VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 783
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 3 945
Надя как пък веднъж не я видях усмихната, все една сериозна като момичетата на Джеймс Бонд, като че ли всеки момент ще застреля някого

Ееее, ако ти личи, че си в траур, защо ти личи, ако не ти личи (според нечии разбирания) защо не ти личи  ooooh!

# 3 946
Хич не се сещам да ги търся във фейса, но Миглена ми е интересна.
Мерси, ще погледна.
/ това с короните кой ли не го е качвал, поизтърка се, но е готино/
Виж , Ирина, Екимова и Мира Добрева са много дейни там, а пусто имаме общи приятели / и то не само виртуални / - няма спасение.
Благодаря ви за инфото, дами. /букетче /
Странна птица е Деси.

Последна редакция: сб, 29 окт 2016, 02:22 от Бианkа

# 3 947
Виж , Ирина, Екимова и Мира Добрева са много дейни там, а пусто имаме общи приятели / и то не само виртуални / - няма спасение.
Ще търпиш! За добро е! Представи си Емануела да ти размята постове в нюз фийда - женя се, не се женя, таралеж, женя се, мравояд, не се женя, 20лева, са, са.  Peace

# 3 948
  • Тра-ла-ла
Като казахте мравояд се сетих за ония хремав мравояд от миналия сезон - Джорджано Laughing Отиваме на кОпооон Laughing

# 3 949
Джулая, убих тА  Joy

Скрит текст:
От сутринта в главата ми зациклиха първо "Бягайте крачета" заради дойката Люси, после следобедно детската песничка за Мечето на пътечето, а сега и Съчките - ужас  Joy

# 3 950
Като изключим професията - тия са по-зле, защото са по-опасни.
Спи ми се вече, но ще се опитам се обоснова защо.
Мира я изключвам.
Другите две обаче са по-образовани от Емануелите.
Но най-грубо казано са обикновени курветини, скачащи от легло на легло, едната даже много грозно разби семейство / изтритите и от тук истории няма да ги вадя,но не сме ги забравили/другата е по-дискрерна в това отношение, но пък показа как с лизане на задници се опитва да пробие и в повечето случай успява.
И двете не са добри майки, въпреки напъните им да изглеждат такива.
Но сравнително богатия речник, умението да се самопредставят в положителна светлина им осигуряват една аудитория, която приема всичко за монета и евентуално наистина като пример, който биха последвали.
Не е ОК това поведение, липса на морал, на ценности, на някакво достойнство / лично, не да блестят и да се ползват от облагите на чужди постижения /.

# 3 951
  • Тра-ла-ла
Джулая, убих тА  Joy

Скрит текст:
От сутринта в главата ми зациклиха първо "Бягайте крачета" заради дойката Люси, после следобедно детската песничка за Мечето на пътечето, а сега и Съчките - ужас  Joy
Ти само дебнеш за щуротийки, значиии Crossing Arms Да добавим ли и "Баба ми е фаталната женааа" Whistling Joy

Искаш ли ощееее?! Я да ти видим ръчичките гореее hahaha

# 3 952
Като казахте мравояд се сетих за ония хремав мравояд от миналия сезон - Джорджано Laughing Отиваме на кОпооон Laughing
Отиваме на копоон е голям хит, но само една песен на Джорджано е истински шедьовър Peace:
https://www.youtube.com/watch?v=abg5DVHMAnM
Не ви ли кара да настръхнете Sunglasses

# 3 953
  • Тра-ла-ла
Отиваме на копоон е голям хит, но само една песен на Джорджано е истински шедьовър Peace:
И да бягам в обратна посока Laughing Но преди това ми идва да му издухам носа Joy

# 3 954
[настойчиво] Панда Ани, връй пикай, па лягай!! Колко пъти да ти казвам?

Бианка, аз лично предпочитам жени, които знаят как да използват оръжията си, отколкото простакели с размахани бомби. Но приемам твоето мнение.

# 3 955
И да бягам в обратна посока Laughing Но преди това ми идва да му издухам носа Joy
Твоят пост ме подсети за една серия на приятели където Фийби нарочно се мъчеше да настине защото гласът й звучал по-добре докато пее  hahaha

# 3 956
То всички сме за там - дискотеката ще затваря, калпазанки!
Лека , дами!

# 3 957
Ох, заболя ме дясния корем от смях вече  Joy Joy Joy

На вълна Like a virgin съм Whistling

Скрит текст:

Лека нощ  Grinning

Последна редакция: сб, 29 окт 2016, 05:06 от Alcarin

# 3 958
Торнев ми стана малко по-симпатичен последната седмица, трябваше да остане, за сметка на Ути

# 3 959
  • София
Никой ли не иска да предложи на Ути?! hahaha

Тц. Даже и феновете се завиха през глава май  Laughing
Е, аз съм омъжена. Ако ще се редя на опашка - Кошлуков и Ернестина ще оженя за себе си.

Няма значение кой какво е чел, колко точно е чел и как преживява дните си. Има значение изборът какъв пример да даваш. Може да си такси, но дай пример за отлично и безопасно шофиране. Може да си Ирина, но дай пример да насмогваш с 3 деца край полата и влог да направиш. Може да си Ути, но дай пример за големи, богати софри по сборовете. Може да си Надя, дай пример за сдържаност и стоическо приемане на изпитанията на съдбата. Но как да се съглася любимата ми звезда да стане Емануела - жена на 35, която е избрала поле за изява, което е с отвратително минало, с комерсиално настояще и мътно бъдеще (с цигани на масите при тази демографска статистика). Бизнес, който ти набива в детската глава, че е важно да си с релеф и симетричен, че колата е по-важна от образованието, а безпаметното напиване и връзки - по-важни от здравето ти. Освен голяма уста, цигари и 3 тона грим какво друго видяхме от нея? Не я искам да е любима на народа. Предпочитам мазните манджи на Ути, филмите на Торнев и волованите на Ирина. Искам Миглена да покаже колко лесно се МАНИПУЛИРА прост човек, нахален и устат. А ако и това не проработи - искам мъжът на Ирина да се намеси и да каже на 4 деца, че Ирина е за предпочитане пред чалгата.

Мари, до сега не исках да пиша коментар на твоите постове. Всеки човек си има право на собствено мнание, собствени предпочитания и антипатии. Ти също. Няма да коментирам кого харесваш или не харесваш. Искам да кажа само, че крайностите както в мисленето, така и в поведението не водят до нищо добро. И когато не можеш да подкрепиш доводите си с аргументи, а с обиди, завоалирани с литературен език не ставаш над опонента си. И ако за теб риалити-то е социален ескперимент или реално избиране на любима звезда ще те разбера. За мен е разтоварване от напрежението през деня. Защото не мога да погледна сериозно на нито един вътре в къщата. Нито един от тях не е това, което е в същност. Защото и извън къщата всичко е поза и желание да се пласираш успешно. Нищо лошо в желанието да успеш да си подредиш живота добре. Лошото е, когато се самозабравиш и решиш, че останалите ядат доматите с колците.  И егото ти е толкова голямо, че не допуска възможност за мислене у другите. Още по лошо е, когато това става на всяка цена, образно казано да се минава дори през трупове. Ей това ни е проблема на нас Българите, всеки се мисли за най-добър, най-компетентен, най, най, най. И че всички други само него трябва да слушат. И мнението, че ти си над всичко - над закона, над реда, над възпитанието само и само защото упражняваш професия, която предоставя пребиваването в определени среди, недостъпни за средностатистическия човек.
Прекалено ми се вижда да се търси във всяко едно, та било и елементарно действие от ежедневието скрит смисъл. Май започва да ни гони параноята. Навсякъде се виждат конспирации. Чалгата била виновна за всичко лошо в държавата. Хайде де, вярно ли? Кой дава основите на възпитанието на децата си? Кой им формира вкусовете? Родителите. И ако си се провалил като родител, не обвинявай другите. Защото моите деца не слушат чалга, но когато са в компания не се държат като ощипани госпожици и приемат, че щом като на хората им е весело ще я изтърпят. Това е.

Хубав ден.

Последна редакция: сб, 29 окт 2016, 08:08 от MATA KOSMATA

Общи условия

Активация на акаунт