VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 547
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 4 080
  • Ямбол
лиляна, наречи го 6то чувство. просто си личи по реакциите кога е театрално.
Шестото ви чувство е пак в следствие на това, което са ви предоставили да гледате, т.е. и то е манипулирано и вие сте много радостни от факта, че сте им разбили лъжата.
А не допускате ли, че е възможно някой от другите отзад просто с устни да е подсказал и това да не е дадено?

# 4 081
  • София
А истината не трябва ли да бъде потвърдена? Ти откъде си сигурна, че показват истината? Няма теория на конспирациите, а телевизия - телевизията е фабрика за илюзии, а в ББ, ако кажат добрутро, трябва да гледаме къде е слънцето.
Понякога не е нужно да си сигурен, че някой лъже - просто го усещаш. За мен тая работа песните е нагласена, защото за хора, които са на такава преклонна за съвременната музика възраст, вероятността първо да разпознаят по пантомима, че и да назоват песен и особено изпълнител, клони към нула. Без подсказване не става.

# 4 082
Мисията беше един от малкото забавни моменти, та в този смисъл не ми дреме и нагласена да е била. Въпреки че Ламбада и Макарена, заради танците, бяха лесно разпознаваеми. Другите обаче аз нямаше да ги позная, признавам си.
Ще спамя, съжалявам и се извинявам , че не е в скрит текст, но опциите през мобилната версия на форума са ограничени и удобни.
Ох'аман,
моят мъж едно време се бъзикаше с теорията си как се гледа телец, за да има световен мир:
Нахрани го / да му е вкусно, но и красиво /.
Похвали го / гледай да е искрено /.
Кажи му,че е право / винаги!!! /.
Имаше и още две-три, вече съм ги забравила,но тези бяха основни и подозирам, че ги беше получил от тъща си.
/Аз съм Телец с асцендент Лъв  - от 20 страници личен хороскоп, само това разбрах. Все едно е на мандарин написан. /

# 4 083
Еее, чак пък преклонна възраст  hahaha Половината песни бяха точно от тяхното време, таралежа го дъвкаха сто пъти, а останалите даже и аз съм ги чувала, дето по принцип не слушам бг музика, не гледам х-фактори и нямам бг радио.
А че си е сериал от сорта на София ден и нощ, едва ли някой може да спори.

# 4 084
Когато започна мисията с познаването на песните...си викам това е невъзможна работа...да познаеш и изпълнител, че и песента...само по танц на аматьор.
Мислих че имат заглавията на песните и изпълнителите и евентуално трябва да познаят кой коя песен танцува или дадени двойно повече песни и от тях да избират...а от показаното Торнев мислеше, как беше тази песен...та отпада варианта да имат списък и да трябва от него да познаят...
Верно си беше съмнително..и то основно Торнев ги позна, но поне беше забавно.

# 4 085
олееле хааахаха Бианка Simple Smile))  зор с вас, бре!!! Simple Smile))) мъжът ти , човекът, много те обича! Макар, че и асцендентът лъв сам по себе си носи царственост и  изисква по-особено отношение от околните.

ох последно много ми стана нелепо, когато гласуваха за алкохол и цигари, вместо храна и обидиха боби, че яде. Еми сори ама нормалните, здрави млади мъже ядат. Явно е селско да се яде, вместо да се пиянства  и пуши...макар, че като се замислиш е така.
но егоизъм страшен.

и се запрегръщаха. брехбрех.

Карамел, не само! ами по ритъма на танците почваха да си тананикат и от там отгатваха мелодията. Например, бионсе ол дъ сингъл лейдис - гледат ок бейонсе, ама после по танците почват тананикане и после аа айе тази е. еее да бе да Simple Smile)))

# 4 086
Емануела пееше текста.
Сега се сетих одумам Христо - голямо дърво, особено предвид това, че е актьор.

# 4 087
Емануела пееше текста.
Сега се сетих одумам Христо - голямо дърво, особено предвид това, че е актьор.
Да хаххаа сигурно се целува супер зле  заради това отказа Simple Smile))

# 4 088
Такова дърво като Христо не познавах,а от едно време нещо комично съм чувала-
Добрият любовник е добър танцьор GrinningОлеле,Христоооо Laughing

# 4 089
Аз пък съм учудена на моя съзодийник Ути. Не може една риба да е толкова злобна към някой по-слаб.Обикновено защитаваме най-вече отритнатите аутсайдерите и прочие.Нервни сме но не и злобни към някой. Объркал си е зодията Утьо

# 4 090
  • Ямбол
... Ти откъде си сигурна, че показват истината? ...
Къде съм казала, че съм сигурна, че показват истината?
По-склонна съм да предположа, че не показват цялата истина, което някои са готови да заявят, че е лъжа.
Освен това, не са казали, че никой не им е подсказвал.

# 4 091

В Астрологията двете зодии, които водят "тиха война" за царската корона са Телец и Лъв. Mr. Green И докато Лъвовете (Ирина) се нуждаят от трибуна, последователи и аплодисменти, за да демонстрират превъзходството ти, то Телците (Миглена) убедени, че винаги са прави, предпочитат да се оттеглят спокойно и безмълвно встрани (в аквариума), уверявайки се за пореден път колко е безсмислено и изморително да наливаш акъл на "идиоти".

Ето и Бианка каза същото Simple Smile)))

да не би и ути да спира наркотиците  Confused

# 4 092
  • Тра-ла-ла
Аз пък съм учудена на моя съзодийник Ути. Не може една риба да е толкова злобна към някой по-слаб.Обикновено защитаваме най-вече отритнатите аутсайдерите и прочие.Нервни сме но не и злобни към някой. Объркал си е зодията Утьо
Скрит текст:
Не всички Риби са готини и забавни пичове. Аз съм виждала няколко психопата. А една приятелка още не може да се откачи от екс мъжа си, който дори преби сегашния й приятел, постоянно я следи, прави се на жертва пред институциите и т.н. Таааа, има два вида риби - едните са доброшанчовци, прекалени оптимисти до степен шматка, а другите за кисели, меланхолични, склонни към пиянство, изневери.

И мен не ме кефи Христо. Никакви емоции в този човек. Все едно някой му е откраднал душата Tired

# 4 093
Такова дърво като Христо не познавах,а от едно време нещо комично съм чувала-
Добрият любовник е добър танцьор GrinningОлеле,Христоооо Laughing

Освен това и хърка, както разбрахме. Вече почти нищо не остана за харесване в него. Grinning

# 4 094
В последната мисия най-много ме изненада, че Михов позна песента на Икебаната. И само не ми казвайте, че някой слуша Икебаната, камо ли песента му да е популярна и "хит". ooooh!
Торнев пък позна песента на Гери Никол?! Гери Никол не спада ли и тя към света на чалгарките, който според г-н Торнев е излишен? Странно как изобщо се е "пръкнала" в ума му, като са от различни планети?.Thinking
Но е възможно да е имало подсказванки отстрани, които са изрязани от кадър.

Макар, че и асцендентът лъв сам по себе си носи царственост и  изисква по-особено отношение от околните.
Скрит текст:
Освен това Асцендент в Лъв се счита за един от най-силните (като зодиакално влияние) асценденти и се смята, че може да изземе функциите на Слънчевия знак. Peace

Общи условия

Активация на акаунт