VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 994
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 3 420
Точно заради това ще гледам, искам да видя физиономиите на някои от съквартирантите. Laughing

Надявам се ,че няма да решат да им го спестят  и че тържествено ще им го съобщят

# 3 421

ВИЕ, уважаеми ИНТЕЛИГЕНТИ с безмерни претенции и борци с "таралежени мелници" -УТИ, ИРИНА,
ТОРНЕВ, ЛИЛИ, ЛАРА, МИХОВ, РОРО и безличната хубавица НАДЯ- с какви очи аджаба ми налагате модели и стереотипи на поведение, с какво морално право нападате Миглена, Емануела и  Борислав
???????????????????????????????? Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ути-водещ на готварски 5-минутки;
Ирина-ще си остане известна с разпада на две семейства;
Торнев-ок, опитвал се е нещо да прави;
Лили-нищо след промените, водеща преди 30 години на детско предаване;За Лара-същото-тя след нея беше;
Михов-всичко що е български футбол е гнус и простотия;
Роро-продавач в музикален магазин и водещ на предаване по някаква си балканска телевизия.
Та-за каква интелигенция точно говорим, я не се ядосвай.

Скрит текст:
Меченцеее, търсиш си белятааа Twisted Evil - пак ще се разхвърчи перушината - тъкмо са почистили и следващия път може да е с прахосмукачката.  Wink  

С "поуката", че там, където си вадиш хляба не трябва да си вадиш принципите за мен въпросът приключи - разбрах, че те трябва да се пазят на тайно място и да се използват само в свободното време. Mr. Green Това точно очаквах - доволна съм.   Wink  

# 3 422
Скрит текст:
Жана ми приличаше на Жар птица днес. Grinning Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много сполучлива визия и точно като за нея, дано да има и специалните способности на това митологично същество. Ако изобщо си спомням този сезон след време, то ще е заради нейното присъствие там и бръснещия полет, който направи в къщата. Тя си е моят победител в шоуто! Heart Eyes

Не гледам Жана внимателно,понеже имам работа.Но,по въпроса за Явор ми се стори,че чух тя да казва:"Първо правих едно,после имах разговор и стана това..."
Ако не маже сега положението, сигурно са я посъветвали да хване тази сюжетна линия.Според мен на определени хора им се дават разни задачи,защото знаят,че могат да се справят с изпълнението.
Скрит текст:
Така например могат да не спрат да провокират Миглена,защото тя може да понесе всичко.Но,според мен тъй като Жана показва много емоциите си,та мисля,че имаше момент на харесване от нейна страна.
Ути снощи така се беше оцъклил #Crazy.Много се смях като му падна долницата Laughing.И как грубо се опита да предизвика Борислав,чак го обвини,че едва ли не трябвало да се сбие,за да защити Емануела.Опитва се по всякакъв начин вече да ликвидира конкуренцията.
Жана го подметна и в началото, а после си го обясни напълно разбираемо - Явор се напъхал в леглото до нея и последвали едни разговори с ББ. Просто и ясно. А преди това вероятно е имало такива разговори на ББ и с Явор.  Mr. Green Гала може да е заклета романтичка, но аз и за момент не повярвах, че може да са пламнали някакви нежни чувства у който и да е от двамата.
Това означава ли, че това е било скрита мисия/задача от зрителите?
Никой от коментаторите не обърна внимание на думите на Жана и не го обсъдиха този въпрос в студиото. Мисля, че правилото да няма скрити за зрителя мисии важи само за ББ. ВБ или дава повече свобода да се излиза от правилата на оригиналния формат или нашите са го побългарили. Виждам, че тази година дори мисиите не са това, което бяха. За някои дори резултат не обявиха. За други обявиха, но оттам нататък нищо повече не се разбра. Tired Христо се дърпа, дърпа, но той вече е в индийския сериал така или иначе. Mr. Green

# 3 423
  • София
В ББ 4 имаше мисия,за която зрителите разбраха по-късно, но тогава и продуцентите бяха други. Peace

# 3 424
Аз не съм чула Лили да е имала тежка депресия.
В момента няма и помен от депресия , еле пък тежка. Може да се излекувала вече.
дано!!! според мен нарочно я сложиха любимка, за д не се сдуха. А и само спи и яде. според мен това с депресивни симптоми.

# 3 425
  • Испания
Любимка е, за да стои там и да си изработи парите, които ще ѝ платят.  Wink

Обаче пък снощи с какво удоволствие изрече думите, че досега в 10-годишната история на ББ не е имало любимка.  Joy

# 3 426
В ББ 4 имаше мисия,за която зрителите разбраха по-късно, но тогава и продуцентите бяха други. Peace
Освен, че сегашният продуцент също беше част от групата.

# 3 427
  • София
Скрит текст:
А пък малката вече си има калинка "Линка" брошка подобна на Евгени Минчев  Laughing и е много щастлива. Много благодарим на Бижу  Blush

# 3 428
  • София
Освен, че сегашният продуцент също беше част от групата.

Възможно е,не съм чак толкова наясно.

# 3 429
Сега чух в промото, че Ирина псува. Кой е от Пазарджик, че така го "благославя"?

# 3 430
Борислав.  Thinking

# 3 431
  • Испания
Сега чух в промото, че Ирина псува. Кой е от Пазарджик, че така го "благославя"?

Борислав.

# 3 432
Сигурно 1 час ще продължи само с това.

# 3 433
  • София
Още нямат мебели, но видях чаши.  Laughing

# 3 434
Момента настъпи.
Да паркират линейките.

Общи условия

Активация на акаунт