Лидл - 92

• 99 069
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Вчера си взехме едната играчка, имам още 1 заявена в последната седмица на кампанията, но ме нямало в списъците. Момичетата, които раздаваха играчките, казаха да чакам следващата кампания по раздаване.
Някой, заявил играчка през последната седмица има ли?
И аз така, казаха ми да се обадя на посочен от ЛИДЛ телефон, от там организират изпращането на играчката и в петък живот и здраве ще си я получим.

# 496
Играчките си взехме и ние още в понеделник.

Опитахме новото сурово-пушено месо (бут с кост). Невероятно е, препоръчвам.

# 497
Може ли снимка, Сесил?

# 498
Вчера си взехме едната играчка, имам още 1 заявена в последната седмица на кампанията, но ме нямало в списъците. Момичетата, които раздаваха играчките, казаха да чакам следващата кампания по раздаване.
Някой, заявил играчка през последната седмица има ли?
И мен ме няма в списъка, предпоследния ден пуснахме заявката.
Днес взех от дроба, та как го приготвяте?

# 499
  • София
В Ринг мол не видях коледните неща... Там няма и плакати за следващата седмица, няма и нови брошури от четвъртък. Не е честно така. Crossing Arms

# 500
Може ли снимка, Сесил?

Не знам къде да потърся, той е от новите продукти.
Месото си е за печене, стои при месата в хладилната витрина.

# 501
Някой питаше за брашното. Аз от около 2 год. ползвам само такова, и бяло, и пълнозърнесто/, но вече го взимам директно от мелницата  Peace

На коя мелница е?
Аз по принцип си купувам брашно в 5-килограмови пакети от Била. Правя си хляб вкъщи и така ми е по-удобно, отколкото малките пакети, така че ще пробвам и това брашно.

На Агромил, но е в Пловдив . Аз на място съм купувала само по 1кг, но преди съм взимала 5кг от т маркет.

# 502
  • София
А месото трябва ли да се пече или може и така да се хапва?
Нали е сурово пушено, мисля си.
Също и за дроба - как го приготвяте, който е купил?

# 503
А месото трябва ли да се пече или може и така да се хапва?
Нали е сурово пушено, мисля си.
Също и за дроба - как го приготвяте, който е купил?

Майка ми каза че в Германия си го е яла и сурово.
Аз снощи го пекох за кратко.

# 504
  • София
Благодаря, ще пробвам и 2та начина.

# 505
Играчките си взехме и ние още в понеделник.

А то не е ли варено-пушено? Не ми изглеждаше сурово, ако говорим за това в хладилната витрина на месата.

# 506
  • Русе
Някой питаше за брашното. Аз от около 2 год. ползвам само такова, и бяло, и пълнозърнесто/, но вече го взимам директно от мелницата  Peace
На коя мелница е?
Аз по принцип си купувам брашно в 5-килограмови пакети от Била. Правя си хляб вкъщи и така ми е по-удобно, отколкото малките пакети, така че ще пробвам и това брашно.
На Агромил, но е в Пловдив . Аз на място съм купувала само по 1кг, но преди съм взимала 5кг от т маркет.
А откъде разбра, че е производство на Агромил? Никъде не пише. И аз от две години правя хляб и меся тестени закуски с това брашно, но хубава питка от него не става.

# 507
На опаковката си пише. Аз поне това виждам  Rolling Eyes

Аз го ползвам и в хлебопекарна и също машината да меси и пека във фурната малки питки. За мен си е супер, разлика със Софиямел не виждам. Една дама похвали пълнозърнестото преди около 2г. в темата за хлебопекарните и аз взех за проба и оттогава ползваме само него/и бяло, и пълнозърнесто/ От пълнозърнестото става много вкусен хляб, но в къщи мъжете искат да го правя смесен а аз вече хляб и тестени не консумирам  Peace
Дописвам за питките  Blush памук погача правя основно и млечни хлебчета, с бяло брашно и мая  BlushСъс сода един два пъти да съм правила за Бъдни вечер  Rolling Eyes

# 508
  • по пътя
Дроба го правих на грил тигана,много добре се получи.

# 509
момичета някой ползвала ли е крем за лице Сиен как е ?

Общи условия

Активация на акаунт