VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 834
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 3 840
Много ме издразни това фалшиво положително видео което дадоха на онова подобие на мъж. Направо като национален герой го изтипосаха ooooh!. Чак кадър на това как завива Деси дадоха Crazy
По същият начин преди 2 седмици когато Ирина беше номинирана 2 минути от видеото й показваха колко много чисти ooooh! Продуцентите ни имат за големи балами явно Peace
Видяхте ли сега как Иринка ще стигне финал? Стадото й ще й даде необходимите точки в понеделник за да се класира Crazy. Същото вероятно ще се случи и с Ути Sick

# 3 841
Джулая, те са над тези неща.
Или вече е коректно да се казва под тези неща, че се обърках.
Как казвахме на онези типове, дето си разменят покъщнината за алкохол... с възрастта взех да забравям. Ама като гледам Брадъра, интелектуалци ще да беше правилната дума.

# 3 842
Цитат на: Цвети * link=topic=948213.msg33953865#msg33953865 date=1477679
Пи893
Сократ, Декарт- все тая за Слабаков. Начетен е, спор няма.
Чули сте го и вие.
Това вече е много тъжна работа.
Но пък обобщи целия сезон - тоталната излагация и потресаваща арогантност на истинските виновници за деградацията на нацията.
Самообявилите се за интелектуалци.

И аз това си мислех, но,честно, ужасно ми стана мъчно от тази си мисъл,  та затова предпочитам да  си обясня въвличането на  "защитници" на  някой в такова  шоО, на принципа - даваме ви по бутилка от квото пиете, после теглете име и  си говорете нещо защитно спрямо изтегленото в рамките на найсе минути и ние после пак ще ви дадем квото пиете, ако не припаднете или повърнете, ще ви и платим  Rolling Eyes  Не, че е по-малко  тъжно, но поне  ню-ню  по- оправдателно обяснимо. Confused

# 3 843
Добре де, на мен по вид и поведение Ути ми изглежда абсолютен долен чалгар. Как така отиде при интелигенцията? За Деса, Вальо и Ирина също се чудя. Айде Торнев - ок, ама другите как така се разпознаха сами в тази група?
А иначе, Ути нека остане да ни дразни. Но да си плати някаква цена. Например, утре да го тричат в двора на къщата. Мизерник!

# 3 844
Слабаков никога не  се е откроявал с умствения си багаж (както се казва по интелектуалски  Joy) . човек с
 неестетичен външен вид и груба душевност, нямам какво повече да се каже за него  Joy

# 3 845
Слабаков никога не  се е откроявал с умствения си багаж (както се казва по интелектуалски  Joy) . човек с
 неестетичен външен вид и груба душевност, нямам какво повече да се каже за него  Joy

И жена му я видяхме що за стока е в предния сезон, само пуши, хигиена нулева, но пък се прикрепи точно към "кухите лейки" в предаването, за да изпъкне с едната си идея по-тежък умствен багаж, а да, и да ръкопляска на простака Гъмов при изцепките му.

# 3 846
Е, не е д-р Енчев. Той ти блести на теб, нали?

# 3 847
  • Тра-ла-ла
Ей, голям ЕнтелЕгент тоя Слабаков. Еле пък с неговата писоарна лирика ooooh!

# 3 848
Ама той и Слабаков ли бил от интелигентните, пази Боже!  bishop
Тя тази дума обидна стана!

# 3 849
Много, ама много съжалявам, че при положение, че толкова мъже бяха днес в студиото поне един не осъди отвратителното поведение на Ути към една жена, поне един да го беше вметнал Sick
Как може Слабаков да нарича жена която не познава "животно" Sick Как може подобно поведение да се толерира? Какви са тези мъже, по-мъжкари ли се чувстват като унижават някоя жена?

# 3 850

И жена му я видяхме що за стока е в предния сезон, само пуши, хигиена нулева, но пък се прикрепи точно към "кухите лейки" в предаването, за да изпъкне с едната си идея по-тежък умствен багаж, а да, и да ръкопляска на простака Гъмов при изцепките му.

Нали не мислиш, че Миглена открива топлата вода с това да стиска Имануелчиту под ръка за гласове? През годините отдавна стана ясно, че който яхне вълната на чалга гласовете, той ще стигне най-напред. Кофти беше, че Джинко, освен че яхаше чалга вълната, се беше и поокъпал в една, та хайде - победител... Миглена просто играе по добре подготвена схема. Няма да си пие кафето с чалгарката, гарантирам.

# 3 851
Е, не е д-р Енчев. Той ти блести на теб, нали?

Ти най много , засенчваш всички.

# 3 852
Доволна съм, че Боби се спаси. За останалите ми беше все тая. Но все пак щях да съм по-доволна, ако Утко и Роро напуснат. И двамата са ми неприятни. Тоонев не го харесвам, но двамата са ми противни.

П.П. Много са извисени всички, а Михов даже позна онази тъпотия за съчките. Иначе само опера слушат и с "чалгари" не общуват. Stop

# 3 853

Не съм съгласна, Ернестина се представи добре миналата година.  За мен разочарованието на сезона тогава беше Иво Танев.

От номинациите в понеделник очаквам да се спасят Ирина, Вальо и Ути. Останалите ще са номинирани, не вярвам Надя, Рени и Деси да съберат достатъчно гласове, за да се спасят. Вероятно пак ще има вот във фейса, за да останат 3-4 за гласуване и се надявам Деси най-после да си отиде вкъщи. Ей така между капките доста мебели стигнаха до финала. Интересно ми е Лили ще могат ли да я номинират?

# 3 854
Аз съм от харесващите Слабаков.
И грам не ме кефи излагацията му, направо в сърцето ми бръкна.
Те се подготвят предварително когато са "защитници".
Супер тъпо ми стана.

Общи условия

Активация на акаунт