Лидл - 92

• 99 116
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • Вестерос
Вчера гледах косматите блузи женски и жилетки, отпускат ли се? Имах такава блуза като бяха модерни пак в 7-ми клас  Joy

# 481
А как се перат?

# 482
  • Вестерос
Моята стара блуза в пералнята  Grinning За новите не знам

# 483
Тези косматите много топлели...една колежка има такава, и се чудеше дали да си купи от дългите космати от Лидл Simple Smile
Аз имах подобна преди време, помня, че тежеше доста, като я хвана. Те и тези са такива де...аз се чудих за бялата, но деколтето ми се видя много изрязано..

# 484
  • Перник
Някой питаше за брашното. Аз от около 2 год. ползвам само такова, и бяло, и пълнозърнесто/, но вече го взимам директно от мелницата  Peace

На коя мелница е?
Аз по принцип си купувам брашно в 5-килограмови пакети от Била. Правя си хляб вкъщи и така ми е по-удобно, отколкото малките пакети, така че ще пробвам и това брашно.

# 485
 Има ли готов фондан и марципан за сладки и на кое място да търся??

# 486

Пускат по тематичните седмици май такива неща. Едва ли има в редовен асортимент, но да не те подведа, че не съм сладкарка и не знам със сигурност. Дано някой се включи..

# 487
  • Перник

Пускат по тематичните седмици май такива неща. Едва ли има в редовен асортимент, но да не те подведа, че не съм сладкарка и не знам със сигурност. Дано някой се включи..

Не, в редовния асортимент няма фондан и марципан. Наистина го пускат в тематични седмици, но не съм купувала, тъй като е малки разфасовки. Аз си купувам по килограм от специализиран магазин.

# 488

Пускат, когато наближи Коледа. Сега няма.

# 489
  • София
В постоянния асортимент има ли обикновен лимонов сок?

# 490
  • Пловдив
има.,някъде до оцета е.

# 491

Има. Около 60 ст. е шишенцето. Стои до сметанките, брашното....там. Peace

# 492
Вчера си взехме едната играчка, имам още 1 заявена в последната седмица на кампанията, но ме нямало в списъците. Момичетата, които раздаваха играчките, казаха да чакам следващата кампания по раздаване.
Някой, заявил играчка през последната седмица има ли?

# 493
Аз, но оня ден си я взех моята.
Явно ще има и трети транш, така ли?

# 494
  • В една слънчева къща...
Ние взехме играчка, заявена в последния час на последния ден. Но до мен имаше една дама, която беше заявила по-рано, беше получила мейл, и въпреки това не я откриха в списъка. Казаха ѝ да дойде отново на 6-ти.

Общи условия

Активация на акаунт