90-дневна диета: Сезонът "Ще отслабна до Нова година" – открит! тема 351

• 36 840
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
Привет,привет Hug ДУкат сА пУявя и то дошло време за скедобедното кафе,благодаря  Джулс  Hug Деми снощните котаци бяха уникални,много се смях Joy Благодаря и за поздрава Hug
Днес браво на всички,които са намерили време за разходка,аз като Деси шетам и готвя за гости Simple Smile
Аз днес съм планирала да правя цял сладък ден и няма да пиша меню Mr. Green
Хубава и усмихната събота на всички Hug Hug

# 451
  • София
Вчера в движение хванах малката хубавица на Гени. Много е блага  Heart Eyes
Взимам си от кафето на Джулс и си слушам песничката качена от Деми  Hug
С цялото ми тичане вчера се наложи и малката да я взема от градина. Болеше я коремчето, а се оказа с темп 38.6. В градината дори не разбрали, че има температура. ooooh! Снощи я водих на преглед, пуснахме изследвания и по всичко изглежда, че е вирусно. Ще се оправи за 2-3 дни, но все пак другата седмица ще се гледаме в къщи. Ще трябва с баща ѝ да си разпределим дните на седмицата, че нали не мога да избягам от работата, а с нея в офиса няма как да се получат нещата.
vangobi, бързо оздравяване.

За днес
З-ябълка
О-паста с домати,маслини и много босилек
В-сладки/децата ще правят бисквитени топчета  Simple Smile/ Покрай историята с яйцата се притеснявам да правя сладкиши и т.н. с тях Sad/

Нервите ме тресат. На ръба съм и адски много ми се яде нещо сладко.

Леки почивни дни  Hug

# 452
Вангоби дано да ти действа АБ и утре да си по-добре! Но е по-добре да те види док., ти много време си чакала....ама пусти работодатели- неблагодарници 😈
Миленски желая бързо да се оправя детенце, да отминава бързо и да не се измъчва Simple Smile
Деси ти кой сладкиш правиш, този от книжката ли? Аз десерти все още не съм правила, но утре съм на вгх и може да пробвам....интересно ми е дали го обръщаш по някое време или се изпича?! А относно това, че е голям помощник +1 и от мен, Мими и от мен едно гуш, (пиша от тел.)
Гени, чакам си аз Машинка да я покажа и на другата Маша....хаха
И аз си пия от кафенцето на Джулс....благодарско

# 453
  • Русе
Добар вечаааррр  Crazy
Радвам се, че сте си взели кафенци...  Flutter
Ний със шушулка сме моми англичанки таз вечар, та, който иска да заповяда на женско парти, с една бутилчица под мишница (знаете какво)..  Whistling
Курдов, не глеай, че казвам женско парти, и ти си поканен, разбира се....  Flutter

Хайде, отивам да правя и аз броколи със сирена.....  Mr. Green
 Heart Eyes Heart Eyes

Миленски, дано се оправи бързо малката! Hug

# 454
  • София
Уф аз се разпадам, сега някакво сърцебиене и леко повишено кръвно... А принципно съм с ниско.  newsm78  Sad

# 455
Здравейте бандичка  bouquet.Сега включвам лаптопа чак.
Днес деня ми мина под знака на махането на конци от коляното  Crazy.
Скрит текст:
Голяма гадост е да живееш на ма**ата си .Преди обяд отидох в болницата в хирургия да ми махнат конците ,естествено не безвъзмездно.Един келеш,т.е. доктор въобще не ме погледна,просто казал на сестрата щом е с патерици да си отива в ортопедия,ангажимент с нея нямам  Shocked.В ортопедия-доктора бил в операция.Почаках,почаках,та им писна да ме гледат и казаха,че скоро няма да излезе,да не чакам   Confused.Четири часа по-късно и две обаждания от мен на тел.на отделението им писнах и там и се оттърваха,че доктора до 15 мин. излизал от операция.Е- отидох.След час и половина се прибрах  ooooh!.Нямам конци вече.Нямам и нерви.Нямаха две лепенки да ми сложат,имаха една  EmbarassedАма наистина.Сестрата смени 50 нюанса на изчервяване да ми се извинява.Нищо,аз имам,дадоха ми при изписване  Confused.Нямаше отопление в болницата.Липсва само табелата на входа на болницата

ТУКА Е ТАКА

Толкова ми оттече крака с това чакане и обикаляне  Crazy,че само лежа с една възглавница под крака и  сменям ледарката и един плик с замразен грах,не стигнах до вдигане на крака  днес Mr. Green.
Вангоби дано си по-добре  bouquet.
На мен ми пристигна вечерята-поръчах си пържена рибка от едно кръчме на Дунава-Толстолоп и разна.Чашка бира не би трябвало да е проблем с лекарствата ,нали,нали  beer.
Жгмъци аз като се бях депресирала в Сф дори бодежи имах  Tired.

Последна редакция: сб, 29 окт 2016, 18:47 от Мамекс

# 456
  • Русе
Мамекс, тцтцтц, защо ли не се учудвам... трагично е....  #Cussing out  #Cussing out
Жгмъци измери ли кръвното? Нещо да не те е стреснало?
Ти с хипофункция ли беше?

# 457
Юхууу  Mr. Green
Ида и аз, че днес много ме мързи ....
Миленски дано се оправи малката  Hug
Днес ядох праз  Flutter И понеже баницата щеше да ми е много си го задуши и после между две филийки и на тостера запечено хлебчето ...с малко кетчуп отгоре и едно друго сосче ....стана  Heart Eyes хапнах си добре и салатка домати и краставички
За вечеря продължавам с хляба ...само че с течен шоколад  Whistling Crazy Пълнозърнест е да кажа ...не че има голямо значение  Mr. Green може пак да го мина през тостера  Blush
Гладно м и е ...отивам да ям след малко  #Crazy #Crazy
Жгмъц-и  Hug Мамекс-че ... Hug страх ме е като ви чета ... bouquet

# 458
  • София
Миленски, бързичко да се оправя детенце  Hug
Мамексче, здрави нерви имаш, ама то и да вдигнеш отделението пак няма да помогне ooooh! ooooh!
Жгмъци, аз свалям кръвното с чесън. Направи си например таратор с много чесън. Дано се оправиш бързо bouquet Намерих индрише и в момента го варя, благодаря ти  bouquet bouquet
Джули, Heart Eyes идаааааа animal037 animal037
Вече казах вечерята и е изядена, за утре се чудя за плодов, но не обещавам!
Лекинка от мен ние ще гледаме филм.

# 459
  • София
Да, Джули с хипофункцуя съм, но точно този симптом никога не се е проявявал. Не съм се стреснала от нищо. То в болницата пак ми прилоша, но мислех че съм го свалила..
Иначе крака е по-добре за щастие!
Мамексче, какъв е този ужас ?!?! Нямам думи, не разбирам защо трябва да са такива кретени ? Ти от кой град беше?
Вангоби, какъв плодов с тази пневмония ? Недей! Надявам се да помогне индришето!

# 460
  • Русе
Да, Джули с хипофункцуя съм, но точно този симптом никога не се е проявявал. Не съм се стреснала от нищо. То в болницата пак ми прилоша, но мислех че съм го свалила..
Иначе крака е по-добре за щастие!
Мамексче, какъв е този ужас ?!?! Нямам думи, не разбирам защо трябва да са такива кретени ? Ти от кой град беше?
Мда, старнно. Тези симптоми са характерни за хиперфункция. Може би просто стреса от всичко си казва думата.  Hug
Вангобиии  Heart Eyes , ама верно, и аз като жгмъци, никакъв плодов с тази пневмония. Повече питателна храна, ако имаш възможност, направи си домашен бульон и пий вместо чай.

# 461
Жгмъци на североизточното кабърче на картата съм  perko
Скрит текст:
Силистра

# 462
  • София
Уф, ама хич не съобразих. Аз щоту съм си на крак и имам цяла тава печени ябълки. Ще ви послушам няма да правя!

# 463
  • София
Жгмъци на североизточното кабърче на картата съм  perko
Скрит текст:
Силистра

Аз що мислех, че си от Добрич?  ooooh!

Джули, може и от стреса да е, знам ли. То аз постоянно се вкарвам във филми, днес нещо ми щтрака в коляното и веднага се панирам.  #Crazy Луда работа съм аз...

И нещо смешно  hahaha

# 464
Идвам за отчет  Whistling
Вечеря филийки с течен шоколад и резенчета банан, запечени на тостера + РЧШ  Twisted Evil Преядох днес май ...ТАБАТА-та си каза думата ...уморено ми беше ...ся как ще спя след тоя шоколад, едно такова живнах ...  #Crazy #Crazy
Скрит текст:
някой може ли да ми препоръча лек, романтичен, женски филм ...айде може и леко сълзлив. Нещо като Сексът и градът, Дявола носи Прада дори ... Hug  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт