VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 791
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 3 855
  • София
Слабаков никога не  се е откроявал с умствения си багаж (както се казва по интелектуалски  Joy) . човек с
 неестетичен външен вид и груба душевност, нямам какво повече да се каже за него  Joy
Съгласна съм. Помня го в благотворителния сезон на Vip Brother от 2009 г., а след това се изяви в редица предавания, като винаги беше привърженик на изключително крайни, ксенофобски и хомофобски тези. Като продължи да ни демонстрира ограничения си мироглед и в собственото си предване, което доскоро водеха с Ернестина. Да не говорим за непособността му да води цивилизован разговор или спор.
Някои толкова тръбят, че са интелектуалци от всички възможни медии, че хората ги приемат за такива, без да имат собствени впечатления за това. Слабаков е един от тях. Той и съпругата му Ернестина са самопровъзгласили се интелектуалци, също като тези в къщата (за които гласът зад кадър умело ни втълпява, че са точно такива).

# 3 856
Мари, на всички е ясно, че Миглена е проучила нещата и играе

# 3 857
Слабаков никога не  се е откроявал с умствения си багаж (както се казва по интелектуалски  Joy) . човек с
 неестетичен външен вид и груба душевност, нямам какво повече да се каже за него  Joy

И жена му я видяхме що за стока е в предния сезон, само пуши, хигиена нулева, но пък се прикрепи точно към "кухите лейки" в предаването, за да изпъкне с едната си идея по-тежък умствен багаж, а да, и да ръкопляска на простака Гъмов при изцепките му.

Нали не мислиш, че Миглена открива топлата вода с това да стиска Имануелчиту под ръка за гласове? През годините отдавна стана ясно, че който яхне вълната на чалга гласовете, той ще стигне най-напред. Кофти беше, че Джинко освен, че яхаше чалга вълната, се беше и поокъпал в една, та хайде - победител... Миглена просто играе по добре подготвена схема. Няма да си пие кафето с чалгарката, гарантирам.

Мисля, че Миглена показа, че е много над нивото на Ернестина и че няма нужда от ракета-носител като последната.  Мисля, че е изключителна жена и че ако хората вътре бяха толкова интелигентни, за колкото претендират /сигурна съм, че не са убедени вътрешно в това, просто искат да убедят зрителите/, щяха да вземат поне малко пример от нея. Айде, ако не на акъл, тъй като това е невъзможно, поне от поведението й и начина й на общуване нещо да попият.

# 3 858
  • UK
тая година Ники Кънчев изобщо не можа да се дореди да ме подразни  Crossing Arms

# 3 859
Слабаков никога не  се е откроявал с умствения си багаж (както се казва по интелектуалски  Joy) . човек с
 неестетичен външен вид и груба душевност, нямам какво повече да се каже за него  Joy

И жена му я видяхме що за стока е в предния сезон, само пуши, хигиена нулева, но пък се прикрепи точно към "кухите лейки" в предаването, за да изпъкне с едната си идея по-тежък умствен багаж, а да, и да ръкопляска на простака Гъмов при изцепките му.

Нали не мислиш, че Миглена открива топлата вода с това да стиска Имануелчиту под ръка за гласове? През годините отдавна стана ясно, че който яхне вълната на чалга гласовете, той ще стигне най-напред. Кофти беше, че Джинко, освен че яхаше чалга вълната, се беше и поокъпал в една, та хайде - победител... Миглена просто играе по добре подготвена схема. Няма да си пие кафето с чалгарката, гарантирам.
Само показва, че за Миглена знаете само , че се е женила и има много деца. Един факт, който трябва да ви помогне да си представите Емануела и Миглена на кафе- най-добър приятел на Миглена е шофьор на такси.

Последна редакция: пт, 28 окт 2016, 22:45 от victoria vassileva

# 3 860
Аз пък мисля, че с право изгониха Торнев и Роро. До преди 2 дена, те бяха фаворити за изгонване, Ути олекна след скандала с Емануела, който твърде късно го поднесоха на феновете.
Но най-потресена съм от липсата на всякакъв ритъм, докато Христо танцуваше, направо трагедия....

# 3 861
  • Тра-ла-ла
Не забравяйте, че интелигентността има различни измерения. Това, че не си чел някой автор не те прави автоматично тъпанар. Кой каквото си го влече

# 3 862
Не забравяйте, че интелигентността има различни измерения. Това, че не си чел някой автор не те прави автоматично тъпанар. Кой каквото си го влече
Прави те, ако претендираш да го цитираш, а не знаеш с какво се захващаш. Така си се заслепил от величието си, чи си дрънкаш безконтролно. Кошлуков в това отношение е попадение и действително е ерудиран.

# 3 863
Аз пък мисля, че с право изгониха Торнев и Роро. До преди 2 дена, те бяха фаворити за изгонване, Ути олекна след скандала с Емануела, който твърде късно го поднесоха на феновете.
Но най-потресена съм от липсата на всякакъв ритъм, докато Христо танцуваше, направо трагедия....
Ути го спаси положителния вот. Ако вотът беше "изгони", много хора щяха да гласуват срещу него. Издъни се с отношението си към Емануела. И нея не я харесвам, но на фон на останалите обитатели на този етап, направо е цвете. Искам Миглена, Боби и Емануела на финал, а Миглена и победител!

# 3 864
  • София
тая година Ники Кънчев изобщо не можа да се дореди да ме подразни  Crossing Arms

Има време, макар че с тези "блестящи" защитни речи в студиото, на горкия ще му е трудно да се вреди.

# 3 865
  • София
Всъщност единственият интелектуалец измежду коментатори и участници е Кошлуков! И никой друг! Ако пропускам някого, моля, да бъда коригирана! Мари, заповядай и ти!  Peace

# 3 866

Мен пък никога не ме е  дразнил, все ми се е искало да му сложа  кърпа, напоена с оцет на челцето и да му запея утешително- "Ой, не говори, молчи" doctor

# 3 867
  • Тра-ла-ла
Прави те, ако претендираш да го цитираш, а не знаеш с какво се захващаш. Така си се заслепил от величието си, чи си дрънкаш безконтролно. Кошлуков в това отношение е попадение и действително е ерудиран.
Аз не целях да защитя Слабаков, който ми е анти Crazy Просто навсякъде цари схващането, че ако не си чел еди кои си автори, не знаеш едва ли не всички дати в историята.....ти си дъното. Не съм съгласна Crossing Arms Всеки го влекат 1-2-3 сфери, в които чете, интересува се и се развива. Аз например не обичам историята, щото нещо което не съм го видяла - не го вярвам. И не мога да говоря на тема история. Трудно си харесвам и книги за четене. Ма не се имам за тъпа Mr. Green

# 3 868
Е, и Емануела е прочела доста фолк литература, но я имат за тъпа  Joy

# 3 869

Мен пък никога не ме е  дразнил, все ми се е искало да му сложа  кърпа, напоена с оцет на челцето и да му запея утешително- "Ой, не говори, молчи" doctor
Зандали, тази Имануелчито знае ли я или тя е на ФСБ? newsm78
василеваа, такси шофьор и Манка освен по бакшишите да си приличат? Има много свестни шофьори, не вярвам Миглена да мели брашно с простак и глупак.

Общи условия

Активация на акаунт