90-дневна диета: Сезонът "Ще отслабна до Нова година" – открит! тема 351

• 36 835
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
  • Калифорния, САЩ
Вангоби, бързо да се оправяш!  Hug Hug Hug
Гени, пак пропуснах принцеса Лилиан, може ли на лични?  Praynig Praynig Heart Eyes Heart Eyes Praynig Praynig

# 436
  • У дома
Добро утро, много спите, днес в 6 ме събуди коконата Crazy
Благодаря на всички за милите думи, Лили беше нагушкана и нацелувана Heart Eyes
Деми, тия котки, ама точно си ги докарала hahaha
Ир, пу първа на кефенцето Heart Eyes Пийвам си с кеф от него, даже и в момента моето е такова Sunglasses
Хайде до по-късно, че нещо ме дърпат от сутринта baby_neutral

# 437
Гени и аз съм будна, нали ще ходя на инглиш ...Лилиан вече е пораснала и е една руса красавичка...така ми се иска да я погушкам и да ми попее на норвежки Praynig
Деми, ама аз не съм яла баничка с праз, Вангобито беше...аз само ферментирало hahaha

# 438
  • София
Добро утро!  Hug
Гени, малката е прелестна!   Heart Eyes
Аз хапнах два банана и пийвам кафе, след малко отивам на курс. Планирам плодов ден, но да не казвам голяма дума.
Навън е доста студено, пожелавам ви топъл и слънчев ден!  Hug

# 439
Добро утро и от мен.....нещо много трудно станах тази сутрин  ooooh!
Гени аз снощи влизах в темата и снимката я нямаше.......явно късно съм влизала, ще помоля и аз като Ир на лично да ми я пратиш  Hug
Ир отново ни е сервирала страхотно кафе  Hug  Hug  Hug Как сте вие? Малкият как е?
На момите англичанки пожелавам приятен курс и да научите много  bouquet
Аз отчитам -600 от първият ден, за днес менюто ще е
з-банан
о-задушени  картофи, салата и ФПХ
в-картофи или ориз, а може и двете+салата

Лек ден желая на всички, аз ставам да захващам домашният фитнес.....

# 440
  • София
Добро утрооо,
Ир,  Hug да сложиш втора доза кафе ли newsm78, че ранобудните го изпиха.
Мимчо, Жгмъци, приятно да минава курса Hug
Вили, браво за минуса bouquet
Аз ще хапвам печени ябълки за закуска, обяда го знаете, а за вечеря пилешки шишчета и салата зеле.
прекрасен ден на всички тук е слънчево.

# 441
  • Оптимист по принуда
Да се разпиша и аз по-раничко, че не знае какъв вятър ще ни отвее  Heart Eyes
Ирка, пийвам си  Hug
Пешеходче, жива ли си, мърдаш ли  Hug
Мими, ама ти каза, че ще правиш, на мен толкоз ми трябва  Mr. Green
Приятен курс на Жгмъци и Мими  Hug. Да слушате и записвате, да не се изпитваме  hahaha
Жгмъци, как е крачето? Hug
Генни, много им се смях като ги открих, досущ са двамата хахавели  Joy
Вангоби, как си днес? Глезиш ли младежа? Оризеца и маслинки ли имаше? Flutter
Аги,  Hug
Виляна, хубав минус, браво  bouquet
Джулката като трябва да яде плодове  hahaha

Скрит текст:

Днес планувам рибка консерва за обяд - тон или скумрийка и салата, за вечеря спагети от тиквички болонезе. Може и да ги разменя. Засега пия кахе, душ - направен, ще цакуся крушка. Crazy
Не бива да имаме очаквания  Sunglasses, щото каквото има да не/се случи, ще/няма да се случи  Flutter

Хубава събота  bouquet

# 442
  • Русе
Джулката като трябва да яде плодове  hahaha
Скрит текст:
Joy  Joy  Joy
Аххахааха, ама точно съм азззз.... Благодаря ти, че ме усмихна сутрин..  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
Мерси и за песничката.  Flutter  Hug
Снощните хубавци съм изпуснала.  Laughing
Да е хубавко времето у Инглънд, та да са разходите!

Хеллоууу и от мен  Crazy
Вангобии  Heart Eyes  Heart Eyes кат идеш баницата да си мислиш за мени....  Flutter  hahaha
Мимс, жгмъци приятен курс! Hug
Ний ко ша праим, ни знам.... За сега сме вкъщи...  Whistling
Хайде, до послее  Hug

Последна редакция: сб, 29 окт 2016, 11:09 от Juliette14

# 443
  • Русе
Ирка, чудно кафенце  Hug
Деми, снощи съм заспала преди котаците, но сега им се радвах.
Джулс, по моя информация в Англия времето е доста по-топло от тук  Laughing
Аз съм на конференция, но сега приключват интересните доклади и мисля да тръгвам по други задачки, така че прекрасен ден на всички! Hug Hug Hug

# 444
  • Оптимист по принуда
Деси, по-мЯко е времето, но е мрачно днес. Хубав ден и на теб  bouquet
Ако има слънце, тук е много красиво, свежо и зелено..
Джулка, мерси. Само да стане татито и ще видим накъде ще хващаме. И вие да се разходите  Hug

# 445
  • София
ДемиHug все така съм си, май и тоя антибиотик не върши работа! В понеделник ще ходя на контролен и ще я видим тая работа. Иначе, да маслини слагам става вкусно. Благодаря ти за музикалния поздрав обичам тази песен Hug Hug
ДжулкаHeart Eyes усети ли как докАт преглъщах си мислех за теб Hug
Младежа нИ мога да му видя очите, преди малко се прибра и ни гледа с едно око, а с другото дреме Joy, но не се оплаквам едно ми е пълно и спокойно на душицата, лошото е че утре лети, но идва и коледа и ще си дойде пак.
Деси, и ти умора нямаш bouquet
Хайде, по- късно ще се включа пак!

# 446
  • Русе
Демитууу  Heart Eyes , ти май прати много положителна енергия към Руси, щот слънцето не взе да хапе и се разходихми. Даже кофи пихме, е, на екс, щот шилото ни на остай, ама пихме.  Mr. Green
Вангобиии, по едно време ми стана едно хубоу на душата, тугаз сигурно си преглъщала .... Joy
 Heart Eyes  Heart Eyes
Хайде, съботно  Whistling

# 447
  • София
Върнах се, засега съм на плодове, но моите момчета са хванали зарган и пътуват към БГ, така че вечерта ще е риба. Ако не бях с оперирано коляно и аз щях да се разходя до Гърция, но вместо това лежа с лед върху него. Здраве да е! Ще пийна и аз кафе след малко.
Хайде до скоро!  Hug

# 448
Аз пак набързо да се вясна, че много задачи. Местим мама в един апартамент и е чудо.
Днес и ние сс Мишлето направихме 40 минутна разходка. Слънчице, слънчице, ама си беше доста студено, че и вятър имаше. Ама малката не беше излизала от поне 2 седмици на разходка. Само с колата и до супермаркета.
Аз изпуснах Тантурчето  Sad
Хубав ден на всички!  Hug

# 449
  • Русе
Йессс тъкмо съм за кафенцето  newsm44
Джулс, благодарско, ама голяяямо за кафенцата  Hug
Вангоби, оправяй се по-бързо, дано да не си права за антибиотика  Hug а по повод това за умората
Скрит текст:
Довечера ще идват едни приятели на гости и понеже няколко пъти коментирахме с тях кукъра, реших да направя вечеря почти само с него (Мимчо  bouquet bouquet bouquet - то со знаеш, нали) - досега направих карфиол и картофи на пара - карфиола ще го довършвам със сирена на фурна, а картофите - с прасссс на салатка, след малко ще правя и сладкиш в кукъра, а за основно - пържолки - пак там  hahaha - та права си, но моето е луд умора нЕма
Деми, дано и при вас да е изгряло слънчицето, младежа е при приятелката си в южна Англия и каза, че е много приятно там.
Аз съм на чайче - зелено с пъпеш  Sick - май веднъж казах, че не ми хареса, ама забравих и пак си направих  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт