклиха първо "Бягайте крачета" заради дойката Люси, после следобедно детската песничка за Мечето на пътечето, а сега и Съчките - ужас  Joy

# 3 873
Аз пък си ходя и сама си се хиля като се сетя за днешната мисия.
-Това е Ламбада!
-Не бе, Данчето Христова е! Joy

# 3 874
аз се радвам че ут остана. харесвм и торнев но не понасям роро. олкото повече се увлича по духовмото някой човек толкова по-злобен се оказва.

ути вътре в себе си е добряк. просто е неуравновесен и гневлив. а роро е злобен.

торнев ме привлича сексуално с това р...

# 3 875
  • Тра-ла-ла
От сутринта в главата ми зациклиха първо "Бягайте крачета" заради дойката Люси, после следобедно детската песничка за Мечето на пътечето, а сега и Съчките - ужас  Joy

Весела компилация Laughing

# 3 876
Мари, не ти разбирам въпроса...какво общо има Имануела с това, което съм писала...
Сигурно си пропуснала - тази класна певица със стаж не знае кои са ФСБ и Щурците. Просто се пошегувах. Спи спокойна. Още един пост и спирам.

# 3 877
  • Тра-ла-ла
Скрит текст:
Той ти е зодия smile3534

# 3 878
На мен днешната мисия ми беше забавна и определено съм впечатлена колко песни познаха само по танците на съквартирантите.
Особено на Христо много се смях...никакъв ритъм в него нямаше  Laughing
И на предположението за Данчето Христова...

# 3 879
Резултати

ПОДКРЕПИ

Борислав                                                                               410 (74%)
Ути                 68 (12%)
Торнев               58 (10%)
Роро        18 (3%)

ГЛАСУВАЛИ ЛИ СТЕ С SMS В СЕЗОНА ДОСЕГА?

Не                                                                                                     471 (96%)
Да        15 (3%)

Общ брой гласове: 553

# 3 880
  • Испания

Ти ме уби.

# 3 881
Мари, не ти разбирам въпроса...какво общо има Имануела с това, което съм писала...
Сигурно си пропуснала - тази класна певица със стаж не знае кои са ФСБ и Щурците. Просто се пошегувах. Спи спокойна. Още един пост и спирам.

Нито я имам за класна певица, нито  за свръх интелект...и тя не е показала претенции за такава. Тези с претенциите се изложиха. Въпросът ми беше как свърза постовете ми  с Емануела... както и да е. Явно си я недолюбваш, пиши си, просто нека е подредено.

# 3 882
Много ми хареса танца на радостта или каквото там беше на Меги и Еми Mr. Green. Боби как искрено се зарадва когато ги спасиха Heart Eyes.

# 3 883
  • София
Торнев си беше напълно себе си последната седмица, минус обичайния циничен език, тук много се владееше. Жалко, че излезе.

Абе Кошлуков ожени ли се? Да му предложа.

# 3 884
  • София
Давай, зад теб сме!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт