Носене на бебето в слинг и ергономична раница - 6

• 84 971
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Утре ще има среща в София, в Южния парк. В 16:00 на поляната за концерти.
Мисля, че няма да има никой от библиотеките, но може да пробвате някоя чужда раничка.

# 331
Аз направо си зададох въпроса на родителите, реших да не е изненада и чакам сега да чуя какво ще кажат. Flower Fairy , взимам предвид препоръката ти и ако кажат мисля, че това като твоето е разумен избор.

# 332
  • NE
Хубав подарък е носилка.
Дойде тъкания слинг. Много е лек и бързо се отчупва и лесно се връзва. Самото връзване като му хванеш цаката става бързо. Аз и с еластичен слинг се упражнявам с малкия.

# 333
Здравейте Simple Smile Отскоро и ние се носим. Купих си еластичен слинг шал. Обаче е доста широк и много се набира. Ако го сгъна на две ок ли ще е?
А фейсбук групата/групите, за които споменавате как се казват?

# 334
  • NE
Бебе в слинг и Слингове и ергономични раници – група за бебеносене.
Електра Може да подвиеш като сандвич слинга около рамената и да подвиеш третия слой, който е най-отгоре за не се прикриват крачетата. Какъв е слинга?

# 335
Слинг шал на ЗиЛана, фин памук и е 5.20/65.
Презрамките много се набират, май трябваше по-тесен да взема, но вече е късно. Мислех, че ще го ползвам и в поза "люлка", затова ме посъветваха да взема по-широк модел, само че хич не ми харесва бебето как изчезва вътре и не ми е удобна.

# 336
  • София
Позата люлка не се препоръчва вече, правилно се ориентираш, че бебето изчезва вътре  Peace  Опасна е, има смъртни случаи.
Аз усуквах презрамките. Не да стане като въже, просто ги подгъвах.

# 337
  • NE
Аз със Зиланата не се разбрах. Бобата ми е далеч по-удобна, обаче вече ми натежава бебето и в него.

# 338
Радвам се  , че намерих  тази тема .  bouquet
Нямам никакъв опит  и моля за съвети - бебето ми е на  2 месеца- почти 6 кг  - засега идеята е да имам подходяща носилка за у дома - плачливо и все е на ръце , предполагам със слинг  ще ми е по- удобно .

Първоначално мислех да купя еластичен , но  т.к. вече е на  2 месеца и растем  - дали тъкан не е по-добрия избор ?
 Аз съм висока 1,70 - с каква дължина  трябва да е слинга и широчина  ?
Ако някой продава нещо  нека ми пише  на лс -  търся по- евтин варинат , т.к. не знам доколко ще го ползвам
 .

# 339
  • NE
С тъкания ще изкарате по-дълго време и е по-удобен за лятото. 6-ца или 4,6 м е най-удачен вариант. С него обаче се иска повече ловкост при различните връзвания, но пък има много подробни клипчета и също може да се направи консултация със сертифицират консултант по бебеносене.
Най-добре наемете някой от библиотеките и вижте каква плътност ще Ви бъде удобна.

# 340
  • В сърцето на любимия човек
Аз препоръчвам мей-тай слинг за начинаещи. Връзват се лесно, има много бюджетни варианти и не на последно място - татковците ги харесват, защото нямат привидно сложното омотаване на слинг-шаловете.
Аз имам два такива слинга - единият е български от P.S:Обичам те, а другият е този на марката minizone (китайска реплика)
Скрит текст:
В интерес на истината китайчето ми е по-удобно и е с по-добре поплатени презрамки.
Синът ми го сложих от 3-ти месец в май-тай, защото натежа в еластичния слинг.

# 341
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Повечето Мей тай не са подходящи за малки бебета. Тъканият слинг въобще не се връзва толкова трудно. Ширината на по-разпространените марки варира от 70 до 80 см и има значение ако ще се инвестира в слинг, който ще се ползва по-дълго време. Цената на качествен слинг в размер 6 (най-стандартният и разпространен размер)  обикновено започва около 100 лева за нов, а цената на втора ръка не пада кой знае колко.
За това и аз ще те посъветвам да започнеш с наем на слинг от библиотека.

# 342
Здравейте! Имам нужда от съвет Simple Smile Искам да нося бебо, но той се оказа малко по-едър (почти 4.5кг на 1седмица) и се чудя каква носилка е подходяща. Мислех за еластичен слинг, защото нямам опит във връзването, но май бързо ще го израсте и ще му е топло за лятото  newsm78

# 343
  • София
Тъкан слинг. Бебето е малко за раница. В краен случай може такава с подложка за новородено, но слингът е добрия вариант.

# 344
Благодаря за бързия отговор! Този дали е добър вариант: http://slingostaya.com/guslenok/sling-shal-aqua

Общи условия

Активация на акаунт