VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 535
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 4 110
На мен пък ми направи впечатление, че лютия, крайния противник на чалгата Торнев знае за песента " Горе на черешата" Щото тя ама хич не е чалга
Толкова са фалшиви с тая омраза към чалгата.И без да съм ги виждала съм почти сигурна че всеки един от тях някъде, някога е друсал на чалга ритми и знае песнички.

# 4 111
Че е и подпявал на тая песен, сигурна съм...нещо такова:" Гоуе на чеуешатааа, гоуеее..." hahaha

# 4 112
  • Ямбол
И аз не обичам чалгата, но знам много от песните ѝ. Чалгата е навсякъде, включително в предаванията, които следя. Сега вече знам и таралежа.

# 4 113
И аз не обичам чалга, ама на купон съм са мятала на нЕкой " хит"
Айде са признах че съм проста.

# 4 114
Емануела няма да спечели форматът, това е ясно.
На мен не ми е ясно. Simple Smile Мисля, че Емануела е фаворит, много възможно е да спечели.

# 4 115
Поне дотук не са показали някакви драстични излагации на Емануела. С цигарите защо не я принудиха да се съобрази, не е като да не могат. Но като цяло не я видях сама да търси конфликти, дори доста добре се отбранява.

Съгласна. Не ми е любимка (нямам любимци), но не дразни както някои от образите вътре. Рени се изложи повече. С Нобел, със "саркасцизъм", и постоянното мазнене на Михов.
А чалга не понасям. Но се е случвало да слушам. Както каза Лиляна тя е навсякъде.

# 4 116
ох последно много ми стана нелепо, когато гласуваха за алкохол и цигари, вместо храна и обидиха боби, че яде. Еми сори ама нормалните, здрави млади мъже ядат. Явно е селско да се яде, вместо да се пиянства  и пуши...макар, че като се замислиш е така.

Не беее, не е ентелегентно да се яде. Само да се пие и пуши, като ентелегента Слабаков и Ернестина например. Никакво ядене повече. #2gunfire

# 4 117
Харесвам Емануела и не понасям чалга
Направо грее над набедените ентелектуалци в къщата, за Нобел е

# 4 118
Има някаква добродушност в поведението, не задълбава в дреболии, не търси кал под ноктите, не виждам преднамерена злоба. Това ми харесва на мен. В същото време умее да се защити, ако е нападната...като успява да запази добрия тон. Балансирана е някак си.

# 4 119
Не разбирам масовото харесване на Емануела. Тя е еманация на чалга кича, леко рафиниран, поогладен, поотъркал се в новобогаташки среди с претенции, но все пак посредствен и откровен кич. Кич в поведение, мислене, морал, обличане, външен вид, реакции, обща култура. Това е Емануела.

Емануела няма да спечели форматът, това е ясно.
Но тя печели симпатиите дори на хора, които не слушат чалга с простодушното си и незлобливо държание. Естествено е, че не е перфектна, но то кой ли е? И да, на фона на миналогодишното пробутване на Преслава като голяма звезда и ВИП, Емануела си спечели сама симпатиите на публиката на ВБ. Чалгакултурата ще съществува докато има пазар за нея, така както примерно съществува проституцията, въпреки неодобрението на някои хора.
Аз дори не бях чувала за Емануела. / Не че не зная някои имена от жанра , а на Рени гласът и песните и преди години ми харесваха/ . Вярно е ,че поведението и и позите и са си на типична чалга певица , но колкото и посредствена да е , тя показа и характер , и стил. Да не забравяме , че тя влезе с ужасно унизителна мисия, и то цяла седмица да се лигавиш с човек , когото не познаваш. Това за мен е адски трудна задача. И друго- в тази една седмица тя не можеше и да се адаптира и интегрира с другите участници заради мисията . Така че , ако говорим за актив като участие в къщата , тя е най-прецакана от ББ. Според мен.

# 4 120
  • Испания
Една снимка в инстаграм и цяла кутия с локуми , пардон "статии" после  Tired Пък жената си е щастливо женена за Giulio Violati Simple Smile Просто е актриса и има 101k последователи, затова и пише че е актьор, пък неговия профил има две снимки Simple Smile

Не пише, че е само актьор.  Peace Пише: "С Христо Живков - един изключителен актьор и истински приятел".

# 4 121
Не разбирам масовото харесване на Емануела. Тя е еманация на чалга кича, леко рафиниран, поогладен, поотъркал се в новобогаташки среди с претенции, но все пак посредствен и откровен кич. Кич в поведение, мислене, морал, обличане, външен вид, реакции, обща култура. Това е Емануела.

и акво точно е кичозно в поведението й? има поскоро кокетно/простодушно поведение и е доста дипломатична. нищо кичозно не виждам в нейното поведение.

Други са еманация на кич и простащина и това е Ирина, която нагруби човекът искащ храна,  г;асува за алкохол и цигари. И Ут, който кряка като човек с психическа диагноза.

Злобната Лара която призовава за "открита война" и Роро, който размахва средни пръсти и щпе жени по дупетата.

Емануела подобни прояви не е имала. Красива е чаровна е, дипломатична е, уравновесена е и най-важното не е зла.

# 4 122
Емануела я открих с участието й в черешката на тортата. И там се държа нормално, добродушно...допадна ми с две думи. Добър човек изглежда, не е съскаща усойница, пръскаща злоба.

# 4 123
Една снимка в инстаграм и цяла кутия с локуми , пардон "статии" после  Tired Пък жената си е щастливо женена за Giulio Violati Simple Smile Просто е актриса и има 101k последователи, затова и пише че е актьор, пък неговия профил има две снимки Simple Smile

Не пише, че е само актьор.  Peace Пише: "С Христо Живков - един изключителен актьор и истински приятел".

Права си, но според мен неслучайно споменава професията му  Peace Т.е поста ѝ е приятелски + рекламен, за него Simple Smile

# 4 124
  • Испания
Една снимка в инстаграм и цяла кутия с локуми , пардон "статии" после  Tired Пък жената си е щастливо женена за Giulio Violati Simple Smile Просто е актриса и има 101k последователи, затова и пише че е актьор, пък неговия профил има две снимки Simple Smile

Не пише, че е само актьор.  Peace Пише: "С Христо Живков - един изключителен актьор и истински приятел".

Права си, но според мен неслучайно споменава професията му  Peace Т.е поста ѝ е приятелски + рекламен, за него Simple Smile

Вероятно.  Hug Не ми харесва как Христо се държи в къщата. Държанието му ми се струва нереално. И ако не играе, необяснимо. Но хора всякакви.  Peace А написаното ми хареса.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт