90-дневна диета: Сезонът "Ще отслабна до Нова година" – открит! тема 351

• 36 701
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
Добро утро  Heart Eyes Днес ще имам доста работа ...дано напредна, че искам да изляза в отпуск малко ...от лятото се каня и все нещо се обърква  Crazy Crazy smile3511
След вчера като се качих на кантара днес ...на два пъти батерията ми показа, че пада ...после ме изтегли с 400 гр. повече ... ooooh! Еми ... Close
Закуих 1 банан, мисля да обядвам ориз със зеленчуци и салата домати и краставици Flutter Изтеглих си повече от 300 гр  Blush За вечеря на половина, но не знам каква ще е салатата ... Tired Може би зеле ... newsm78
Взимам си от кафето и бягам ...до после евентуално  Heart Eyes Hug

# 361
Добро утро!!! Hug Hug Благодаря Ир  за кафенцето Heart Eyes, а Пеши нещо зачезна, надявам се ,че си добре, първолака как е? Heart Eyes Hug
Вангоби по- бързичко да се оправяш, за да можеш да се нарадваш на детенце Hug Heart Eyes
Мамекс Жгмъц краката долу hahaha Joy , днес да се чувствате още по- добре Hug
Курдов и Иринита и на вас приятни моменти със слънцата ви Hug Hug
Деми не можах да намеря подходяща кутия в която да се напъхам hahaha hahaha
Аги да приключиш днес със задачките на работа и после да се наслаждаваш на заслужената почивка Hug
No me ти за закуска и обяд хапваш само плодове , а вечер ядеш храна - добре ли ти се отразява? Hug
Днес съм на вариваи ще се яде: З - ябълки изядени;О - крем супа от картофи, грах, моркови, целина( ММ не долюбва такива манджи и трябва да си я доям, добре,че е издържала в хладилника и става за ядене)слата карфиол;В - картофки на фурна с чесънче, зехтинче , червено пиперче, салата целина и моркови.
Айде хубав петъчен ден ви желая!!! Hug Hug

# 362
Indji11 аз от много време карам така, особено в работните дни. Събота и неделя се поотпускам и на обяд хапвам нещо друго, различно от плодове  Grinning Ами, чувствам се добре, може би и защото обичам плодове.

# 363
Курдов, само едно ще ти кажа запътил си се към фазата "не ям нищо, а не слабея", спомняш си какво бях писала, нали!
Спомни си съветите и на Боби бонта! Не си играй с метаболизма!

# 364
  • Русе
Деми не можах да намеря подходяща кутия в която да се напъхам hahaha hahaha
Joy  Joy
 Heart Eyes Heart Eyes

Дубрутрууу  Crazy
Вангобии  Heart Eyes Heart Eyes тцтцтц, много лошо, хайде да се оправяш!!!  Hug Да се нарадваш на момъка!
Ир, ничия  Hug
Мамекс, жгмъци дано все по-добре да ставате!  Hug

Ейй, гоУем студд, много  Heart Eyes Heart Eyes на всички, успешен ден!  bouquet

# 365
  • У дома
Добро утро сладурииии, снимки днес следобед hahaha Тук нали знаете, че не бързат Joy
Вилии Hug Браво на баткото, Машинка да ти боледува по-малко, хайде успех с новата врътка Peace
Вангоби, да се оправяш бързо Hug
Мамексче, Жгмъци, ако помага "краката нависоко", все така ги дръжте hahaha Joy
Курдов, и Мими ти е писала, и аз ти се чудя все още, защо си го причиняваш това, глааааад и лишения -1кг, мааалко хапване с хиляди внимания +1кг, направо вече незнам какво да ти кажа, аз така не мога и ми е странно, къде е желанието да хапнеш нещо вкусно, да се насладиш на нещо, което много обичаш, най-важно да сме живи и здрави, щастливиии пък макар и с 3 или 5 кила отгоре . Храната е удоволствие, а не само да мислиш и да се лишаваш, за да не качиш. Преосмисли си нещата и според мен намери някакъв баланс, за мен в момента ти не си на режим, ти гладуваш Peace
Досега аз правих тест, влизам за душ и запретвам домашния фитнес, като ще започна с най-омразното ми, смяна на чаршафи ooooh! Хайде до по-късно мили мои, следобед ще ви пусна снимки, стига от детската да ми ги дадат hahaha
Лек ви ден и мноооого позитивизъм, стига с тези ядосани "палячета" Hug

# 366
  • София
Ще се оправя ми, чИ кЪк, то черен гологан не се губи Hug
Жгмъц, ще търся из нета, но не знам от къде да си намеря индрише newsm78
Гени, чакам снимки Hug
Но ме, знам даже и тиквен медал не дават, причината е друга при работодателя дето съм сега при болничен режат половината заплата, а студента иска паариии newsm78, е сега дяволията през носа ще ми излезе.
ДжулкаHeart Eyes гушкайте се на топло Hug

# 367
Привет, прекрасни!  Hug Hug Hug

Вангобче Hug бързичко да оздравяваш!

Курдов , ти си железен. Аз на твое място снощи бих опустошила вечерята на студента hahaha
Сериозно, не се впрягай толкова, свалил си много килограми, гледай сега да се чувстваш ОК, а не само за кантара да мислиш Hug Hug Hug

Аз кога съм режимна , кога не толкова , но за сега удържам положението.

На всички ви желая приказен ден! bouquet Hug

# 368
  • София
Вангоби, всяка баба отглежда индрише. Разпитай съседките вде някоя ще има.  Hug

# 369
  • Русе
Хапнах, и ми се допи кафенци, слагам и на вас, ох, ей тука да си го пием сички... Whistling

Heart Eyes Heart Eyes

# 370
Здравейте . Днес съм на ден за варива .
З-банан
О- манджичка с картофи и  гъби с препечена филия
За вечеря може да се наложи да ям ориз а не същото като на обяд.

Кантара продължава да не мърда.  Confused Другата седмица като преустановя тренировките се надявам на по-добри резултати.  newsm39

# 371
Аууууу Жулке много гаднУ там  Outta Joint...

И един нестандартен музикален фон  smile3506
прескочете първата минута

Последна редакция: пт, 28 окт 2016, 13:56 от Мамекс

# 372
  • Русе
Аууууу Жулке много гаднУ там  Outta Joint...
Нали, нали?  smile3506

Ириниткеей как е у Софето?  Flutter
 Heart Eyes Heart Eyes

# 373
Джулка, уан кофи, плийс Hug

Преди да започна да вечерям, слагам чинията на пода и я прескачам. Казват, че не се напълнявало, ако прескочиш вечерята. Joy

# 374
  • Русе

Преди да започна да вечерям, слагам чинията на пода и я прескачам. Казват, че не се напълнявало, ако прескочиш вечерята. Joy

Joy Joy Joy

Генитуу  Heart Eyes с интрес чекам снимки....  Flutter

Последна редакция: пт, 28 окт 2016, 14:12 от Juliette14

Общи условия

Активация на акаунт