Носене на бебето в слинг и ергономична раница - 6

• 84 915
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
И на мен ми пречи малко главата, обаче пък ми е много по-удобно - оправям шапки, мога да го видя как е, дали не се мъчи да си свали чорапите и ей такива неща. На него му е все тая, не възразява как го носят. Но и ние го носим само като ходим на разходка из природата.

# 586
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
...

Има ли мами, които носят отпред дечица над годинка или всички ги носите на гръб ?

Моята е на 3+ години и се носим (когато вали от-до паркинга до градината, или когато е адски изморена) с ринг отпред ... или с онбухимо ..., но пак по-често отпред ... Всъщност онбухимото е само пробвано у дома за 4-5 мин., точно защото мацката държи да се гушка отпред Simple Smile Стискам си и ринга и онбуто ... макар и да не ги използвам, защото са прекрасни ... и на мен ми се носи Simple Smile И си викам: дори и за 10 мин. на месец да ми трябват, ще си ги пазя Simple Smile Избирани са като последни носилки с много, много желание Simple Smile Ей, такива са:
Ринг Жабка:
Скрит текст:

Онбухимо Соул Мазе:
Скрит текст:

# 587
  • На остров
Благодаря ви и ние си се носим отпред така ми е по удобно да си го целувам  Heart Eyes
Почти безобидна виждам, че и вие сте с голяма разлика  Hug

# 588
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
...
Почти безобидна виждам, че и вие сте с голяма разлика  Hug
Аха Simple Smile Студентската ни прекрасна грешка сега беше абитутиентка Simple Smile После не ставаше нищо 7-8 години след като решихме, че искаме второ (даже бяхме започнали да разглеждаме различни инвитро клиники) ... После исках породени, но пак не ми се получи Simple Smile

# 589
  • На остров
И нашият е абитурент тази година във вторник ще е официалното завършване  Simple Smile и аз не съм си мислила, че ще са с толкова голяма разлика, да видим дали ще имам късмет с една госпожица скоро много искам Heart Eyes

# 590
Момичета, а как поръчвате от Soul? Не става ли двойна цената с таксите по доставката?

# 591
  • NE
Лилав слон внася Соул. Всеки месец има преордър със сметнати цени.

# 592
Благодаря! Simple Smile

# 593
  • София
Здравейте, момичета.
Много четох, но си признавам, че не можах да изчета целите теми. От всичко прочетено останах с впечатление, че за новородено най-добрият вариант си остава слинг, въпреки всички налични регулиращи се раници. Така ли е наистина? Няма ли раница, която да е подходяща и за съвсем малко бебенце, без да се прави компромис с неговото удобство и това на майката?

# 594
  • NE
Най-добре слинг - еластичен или тъкан. Има и ранички, но те не са оптимални. Chimparoo имат вложка за новородени. Пробвайте в някоя от библиотеките.

# 595
Много раници имат вложки за новородено и ако бебето няма проблеми със ставите при раждането, не виждам проблем да се ползват.

# 596
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Вложката на Chimparoo (както в общи линии и на всички други раници с тази опция) е подигравка. Stop

Вземете си слинг като за начало. Раниците създават впечарление, че са по-лесни за нагласяне, но това всъщност не е точно така. Още по-малко когато са с вложка и с дете, на което му трябва допълнителна опора за гърба и врата.

# 597
И ако все пак  решите да е раница, в никакъв случай такава с вложка, а с регулиращ се панел - Tula free to grow, Isara, Kokadi (има и други).

# 598
Аз съм с регулируем панел и ползвам раница от 3-я месец. Преди това слинг, щеше да му е огромна и така.
В тази връзка, да питам, възможно ли е от панела да се разрани сгъвката на коляното или е от жегата и потенето? Гледам поне един пръст разстояние да има, но панелът сякаш се мести сам към коляното. А и го нося вече един месец в нея и чак тези дни се появи. То е нещо средно между ожулено и подсечено
Скрит текст:
/

# 599
  • NE
Не съм съгласна, че вложката на Чимпару е подигравка. Аз съм я ползвала и си е ок и оптимална. Все пак говорим за раница. Разбира се пред слинг няма шансове по ергономичност, оптималност и удобство с малко бебе. Имала съм и Исара. Шанса да не се нагласи правилно панела е по-голям.
Моето дете имаше лека форма на дисплазия и точно носенето в поза жабче оправиха нещата. Това след консултация с ортопед.

Общи условия

Активация на акаунт