VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 617
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 3 405
Абе появи се за кратко, но явно във фейса и е по-интересно, има повече участници там.  Laughing

# 3 406
  • Испания
Нещо не мога да се справя с монтажа с падането на гащите, нищо днес на танците Simple Smile
Скрит текст:

Joy И без думи е ясно.  Peace

Обявиха ли изобщо резултатът от предишната мисия дето Иринии криеше чаши  newsm78

Не, не са.

Изобщо мисиите им така се сдъвкват, че нищо не става ясно. Гащите на Явор може и да са останали на покрива. Така и не разбрахме нищо заради информационното затъмнение на ББ.  Crazy

Даааааааа, Златина беше цвете! И само веднъж ни посети.  Sad

# 3 407
Аз честно казано предпочитам Златина пред тази лаладжийка, падала съм от смях със Златето.... Joy
Забрави ни тази година Златинка, явно не ни харесва вече. Simple Smile
Засичах я във фейса и там доста скромно присъствие.  Wink

# 3 408
  • Испания
Аз честно казано предпочитам Златина пред тази лаладжийка, падала съм от смях със Златето.... Joy
Забрави ни тази година Златинка, явно не ни харесва вече. Simple Smile
Засичах я във фейса и там доста скромно присъствие.  Wink

Но с няколко различни профила.  Peace

# 3 409
Златина влага креативност в измислянето на прякори, винаги са й някакви супер злостни и гадни. Не я призовавайте, не я ща аз, ама явно и на нея не й е много интересен сезонът, включи се малко в началото и туй то.

# 3 410

Даааааааа, Златина беше цвете! И само веднъж ни посети.  Sad

Ами , не е много сигурно. Когато преди време я попитах да не би да е преродената Златина- дума не обели. Иначе е много устата. Явно е сменила подхода. Mr. Green

# 3 411
Цитат
Kакто винаги, Всевиждащото Око ще прояви милосърдие и ще даде шанс на Съквартирантите да си върнат част от удобствата! То ще постави изключително забавна мисия, а в случай че тя е успешна, те ще имат шанс да изберат какво искат да си върнат.

От FB: Следваща мисия във VIP Brother Bulgaria - Да тричаме Ути Wink

Пак са пуснали анкета http://www.polljunkie.com/poll/pytnni/happy-poll/view

Много голяма подкрепа за Боби Shocked Simple Smile.  Да видим обаче продуцентите какво ще решат довечера Tired

# 3 412
Във всяка ли тема трябва да има по някой мазен трол ooooh!
Как няма да има тролове, като вие не спирате да ги храните, отговаряйки на всеки техен пост? Чудя се вече кой е по-досаден - Мари или вие, които скачате на всяка нейна умишлена провокация.

Това откога го казвам! Троловете искат внимание, просто ги игнорирайте bouquet

# 3 413
С нетърпение очаквам да видя физиономиите на "колектива", като разберат, че Миглена и Емануела са спасени от елиминация още в понеделник.

# 3 414

ВИЕ, уважаеми ИНТЕЛИГЕНТИ с безмерни претенции и борци с "таралежени мелници" -УТИ, ИРИНА,
ТОРНЕВ, ЛИЛИ, ЛАРА, МИХОВ, РОРО и безличната хубавица НАДЯ- с какви очи аджаба ми налагате модели и стереотипи на поведение, с какво морално право нападате Миглена, Емануела и  Борислав
???????????????????????????????? Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ути-водещ на готварски 5-минутки;
Ирина-ще си остане известна с разпада на две семейства;
Торнев-ок, опитвал се е нещо да прави;
Лили-нищо след промените, водеща преди 30 години на детско предаване;За Лара-същото-тя след нея беше;
Михов-всичко що е български футбол е гнус и простотия;
Роро-продавач в музикален магазин и водещ на предаване по някаква си балканска телевизия.
Та-за каква интелигенция точно говорим, я не се ядосвай.

Ей мече, с този ник ще ме довършиш Joy Joy Joy Joy, ама прав/а си що да се ядосвам, като си е за
смях ВИП колективът. Laughing

# 3 415

Несериозно е да се караш без гащи. Все едно да крещя на мъжа ми и да ми падне сутиенът.

rotfImbo rotfImbo

Joy Joy Ох, невероятни зевзеци сте! На майка ми веднъж така й падна полата и то точно като гостувахме на свекървата и майка ми се правеше на голямото добрутру... Joy После не можа да спи цяла нощ и толкова години след случката още го преживява...
Така и не можахме да разберем как стана тази работа...явно човек, като се напъва да се прави на интересен и отслабва... Joy Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Милата ти майка! И то пред свекърите, ужас...  Confused

По-важното е, че никой не е пръцкал от зор, щото и такива неща се случват. Майка ми имала един познат, който по принцип бил голям всезнайко и много приказвал по всякакви теми като се събирали на студентските купони. Та, веднъж нещо подпалил мотора по политически въпроси и толкова се напънал, че в кулминацията на репликата си пръднал звучно.  Mr. Green

Няма нужда да казвам как е реагирала компанията после.  Joy

# 3 416
Най-после го видях и аз "срало мече". Joy Joy

С нетърпение очаквам да видя физиономиите на "колектива", като разберат, че Миглена и Емануела са спасени от елиминация още в понеделник.
О, да.

# 3 417
  • Испания
Най-после го видях и аз "срало мече". Joy Joy

О, да.

Това вече няма как да го заметат в ъгъла. Ще се наложи да разочароват колектива.

# 3 418
Точно заради това ще гледам, искам да видя физиономиите на някои от съквартирантите. Laughing

# 3 419
  • в резерват
Обявиха ли изобщо резултатът от предишната мисия дето Иринии криеше чаши  newsm78

Да прекарат времето си до края на формата в компанията на супер-мега известният актьор, в изчистена, дзен обстановка.

Общи условия

Активация на акаунт