90-дневна диета: Сезонът "Ще отслабна до Нова година" – открит! тема 351

• 36 821
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
  • Русе
Ще отсъствам няколко дни, да не сЪ чудитИ. Simple Smile

Ще гледам да съм режимна + червено домашно   Whistling
Hug
Къдйе ша одиш моме? Щом ша е домашно, идиалну!

# 421
  • София
Я Джули се появи, аватара де.   Sunglasses

# 422
У РусИнско.  Wink

Ама ще сме с беб и куч, с многоо багажи и ангажименти, иначе бих искала да се видим. :*

Голям студ ме гони, от есенно вече ми е зимно.  Laughing

Пия едно 3в1, да ми утоли глада за сладко.  hahaha

ПП Гени, мн е сладка малката душичка. Heart Eyes

# 423
  • Русе
Джулс, смей се, ама домата беше около 800-900 грама от розовите и не беше никак лош на вкус  Flutter ММ прави салатата и каза, че няма смисъл да го реже, щом сме само двамата  hahaha

# 424
Гени страхотен бонбон-много да я нагушкаш и нацелуваш Hug Heart Eyes
Да се Утчета-ядох картофки на фурна,но салатата беше само от моркови,ама аз и така си я харесвам.Глеам за ерментирало си говорите,аз утре вечер ще си пийна,че ММ много хвали виното,което е направил,а аз още не съм го опитала.Наздраве на всички Wine Glass

# 425
Банда, как ги издържате тия плодови дни  ooooh!. Не съм карала цял ден на плодове сигурно почти година, такъв глад, ужас. Не съм минала на 90ДД, правя си някакви експерименти мои  Grinning ама нещо напоследък почнах много да папам и реших да се взема в ръце. Честно казано едва ли ще си го причиня пак скоро. За отчета: 2 банана за закуска, после 2 ябълки, после още 1, за вечеря (ако въобще мога да нарека това вечеря) 1 ябълка и 50гр сурови бадеми. Нямам търпение да дойде утре да метна яйцата  Laughing

# 426
  • Русе
Мариана, с толкова плодове няма как да не си гладна - защо не ядеш повече плодове? Ако е по-голямо количеството - на 5 яденета, не се умира от глад.

# 427
  • Русе
Мариана, с толкова плодове няма как да не си гладна - защо не ядеш повече плодове? Ако е по-голямо количеството - на 5 яденета, не се умира от глад.
Колкото и плодове да са.... глад си е  Sick  Laughing
Марианка, що се мъчиш??  Mr. Green

Сис, следващия път тугаз ще чакам...  Whistling
И защо пиеш тия глупости... Flutter

Инджи Heart Eyes , можи да ми пратиш винци малку. Адреса на лични. Laughing

Последна редакция: пт, 28 окт 2016, 22:14 от Juliette14

# 428
Аз съм похапнала карфиол със тиквички и праз, запечен с ементалец Simple Smile
И чаша ферментирало... Simple Smile Не успях да напиша всичките сто димашни, но какво да се прави, тя се престара предния път Simple Smile

# 429
  • Русе
Мимчо, дай рецептата за карфиола, плийз, утре ще имаме гости на вечеря и единия ни приятел е вегетарианец напоследък, та се чудех за нещо ново. Купих карфиол и мислех да е със сирене и малко сметана на фурна

# 430
Ехооо Hug следя ви от обяд, но нямам време да пиша   Rolling Eyes
Ядох ама късно, че днес тренировката беше до 8 и 30  Whistling Режимно сичко - ориз със зеленчуци (ориза не го теглих ама малко беше) + салата зеле и моркови ...бая... Embarassed
Видях прекрасницата на Гени ...мнооого е хубава ...браво  Heart Eyes
Всички говорите за червено ферментирало ...Искам и ааз .... smile3511
Чудих се за утре какво да е ...и тая баница с праз ...много ми се дояде .... Crazy Flutter Ще купувам кори май ....може да сложа и гъбки  Twisted Evil
Дайте и идея за десерт   Blush
Чакам котитУ  Heart Eyes

# 431
Мимчо, дай рецептата за карфиола, плийз, утре ще имаме гости на вечеря и единия ни приятел е вегетарианец напоследък, та се чудех за нещо ново. Купих карфиол и мислех да е със сирене и малко сметана на фурна
Ми същото, но сложих праз и тиквичка, айрян гъст, сиренце и слайсове ементал отгоре да се запече! chef
Лягам банда! Лека нощ!  Hug

# 432

Инджи Heart Eyes , можи да ми пратиш винци малку. Адреса на лични. Laughing
Пращам веднага Heart Eyes Hug

# 433
  • Оптимист по принуда
Генни, Тантурче е прекрасна! Hug

Та добър вечер и от мен  Hug
Мими, изкарах бухалката, щото се почувствах безсилна пред тая баница с праззз Hug
Ама какво сте се подкарали с това ферментирало, поне го зачертавайте, че ще вадя дряновицата, тя е по-лоша и най-боли по петичкитиии Naughty Joy
Жгмъци, прочетох за пилито на мм, много се смяхме  Joy
Джулка, минижуп и аз последно като дете съм виждала, ама просто тъй ми дойде отвътре  Joy hahaha
МамексчеHug
Спазих си пилИто за вечеря  Flutter

Хайде, лека нощ ви пожелават лично Доналд Тръмп и Борис Джонсън  bowuu

# 434
Хи-хи, Деми  Heart Eyes Лекааа  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт