VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 694
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 3 900
  • Тра-ла-ла
Какво ми причини с това описание Shocked. Цяла нощ ще имам кошмари hahaha
Че аз лятото видях Ути на див плаж, но беше облечен когато дефилира пред моята сънена личност. Не се умира от това. Виж ме, че пиша Joy

# 3 901
  • Испания
отбелязвам, за екипа на Ирина, че Кошлуков също е от Пазарджик  Mr. Green

Както и Евгени Минчев.  Laughing

# 3 902
Никой ли не иска да предложи на Ути?! hahaha

Тц. Даже и феновете се завиха през глава май  Laughing

Защото никой не иска да бъде подложен на тричане, затова.  Tired
Предлагам да дадът на Ути другата седмица тайна мисия да се подложи на тричане. Нали самият той каза, че на помиярите им е много приятно значи ще си изкара страхотно Peace. Искам да видя радостта в очите му докато върви мисията!

# 3 903
  • UK
 Joyверно ли, не знаех

# 3 904
  • Тра-ла-ла
Ути да се кастрира от "Екоравновесие" и да му сложат една марка на ухото Crossing Arms

# 3 905
Извинявайте за глупашки формулирания въпрос в анкетата  Blush - нещо не ми е ден. Да не казвам вместо пострадаха какво написах първоначално. Ако имате предложения сменям  Simple Smile

# 3 906
Значи е малко съмнителен госпоЖин.Пък.
/ хич не съм в час кой с кого /
Ще го препитваме по всички теми в ДиС.
Джулая бре,
по фън шуй щели да редят палатката, ох. Joy

# 3 907
Извинявайте за глупашки формулирания въпрос в анкетата  Blush - нещо не ми е ден. Да не казвам вместо пострадаха какво написах първоначално. Ако имате предложения сменям  Simple Smile
Супер си е въпросът, ама опциите са малко.  Mr. Green
А аватарът ти е жесток. Хиля се с глас всеки път, като го видя.

# 3 908
Да усетих се, ама не дава пущината да ги увелича. Ще трия пак  Blush Извинения за гласувалите  bouquet

# 3 909
Малко за Ути от Руслана, видна бивша коментаторка на Биг Брадър:
„ЕДИНСТВЕНОТО ХУБАВО НЕЩО ОКОЛО ТОЗИ ЦЪРВУЛ Е , ЧЕ НЕ СЕ Е ВЪЗПРОИЗВЕЛ !!! ТОРБА С ЛАЙНА , КОИТО ВЪТРЕ КИПЯТ И ПРЪСКАТ , ТОЧНО КАТО МАНДЖИТЕ МУ , КОИТО САМО ПОКАЗВА, НО НИКОЙ НЕ БИ ПЛАТИЛ И ЦЕНТ , ЗА ДА СЕ НАХРАНИ С ТЯХ !!!”  Laughing

# 3 910
Извинявайте за глупашки формулирания въпрос в анкетата  Blush - нещо не ми е ден. Да не казвам вместо пострадаха какво написах първоначално. Ако имате предложения сменям  Simple Smile

Аз гласувах за Ути и Явор. И двамата имаха добра репутация преди да влязат във ВБ.
Останалите или нямат никаква репутация в обществото, например Христо, Боби, или репутацията им е позабравена, пример Лара, Лили, или имат лоша репутация още преди да влязат, пример Ирина, Десислава, или си запазиха същата репутация, която са имали до момента, пример Михов, Емануела. Някои ще излязат с по-добра репутация, пример Миглена.

Последна редакция: пт, 28 окт 2016, 23:53 от DeltaAzimut

# 3 911
Малко за Ути от Руслана, видна бивша коментаторка на Биг Брадър:
„ЕДИНСТВЕНОТО ХУБАВО НЕЩО ОКОЛО ТОЗИ ЦЪРВУЛ Е , ЧЕ НЕ СЕ Е ВЪЗПРОИЗВЕЛ !!! ТОРБА С ЛАЙНА , КОИТО ВЪТРЕ КИПЯТ И ПРЪСКАТ , ТОЧНО КАТО МАНДЖИТЕ МУ , КОИТО САМО ПОКАЗВА, НО НИКОЙ НЕ БИ ПЛАТИЛ И ЦЕНТ , ЗА ДА СЕ НАХРАНИ С ТЯХ !!!”  Laughing
Руслана!!!! Много ми липсва тази жена, бях я забравила. Дано я поканят пак някой ден!

# 3 912
Никой ли не иска да предложи на Ути?! hahaha

Тц. Даже и феновете се завиха през глава май  Laughing
Е, аз съм омъжена. Ако ще се редя на опашка - Кошлуков и Ернестина ще оженя за себе си.

Няма значение кой какво е чел, колко точно е чел и как преживява дните си. Има значение изборът какъв пример да даваш. Може да си такси, но дай пример за отлично и безопасно шофиране. Може да си Ирина, но дай пример да насмогваш с 3 деца край полата и влог да направиш. Може да си Ути, но дай пример за големи, богати софри по сборовете. Може да си Надя, дай пример за сдържаност и стоическо приемане на изпитанията на съдбата. Но как да се съглася любимата ми звезда да стане Емануела - жена на 35, която е избрала поле за изява, което е с отвратително минало, с комерсиално настояще и мътно бъдеще (с цигани на масите при тази демографска статистика). Бизнес, който ти набива в детската глава, че е важно да си с релеф и симетричен, че колата е по-важна от образованието, а безпаметното напиване и връзки - по-важни от здравето ти. Освен голяма уста, цигари и 3 тона грим какво друго видяхме от нея? Не я искам да е любима на народа. Предпочитам мазните манджи на Ути, филмите на Торнев и волованите на Ирина. Искам Миглена да покаже колко лесно се МАНИПУЛИРА прост човек, нахален и устат. А ако и това не проработи - искам мъжът на Ирина да се намеси и да каже на 4 деца, че Ирина е за предпочитане пред чалгата.

# 3 913
Може да си Ирина, но дай пример да насмогваш с 3 деца край полата и влог да направиш.
Тя и в момента е с три деца. Ама не се грижи за тях, нали? Твърде възможно е и в ежедневието да е така. Друг има грижата за децата, за да може тя да се отдаде на многобройните си проекти. Та, какъв точно пример да дава?...

# 3 914
  • UK
Ванката няма нищо против чалгата  Laughing не го намесвайте

https://www.youtube.com/watch?v=84ThSsHEeik

на 26 мин обърнете внимание  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт