Развръзка на филма

• 5 181
  • 37
  •   1
Отговори
# 15
# 16
 smile3521
 Чак взе да ми става мъчно...като в началото де Tired

# 17
Даммм. Не е сам тоя мъж.

# 18
  • София
Човек, да почерпиш, че тая се е разкарала от главата ти.
И да, приеми го - няма особен шанс да се съберете с нея отново, а и за какво ти е?! Може да има и някакъв фетиш към old men!

# 19
Ако нещо го тревожи, нека да пише...
По-добре отколкото само да страда и да дави мъката в алкохол.

Ама така и нас ни залива с алкохолни изпарения. По-горе му дадоха съвет да се стегне, да приеме нещата като мъж и да продължи напред. Явно не е способен.

# 20
с нищо не си се справил все още дори и да си прекарал нощта с жена вместо с бутилка

# 21
Е щеше да е много интересно за някоя и друга седмица да се справи. Каква щеше да е тази любов, да изтича след няколко седмици, смях.
Принципно, минимумът е - колкото време /години/ сте били заедно, толкова месеци след това ще трябват за възстановяването.
А контактът с бивши общи приятели и познати може много бързо да те върне назад. Що не вземеш да ограничиш тези срещи и да заложиш на нови и по-скорошни познанства, както и на лични твои, в които бившата ти не е участвала...
Много обичам такива клюкарки, тебе сърцето ти кърви, тя ще дойде да ти разправя как бившата ти щяла да си прави дете...  ooooh! Направо на садизъм ми прилича, тия хора не са в час.  ooooh!
Иначе съм съгласна с Роналд, жената явно има влечение към по-възрастни мъже, рано или късно щеше да стане това нещо, ако ти не си по-възрастен от нея... Въпрос на време е било.

# 22
Цялата ти тема/теми крещи от обида, гняв, злост и тн.. Shocked
С какво мислиш, че си се справил?

Тепърва ти предстои. Peace

# 23
Един съвет: 6 месеца след развода не влизах изобщо в Бг-Мама, да не пиша глупости в афект. След това пак писах глупости, но не и една хилядна от това, дето може да се изпише, докато раната е прясна.

Аз съм жена- какво остава за мъж, трябва да е лесно да млъкне и да си носи кръста.

А клюкарките не са виновни- ако искаш, можеш да не даваш ухо и да я отрежеш. Да кажеш ясно и лаконично- не искам да слушам. Това би трябвало да е лесно за мъж, нали? Щото сте така да се каже по-разумни, прагматични и директни.

# 24
  • София
Аз пък си влизах и си пишех глупости в афект, много ми помагаше. Но си пишех при разведените де, там получавах страхотно разбиране.

Имах и аз така една "близка среща от трети вид" с роднини, които ми донесоха коооолко била зле новата му връзка и как трябвало да си го прибера .. Позлобях си и аз, няма как, човещинка си е. Естествено, изобщо не са им били зле нещата тогава, ама ей така, погалих си малко наренената перка  Mr. Green

# 25
За разбиране- получавах, ама като си видях постингите разпечатани в съдебната зала, ми стана хем смешно, хем сюрреалстично. Та добре че нямаше нов материал между раздялата и делото. Можеше да се използва срещу мен.

Тук поне няма деца в уравнението, иначе щяха да изкарат автора луд и афектиран.

# 26
  • София
За разбиране- получавах, ама като си видях постингите разпечатани в съдебната зала, ми стана хем смешно, хем сюрреалстично. Та добре че нямаше нов материал между раздялата и делото. Можеше да се използва срещу мен.

В съдебната зала?! Rolling Eyes Shocked

# 27
Един съвет: 6 месеца след развода не влизах изобщо в Бг-Мама, да не пиша глупости в афект. След това пак писах глупости, но не и една хилядна от това, дето може да се изпише, докато раната е прясна.
+ 1
изобщо писането тук е противопоказно, когато човек преминава труден период
за дрънканици става, но ако очакваш реална подкрепа и съвети - ц; само дуднене колко си зле

Мдам, съдебната зала кърти просто

# 28

В съдебната зала?! Rolling Eyes Shocked

Съдията се разсмя и не ги прие като доказателство, но е факт, че адвокатката се опита да ги представи.

Иначе може да се пише, ама зависи за какво- за какво се прави оттук нататък, какви са били грешките, какво да се търси. Не да се очерня бившият и да му се предрича ужасно бъдеще.

# 29
  • София
Абе не е точно така, на мен безкрайно много ми помогна в онзи период. И добри приятелки си намерих тогава, и още сме такива.
Но, да, съгласна съм с това.
Иначе може да се пише, ама зависи за какво- за какво се прави оттук нататък, какви са били грешките, какво да се търси. Не да се очерня бившият и да му се предрича ужасно бъдеще.
И като цяло е важно какво и по какъв начин пишеш, сигурно ако и аз бях подходила като автора на тази тема, и мен щяха да ме освиркат. И са ме освирквали, когато съм си го заслужавала де.

Общи условия

Активация на акаунт