VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 585
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 3 960
  • До морето
Аз пък се сетих миналата седмица рнестина нещо защитаваше Торнев, че не бил известен и каза " Ми той е режисьор! Ако един режисьор е по- известен от филмите, които прави, то тогава какъв режисьор е?"  hahaha hahaha hahaha И това да го каже бяш тя! Кой филм на Слабаков е по-известен от самия него? Може би за Дормео матрака  Joy

# 3 961

Децата сами си ги търсят... И ги намират - чалготеките ще се пръснат...
А децата защо са в чалготеките?

# 3 962
Ирина пак се изяви, много си искаше възглавниците, пък после айде на двора щастлива на по чашка  Rolling Eyes

Роо щеше да превърти играта, но ич не схвана, че само си навлече много хейт за това, че риташе срещу Миглена, доста слаб играч

# 3 963
  • Испания
Тя за кратко искаше възглавниците, после не спря да убеждава, че трябва да поискат алкохола.

А Илияна Раева ни обясни, че показването на среден пръст е просто провокация.  ooooh!

# 3 964
Най-после го видях и аз "срало мече". Joy Joy

С нетърпение очаквам да видя физиономиите на "колектива", като разберат, че Миглена и Емануела са спасени от елиминация още в понеделник.
О, да.

Crazy Blush Blush Blush
Нещо не реагираха сякаш. Отделно, че Утьо остана, аз предпочитах да е Тоонев.

# 3 965
Е, те си знаят вече, Миглена и Емануела ги виждам в топ 3
Радвам се че и Борислав събра подкрепа

Интересно кои ще спечелят положителния вот на номинациите  в понеделник - Ирина, Михов, Ути?  newsm78

Тя за кратко искаше възглавниците, после не спря да убеждава, че трябва да поискат алкохола.

Оф, да, заради колектива (аз така го разбрах)

# 3 966
  • Испания
Това, за което споменах снощи. Докато навън събираха стъклата от счупените чаши, Надя се лепна за Миглена, Емануела и Борислав.

Стана ми смешно. Когато миналата седмица съобщиха процентите на Миглена, кака ви се лепна до нея на пианото.

# 3 967
Искат да се стоплят малко на чужд огън каките  Laughing

# 3 968
Аз пък се сетих миналата седмица рнестина нещо защитаваше Торнев, че не бил известен и каза " Ми той е режисьор! Ако един режисьор е по- известен от филмите, които прави, то тогава какъв режисьор е?"  hahaha hahaha hahaha И това да го каже бяш тя! Кой филм на Слабаков е по-известен от самия него? Може би за Дормео матрака  Joy
Слабаков поне наистина има някакви филми (хубави, лоши, има ги), а Торнев какво...

# 3 969
В анкетата посочих Лара, Лили, Михов, Роро и Христо. Една изтривалка и злобарка, превзета кака с безброй болежки, дърт коцкар, който е джентълмен само ако поопипа една жена, злобен, груб и завистлив гей и самозабравил се актьор.

Струва ми се, че Михов ще събере най-много положителни гласове в понеделник. Рени със сигурност ще го посочи.

# 3 970
  • София
Мари, не ти разбирам въпроса...какво общо има Имануела с това, което съм писала...Което поражда друг въпрос - какво ти е сторила Имануелата - отнела ти е мъжа,  самоусещането кога да спреш или цикъла Confused
Joy Joy Joy

# 3 971
  • somewhere near the sea
Тоонев каза при излизането си, че се надява победител да стане Ирина. Представям си какъв шок е било за него като е разбрал кои са фаворитите на зрителите. Цялото му мировъзрение е отишло по дяволите. Някои хора са толкова уверени в своята правота, че нищо и никой не може да ги убеди в противното. Нещо повече- той не приема дори съществуването на варианти.

# 3 972
  • sofia
Разгеле,  че се отървахме от Роро! Егати и тлъстото, мазно клише! Жалко, че Ути остана...Много ме разочарова...Изключителен простак!

# 3 973
Гласувах, по-лесно ще е да напиша на кого не цъкнах. Joy
Остават още две седмици до финала, сигурно ще излязат още двама, а на финала ще хвърчат като тапи.

# 3 974
Доста хора са вътре. В петък вероятно ще излязат още двама. А защо не и трима.. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт