VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 605
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 3 975
Може да направят и една сесия бърза номинация с изгонване веднага

# 3 976
Слабаков поне наистина има някакви филми (хубави, лоши, има ги), а Торнев какво...
Торнев много искаше да режисира световната звезда Христо Живков, но удари на камък Laughing
В момента Жоро и Роро в Събуди се

# 3 977
  • в резерват
Роро и Тоонев са по нова в момента.

Роро казва, че нямало нищо общо това, което е  в къщата  с това, което излъчват в реалност. Бил си простил с Миглена, решил да я поощипе малко, че да види реакцията и.
За Торнев не е игра, емоциите са истински.

Торнев много ми харесва какво и как говори. Роро или мълчи или повтаря клишета.

За Роро  Меги е тъмен персонаж, не е приятно да се живее с нея, но хората харесвали хейтъри, затова  я подкрепяли.

Последна редакция: сб, 29 окт 2016, 10:21 от Арбанашка кокона

# 3 978
  • София
Слабаков поне наистина има някакви филми (хубави, лоши, има ги), а Торнев какво...
Торнев много искаше да режисира световната звезда Христо Живков, но удари на камък Laughing
В момента Жоро и Роро в Събуди се

Каква световна звезда, че не сме я чували? Това, че споменава едно-две имена на филмови звезди нищо не означава. То, и аз може да съм работила с някой звезден, ама кво, звездният не съм аз.

Това го казва не само Роро, а и участници в предишните издания.

# 3 979
Е, те си знаят вече, Миглена и Емануела ги виждам в топ 3
Радвам се че и Борислав събра подкрепа

Интересно кои ще спечелят положителния вот на номинациите  в понеделник - Ирина, Михов, Ути?  newsm78

Тя за кратко искаше възглавниците, после не спря да убеждава, че трябва да поискат алкохола.

Оф, да, заради колектива (аз така го разбрах)

Е не, тя си каза, че се е схаванала, поради липсата на възглавница. Каза си го жената. И... после застъпи тезата, че жените имат нужда от възглавниците, защото са с по-нежни телосложения. Не можа да устои на себе си да не се опита да изманипулира ситуацията. Смятам, че на Ирина способността да манипулира си й е капната отгоре. Това умение или го имаш, или го нямаш. Разбира се, в един момент от живота си го е осъзнала и доразвила до неподозирани висини, това е силно оръжие, което много помага на притежаващите го. Манипулаторите имат един проблем, обаче - манипулациите им минават пред по-глупавички хора. Умните хора ги разпознават, обаче ги приемат, когато имат интерес от тях. В този смисъл, манипулаторите са изключително лесни за манипулиране, ако насреща им стои интелигентен човек.

Последна редакция: сб, 29 окт 2016, 10:52 от DeltaAzimut

# 3 980
На мен Ирина ми се вижда много плосък манипулатор, но пък като гледам, явно действат механизмите, които прилага, те не са много сложни, всъщност, само един е. Simple Smile
А спането без възглавница изобщо не е толкова схващащо и убийствено, виж, без анестезия е по-трудно, те затова и почти единодушно избраха алкохлоа и цигарите.

# 3 981
Интересното беше, че и Борислав се превърна във враг, щото само яде
Ама той изглежда 60 кила с мокри гащи  Mr. Green Може би му завижда на метаболизма
Възглавници не могат ли да си направят, взимат една тениска и я пълнят с други тениски?

# 3 982
  • София
Не схванах какво се случи точно през лайфа, но останах с впечатление, че решиха на инат за цигарите и алкохола, вместо тока, храната или топлата вода. По детински замениха жизненоважни неща за луксове.

# 3 983
На мен по-лошо впечатление ми направи Христо. Той каза, че ще гласува за предложението, за което "има най-много вдигнати ръце". Колкото повече го наблюдавам, толкова повече виждам вътрешната му борба, която го изтощава и го прави слаб - той е и конформист и егоист. Трудно му е да избере между тези си две качества, които се противопоставят в душата му...Със сигурност обаче е невротик. Интересно какво ли е преживял?

# 3 984
Това влизах да напиша и аз, Брадли ме е изпреварил...толкова пък трудно да свият някоя дреха или хавлия за възглавница ooooh! много префинени, брей...

Борислав и да яде, не му личи. Виж Утко е друга работа. Щото Ириниту пък залък не слага в устата си. Борислав си каза, че яде три пъти на ден по две филийки...но като я влече към спирта Rolling Eyes
Изобщо защо противопоставя нуждите на хората...тя искала възглавница/уж/, това било наложително, пък нуждата на Борислав от храна било глезотия...мани, мани Stop

И как си промени мнението за 15 минути...нямаше да гласува, играе го обидена и нацупена, пък после...хоп, вдига ручка Mr. Green

Ути гласува за алкохола, само и само да види разочарованието на Меглена...той си го й каза

# 3 985
  • Тра-ла-ла
Не схванах какво се случи точно през лайфа, но останах с впечатление, че решиха на инат за цигарите и алкохола, вместо тока, храната или топлата вода. По детински замениха жизненоважни неща за луксове.
Може нарочно да са отказали храната. Биг Брадър ще се стресне, че ще започнат да залитат от недохранване и ще им даде нова мисия, в която да спечелят останалите отнети неща Laughing

# 3 986
Храната е основно нещо...едва ли ББ ще ги остави дълго без храна. Виж алкохола е нещо, без което може да се оживее /изключая Иринка/, та затова го избраха...

# 3 987
Миглена е прецаканата в случая- нито пуши, нито пие.

# 3 988
  • sofia
Ирина вдигна мерника на Боби и сега гледа да го захапе за нещо. Той нито се поддава на манипулации, нито е конфликтен и това я вбесява. Освен това, съвсем възможно е и да спечели¡

# 3 989
Миглена е прецаканата в случая- нито пуши, нито пие.

Абсолютно  Rolling Eyes, и беше нечестно да се гласува за нещо, което не се ползва от всички... И после се чудят, защо хората отвън не ги харесваме тия интелектуалци  Rolling Eyes Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт