VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 827
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 3 930
 Рени ли каза "Напийте се така,че да не усещате,че нямате възглавници"
 Joy

# 3 931
  • Испания
 Joy

Да, говорейки на Тенчева.

Видяхте ли, че когато групата на Тенчева взе да събира стъклата от двора, Надя отиде при групата на Миглена, Емануела и Борислав?

# 3 932
Значи Емануела развращава младите поколения с чалга, а рапът воглаве с Криско Жилибомбата или Гери-Никол, дето иска да я хванат за дясната лоза, са много по-смислени, възпитателни и безопасни за младата нация?! Ъпсурт

Чакай де, като влязат и за тях ще кажа!  Peace
Четох интервю с Миглена преди 9 години. Голям дрънкалник. Научила се е да стиска и мълчи. http://eva.bg/article/923-Miglena-Angelova

# 3 933
  • София
Мари, не е в правилата на форума да пускаш постове един след друг.
От една страна си супер досадна, от друга - всеки втори пост е твой!
Аман вече Laughing

# 3 934
  • Тра-ла-ла
Значи Емануела развращава младите поколения с чалга, а рапът воглаве с Криско Жилибомбата или Гери-Никол, дето иска да я хванат за дясната лоза, са много по-смислени, възпитателни и безопасни за младата нация?! Ъпсурт

Чакай де, като влязат и за тях ще кажа!  Peace
Не визирах теб, а говоря принципно...за виповете и за други интелектуалции и гении на мисълта Hug

# 3 935
Мари, мерси за интервюто!
Много човешко, много лично, много откровено.
И не се страхува да признае грешките си, но пък явно си взима поука от тях.
Като онзи лаф "падам, ставам, намествам короната и продължавам".
Хареса ми.

# 3 936
Деси какъв номер си е избрала - като визитна картичка.  Joy
 Joy

Да, говорейки на Тенчева.

Видяхте ли, че когато групата на Тенчева взе да събира стъклата от двора, Надя отиде при групата на Миглена, Емануела и Борислав?
Аз видях, че Миглена се нареди за целувка от Роро при тръгването му. newsm78

Миглена игра отлично във ВБ, няма второ мнение по въпроса. Иначе и аз не я харесвах преди, но сега определено ми направи добро впечатление - помъдряла, понатрупала опит, държа се умерено, на моменти - аристократично. Би била добър победител във ВБ, ако не беше миналото й, а именно прословутите 4 мъже, които някои хора трудно преглъщат, както и скучноватото й шоу, което падна поради липса на рейтинг. В това предаване "Искрено и лично", Миглена доста ми простееше, не знам защо. То аз и не съм го гледала много много де...

П.С. Тази година нямам личен фаворит за победител.

Последна редакция: сб, 29 окт 2016, 01:24 от DeltaAzimut

# 3 937
Деси какъв номер си е избрала - като визитна картичка.  Joy
Едва ли е неин... При излизането на Роро тя му каза: "0888 69 69 69, утре звънни"... Thinking

# 3 938
Надя как пък веднъж не я видях усмихната, все една сериозна като момичетата на Джеймс Бонд, като че ли всеки момент ще застреля някого

# 3 939
Бианка, има пост и за короните в профила й във ФБ. Определено има какво да разказва на внуците.

Делта, и аз така - простееше ми. На влизане във ББ ги беше хванала да ги разхожда из къщата (нали тя първа влезе)- същата бърборана със специфична скорост на изказа. Но после се събра, стегна, премисли и успя да изпъкне и да направи лагер. Играе добре, не отричам.

Деси какъв номер си е избрала - като визитна картичка.  Joy

Едва ли е неин... При излизането на Роро тя му каза: "0888 69 69 69, утре звънни"... Thinking
Tогава е на Тошко-с-карантиите. Той й е съратник.  Flutter

Люси [\b] сори! Наваксвам за събота и неделя!

Последна редакция: сб, 29 окт 2016, 01:39 от Маpи

# 3 940
А Деси с какво се занимава?
Аз научих за съществуването и покрай кончината на баща и / лека му пръст /.

# 3 941
И аз очаквах повече от Надя.

Най - много ми падна в очите Жана. 30 годишна жена, а се държи като тийн. Онзи льольо я направи на нищо, а тя ходи да го задоволява. Изложи се много.

Мн се зарадвах, че спасиха Боби.

Беше ясно, че Ути ще остане, има си някакви фенове, по - известен е.
Това за кучетата няма да го коментирам..Sad

# 3 942
# 3 943
Бианка, разбрахме основно, че се занимава със секс скандали. Някаква журналистка била. Женитба с Таковия клан, развод, патардии, секс у Тошкови, родителски апартамент срещу Руската църква, майка й движи агенция за имоти, дядо - Коста Цонев, баба - Анахид. Сега ще ревнат колежките тука, че е поредната с връзки по телевизиите.

[загрижено] Панда Ани, лягай бързо! Още ли си будна? Утре как ще пишеш с таз умора??

# 3 944
А Деси с какво се занимава?
Аз научих за съществуването и покрай кончината на баща и / лека му пръст /.
Някакви сайтове май поддържа.

Общи условия

Активация на акаунт