Развръзка на филма

• 5 177
  • 37
  •   1
Отговори
# 30
А най-кофти е да очерниш цялото мъжко/женско съсловие и да се обявиш за заклет самотник оттук нататък.

Така си признаваш, че не си победител, а победен.

За мен е нормално след една такава катастрофа авторът да се събуди с нов усет за жените и лесно да си намери по-подходяща. Ще разпознава гнилите ябълки отдалеч, защото вече има опит. Е, освен ако не е глупав, тогава все ще налита на един тип жени и ще си затвърди извода, че "всички жени са такива".

# 31
Изобщо е кофти да очерняш когото и да било. Особено в състояние на афект. Peace

# 32
Аз нищо не разбрах  Crazy за какво те молят за помощ ? Каква е тази жена и какво я интересува нея кой с кого ще прави бебета и как ще помогнеш точно ти ? Може би да го направиш  newsm78

# 33
Мисля, че просто трябва да започнеш нов живот, в който бившата ти да не присъства дори и в мислите ти. И да си вземеш урок за в бъдеще. Grinning

# 34
Нищо "просто" няма в започването на нов живот. Започва се с малки стъпки, с натрупване. Иначе става маниакално и омазваш и уж "новия" живот, ако почнеш всичко и веднага.

# 35
Нищо "просто" няма в започването на нов живот. Започва се с малки стъпки, с натрупване. Иначе става маниакално и омазваш и уж "новия" живот, ако почнеш всичко и веднага.

То нищо не е просто. Трябва да я изключи от ума си и малко по малко да започне промяната. Че не става от веднъж съм съгласна.

# 36
Ти като мъж трябва да празнуваш свободата си, да се скъсаш ходиш по жени, а след време да си хванеш сериозна красива и умна приятелка, а не да пишеш глупости в женски форум.
Айде, по-малко его, повече хедонизъм, нищо ти няма.

# 37
  • Sofia
Заключвам продължението на първоначалния експеримент на автора.

Общи условия

Активация на акаунт