VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 545
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 4 095
абе само на мен ли ми изглежда нагласена тази мисия с познаването на песните ---в ояот танцуват без музика и михов и козирога познават песните само по танца. Изглежда ми, че им подсказват.
И на мен ми се струва нагласена

# 4 096
  • Мюнхен
И явно Христо си пада предимно по какички! Разбира се ако може да се вярва на написаното!

http://lokumki.com/lokum/38651-kakvi_haresva_vsyshtnost_hristo_j … _da_ya_ogree.html

# 4 097
Една снимка в инстаграм и цяла кутия с локуми , пардон "статии" после  Tired Пък жената си е щастливо женена за Giulio Violati Simple Smile Просто е актриса и има 101k последователи, затова и пише че е актьор, пък неговия профил има две снимки Simple Smile

Последна редакция: нд, 30 окт 2016, 02:10 от Alcarin

# 4 098
  • Тра-ла-ла
Ей, го Утко. Анти чалга фенът

# 4 099
Резултати:

Чия репутация и добро име пострадаха след влизането във VIP Brother?

Ути                         216 (10%)
Ирина                         207 (10%)
Лара                         206 (10%)
Жана                     169 (8%)
Лили                     161 (8%)
Христо                     160 (8%)
Явор                   159 (7%)
Роро                   147 (7%)
Михов                   144 (7%)
Деси             93 (4%)
Софкин             82 (4%)
Торнев           74 (3%)
Надя           69 (3%)
Глория         54 (2%)
Рени         44 (2%)
Миглена     6 (0%)
Алек Сандър     5 (0%)
Емануела     4 (0%)
Няма такъв     3 (0%)
Борислав     0 (0%)

Общ брой гласове: 289

# 4 100
колото повече гледам толова повече съм убедена, че Жана има бордърлайн личностно растройство. Не знам каква нпринуденост и естественост виждат в нея. Тя е доста манипулавна , а и еддин път не пое отгоорност за нищо. Хваната да шофра с кокаин "бях слаба, никой не ми го прости", някой да не я хареса или да й каже нещо навъпреки -започва да се държ уасно грозно и мачкащо. Вижте как се държа с Лили. Абе, хич не ме кефи това не е добър човек.

но не виждам кво й има на дупето...хубаво е. лицето й - също.

Последна редакция: нд, 30 окт 2016, 04:54 от OX'AMAH

# 4 101
  • Ямбол
Ей, го Утко. Анти чалга фенът
...
Това не му пречи да продължава да бъде анти чалга.

# 4 102
Христо как започна да се мята като заклан петел, пардон...да танцува hahaha

# 4 103
  • somewhere near the sea
Относно "викторината" с песните. Може преди това да са им ги пуснали, след като им съобщят заглавието и изпълнителя. А чак след това да ги карата да изиграят, а двамата вътре да свържат само  движения с текст.

# 4 104
Харесвам Емануела като участник, преди това нищо не знаех за нея... Преслава харесах при участието й в капките... Не понасям чалга...

# 4 105
  • в резерват
Относно "викторината" с песните. Може преди това да са им ги пуснали, след като им съобщят заглавието и изпълнителя. А чак след това да ги карата да изиграят, а двамата вътре да свържат само  движения с текст.

Щяха да знаят, че песента  " горе на черешата " я няма.

Още за една превземка . Момичетата с чалгата казват , че "имат участие". Другите жанрове , с претенциите, имат концерти и турнета в страната. Като погледна афишите, ама на едни и същи места пеят като стигнат до нашият град.И това са все клубове.  Grinning

Последна редакция: нд, 30 окт 2016, 09:00 от Арбанашка кокона

# 4 106
  • Ямбол
Относно "викторината" с песните. Може преди това да са им ги пуснали, след като им съобщят заглавието и изпълнителя. А чак след това да ги карата да изиграят, а двамата вътре да свържат само  движения с текст.

Щяха да знаят, че песента  " горе на черешата " я няма
Сигурна ли си, че я няма?

# 4 107
Не разбирам масовото харесване на Емануела. Тя е еманация на чалга кича, леко рафиниран, поогладен, поотъркал се в новобогаташки среди с претенции, но все пак посредствен и откровен кич. Кич в поведение, мислене, морал, обличане, външен вид, реакции, обща култура. Това е Емануела.

# 4 108
Не разбирам масовото харесване на Емануела. Тя е еманация на чалга кича, леко рафиниран, поогладен, поотъркал се в новобогаташки среди с претенции, но все пак посредствен и откровен кич. Кич в поведение, мислене, морал, обличане, външен вид, реакции, обща култура. Това е Емануела.

Емануела няма да спечели форматът, това е ясно.
Но тя печели симпатиите дори на хора, които не слушат чалга с простодушното си и незлобливо държание. Естествено е, че не е перфектна, но то кой ли е? И да, на фона на миналогодишното пробутване на Преслава като голяма звезда и ВИП, Емануела си спечели сама симпатиите на публиката на ВБ. Чалгакултурата ще съществува докато има пазар за нея, така както примерно съществува проституцията, въпреки неодобрението на някои хора.

# 4 109
  • София
Поне дотук не са показали някакви драстични излагации на Емануела. С цигарите защо не я принудиха да се съобрази, не е като да не могат. Но като цяло не я видях сама да търси конфликти, дори доста добре се отбранява.

Общи условия

Активация на акаунт