90-дневна диета: Сезонът "Ще отслабна до Нова година" – открит! тема 351

• 36 529
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
  • Targovishte
ДЕМИ, ВИКИ и всички, които празнуват - ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ИМЕННИЦИТЕ!

# 226
  • Бургас
Знаех, си аз, че има кой да почерпи, обаче спрях чая с гинкото Joy
Demmy, да е живо и здраво малкото коте! Да расте безгрижна и весела, обградена с обич и нежност! Hug
Вики, да са живи и здрави твоите именници!  bouquet

# 227
  • София
Деми, Вики и всички празнуващи

Честити да са ви именниците! Да са здрави и много щастливи!  Hug Hug Hug

# 228
  • Русе
Дубрутруууу  Crazy
Не, няма  Peace Тези, които са в почивка също пишат в тази тема като си оцветяват менюто в различен цвят, обикновено в цикламено-розовко Crazy
хохохохо  Joy
Как си забелязала повечкото розовко... Всъщност, кой както иска си оцветява менюту...  Whistling

Демитууу честит имен ден на сладурка! Да ви е жива и здрава, много щастливо и безгрижно детство!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А тез моркови и череши не ги видях.... Outta Joint
Мерси и за поздравчету!  bouquet   
Вики да са ти здрави и твоите именици!  Hug
Ириниткеей лек път!  Heart Eyes Heart Eyes
Миленски  Hug Hug
Курдов  Hug , стига си се вторачвал в тез грамове....  Flutter Важното е да си здрав!
Хайде, мнооого усмихнат ден!  Heart Eyes Heart Eyes

# 229
  • У дома
Добро утро и от мен Hug
Пийнах кафенце, за почерпката-оставям е на хората на Вгх днес Laughing
Деми, да е жива и здрава именичката, и вие покрай нея bouquet Heart Eyes
Вики, живи и здравии и твоите именици bouquet
Ириниткей, лек път на теб Hug
Курдов, и аз като Жулка да кажа, стига си се будялал, голям мъж с тия грамчета и милиграмчета, ако съм на мястото на ТЖ вече да съм изхвърлила кантара и ще се мериш ама друг път hahaha Joy
Днес ще пробам домашното производство на ММ, домашна пастърма-снощи ми каза, че е готова, да идва обед и да засядам Blush Blush Blush
На всички мнооооого  Hug И да е лек и усмихнат деня ви bouquet

# 230
Деми да ти е здраво и щастливо котето именниче, а вие много да я слушате Hug Heart Eyes Hug
Вики да са честити и твоите именници - здрави и щастливи да бъдат, да сбъднат мечтите си!!! Hug Hug
Иринитке лек път и на теб до Софето Hug

# 231
В почивката пак ли се спазват същите грамажи, салати  и дните в каква последователност са ? Нека някоя от Вас да обясни! Praynig

# 232
В почивката пак ли се спазват същите грамажи, салати  и дните в каква последователност са ? Нека някоя от Вас да обясни! Praynig
Привет,Аия - грамажите по време на почивката са пак такива, но няма последователност на дни - закуската пак е плод, но обяда и вечерята са от различни групи, може да бъдат и от една група, но не всеки ден.Например - на обед си хапваш варива, а за вечеря белтъчини, като правилото за несмесването на  сирене с месо и яйца остава в сила.Плодов ден се прави веднъж седмично.На първа страничка има написани правилата за почивката, може и там да провериш. Hug

# 233
  • Русе
Кофи?  Flutter
 Heart Eyes Heart Eyes

# 234
Привет! Hug

Джулка взимам си кафенце, благодаря! Heart Eyes
След вчерашният плодов ден отчитам -1.400кг. , много добре, имах нужда малко кантара да помръдне надолу.
Малчо вече е по-добре и утре ще ходи на градина. Доста почива и ми е притеснено , сигурно пак ще поплаче Sad

А аз да ви се оплача съм бясна какви хора има:

Скрит текст:
ММ си пише във някакви автомобилни форуми, уговорил се с друг мъж да разменят някакви гуми с джанти, уговорката била всеки плаща своите. До тук добре, ние ги пратихме в Петък и платихме 40лв. доставка, съответно от отсрещната страна трябваше да постъпи по същият начин. Е трябваше, но не би. "Човекът" ги пратил чак вчера и ММ днес като отиде да ги вземе му станало лошо. Сметката му била 50лв. , не стига че ги пуснал онзи за наша сметка, ами се обадил на Еконт да отидат да ги вземат лично от дома му #Cussing out Бясна съм. Не стига , че детето две седмици е болно и дадохме сума пари за лекарства, а сега и това.

# 235
 wavey coffeeee  Hug

на всички котаци и котарани и котаранчовци, които имат повод да празнуват честит празник  newsm51 smile3525

Гладна съм  #Cussing out Не можах да изляза в обедна почивка, а сутринта хапнах два мини-банана и сега в стомаха ми стърже деветата гладна симфония  ooooh! Mr. Green

# 236
И аз съм гладна и в странство...тук е студено, и започва да вали, искам у дома! Simple Smile
На всички, които имат именици да им е Честит имения ден, да изкарат един чудесен празник и да си носят достойно и с късмет имената! Simple Smile bouquet bouquet

# 237
  • Русе
Зимайте, зимайте...  Whistling
Ако имате време и яжте...  Naughty
Съншайн, ми ко дажа, то няма, тъпотията е на всякъде.Тогава ТМ да говори с онзи да ви върне вашите пари=40лв, или да върне всичко, каквото ТМ му е пратил, вие ще върнете неговите, като си ги плати-50лв. Ох, сложно стана, и аз не се разбрах...  Rolling Eyes

Гениии, Апна ли пастърмица? Twisted Evil

# 238
Не става Джулка, онзи се покри и ни вопъл , ни стон.

# 239
  • Русе
Не става Джулка, онзи се покри и ни вопъл , ни стон.
#Cussing out #Cussing out #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт