90-дневна диета: Сезонът "Ще отслабна до Нова година" – открит! тема 351

• 36 514
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
  • Русе
Оййййй......  Heart Eyes  Heart Eyes
Лекинка....  Hug  Hug

# 211
  • Оптимист по принуда
Джулка,  Hug
Вики, веднъж плодов, може сладко на обяд.
Сиси, сподели после как си спала след  комбинацията боб-фъстъци  Sunglasses Hug

# 212
Хахаха учудващо от боб и грах не съм подута. Даже съм гладна още. А бая фъстъци опуках, сакън да не се мина. Wink

Утре ще съм на юфка, леко нережимна, ама здраве да е.

Мн сладко малко коте.

# 213
  • Калифорния, САЩ
   ЖГМЪЦ- коHug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

И още едно, да има за всички:

# 214
  • Русе
ДобрЮтро,
Влизам сутринта тук и какво да видя - мако гушкаво коте и чудно кафе - Деми, Ирка Hug Hug Hug
Жгмъци, Мамексче, да сте по-добре днес момичета Hug
Прекрасен и усмихнат ден на всички!

# 215
  • Targovishte
Добро утро, банда  bouquet

ИРКА  Hug Hug Hug Hug Hug

ЖГМЪЦ, МАМЕКС  Hug Hug Hug Надявам днес да сте по-добре  Praynig Praynig Praynig

Аз пак съм плюс - 400 грама след ориза  Cry Cry Cry  ooooh! ooooh! ooooh! #2gunfire #2gunfire

Менюто за днес: З - пропусната, О - 275 грама домашен пълнозърнест хляб, пиперена манджа и салата цвекло и моркови, В - козунак, халва и РЧШ

Толкова ми е скапано настроението че ми се ще да си намеря едно ей такова коте като на ДЕМИ и да се гушна под завивките и да не изляза от там. НО имам много работа, сряда е - имам да пращам вестник, да посрещам софиянци за утрешното събитие, да ги настаня и т.н.

Дано вашето настроение днес е супер , приятен ден!  bouquet Hug bouquet

# 216
Добро утро Hug Hug Ирка благодаря за кафенцето bouquet Hug
Мамекс и Жгмъц  Hugднес да сте много по- добре от вчера, Папурче ти как си? Hug
Джулка Heart Eyes добра комбинация нали - лебец с алва Grinning Grinning
Деми да ти изпращам ли халва? Grinning Heart Eyes Котето е много сладко:)
Мими лек път  Hug Курдов пожелавам ти да имаш много поводи за усмивки днес Simple Smile
Аз днес съм на плодове - имам банани,ябълки, моркови на пръчици,натурална фурма,бадеми.
Сиси фъстъци - е такова не съм яла не знам откога newsm78, май ще хапна скоро Grinning
Хайде да ви е много усмихнат деня момичета и момче Heart Eyes Hug

# 217
спи ми се  #Silly
а добрутро  Grinning

И аз искам да си гушна едно такова коте и да спя и да спя  да спя, ама няма, тръстиката чака  Crazy

За сега имам банани, а на обяд може би още някакви плодове ще си взема, вечерята най-вероятно пак белтъчна.

# 218
  • София
Привет, бандичка! Hug

Настроението гледам е леко минорно, но има и такива дни...  Wink

Инджи, аз хапнах на предишния плодов малко фъстъчки, сурови и пресни, много вкусни...  Heart Eyes

Днес и на мен ми е плодов ден. Закусих си дежурните ябълки (засега не ми омръзват  Wink ). Приготвила съм си печена тиква (по традиция за този ден), банан и домати (къде без тях?!).  Mr. Green

Очертава ми се и на мен силно работен ден, но ще мина по някое време да ви нагледам пак. Hug

Пожелавам да се подобри настроението на всички в темата! Hug

# 219
Добро утро! Има ли тема-форум относно почивката след 90 дневната диета?  newsm78
Интересувам се как се прави и какви грамажи храна се определят.

# 220
Не, няма  Peace Тези, които са в почивка също пишат в тази тема като си оцветяват менюто в различен цвят, обикновено в цикламено-розовко  Crazy

# 221
Добро утро и от мен

Плодов ден ми е - за момента съм на закуска грозде без семки

# 222
  • София
Добро утро
Ир, благодаря за кафето  Simple Smile
Жгмъц, Мамекс с всеки изминал ден по-добре да ставате  Hug
Мими лек път  Hug
Курдов, горе главата Hug

За днес плодов ден, приготвила съм ябълки,банани и печена тиква. Още от днес обмислям сутрешното меню  Simple Smile .

На работа ми разказват играта. Работя на пълният капацитет на силите си, а се натрупва несвършена работа всекидневно. На всичкото отгоре и данъчните като за края на годината са се активизирали и си измислят проверки след проверки. Все още боря хремата на малката  ooooh!........може би изпадам в "лошо" настроение заради наближаващият ми рожден ден. Нещо равносметката ми за "очаквано" и "свършено" се разминава и тази година.....и то не в полза на "свършеното". Намрънках се.....

Лек ден на всички  Hug

# 223
  • Оптимист по принуда
Нося ви сладичко да се почерпите, че моето гушливо коте днес има имен ден. Да ми е жива и здрава и' пожелавам, както и на всички именици! Hug

Една морковена

И една.... Crazy

И да ви пусна на какво танцуваше малкото човече снощи  Heart Eyes

Вики, ти сромена, че имаш тъкмо двама именици -да са ти здрави! bouquet

Да се опитаме да се усмихнем днес  Hug

Жгмъци, Мамекс, надявам се да сте по-добре Hug
След малко се залавяме да правим торта с дребната и менюто ми все още не е ясно  Whistling Laughing
Инджи, пращай   Hug

# 224
  • Бургас
Привет и от мен!
Днес няма да отчитам вечеря, защото беше смесена. Няма да пиша и муню, защото след около 2 часа тръгвам за София  newsm01
Закуската беше круша.
За новичките - в почивка съм.

Честит имен ден на всички, които имат повод да почерпят днес! Да сте/са жииви и здрави!!! bouquet bouquet bouquet bouquet

Общи условия

Активация на акаунт