Лидл - 92

• 99 068
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Някой ползвал ли е/има ли отзиви за тенджерата за бавно готвене на SilverCrest,която ще пуснат следващата седмица?Заслужава ли си инвестицията?
Понеже не съм ползвала такъв уред,да попитам за колко време се сготвят ястията?Наясно съм,че зависи от конкретния случай,но все пак...
Предварително благодаря!

# 541
Мисля че само по Коледа
Помня, че го излапах без да стигнем до разточване, и после нямаше  Embarassed Embarassed Embarassed
Аз успях да го скрия миналата година и направих сладки. Значи ще го търся по-нататък.

# 542
  • Пловдив
Мисля че само по Коледа
Помня, че го излапах без да стигнем до разточване, и после нямаше  Embarassed Embarassed Embarassed
Аз успях да го скрия миналата година и направих сладки. Значи ще го търся по-нататък.
А пускат ли го в брошура този марципан или просто го зареждат. Питам, защото аз ако не харесам нещо в брошурата рядко ходя в Лидъл.

# 543
  • София
Оборудвах цялото семейство с пантофи Simple Smile Аз имам от миналата година и си ги харесвам, но вече имаха нужда от подновяване. Дано и домочадието да е доволно.
За първи път купих замразени миди. Ще се опитам да ги включа в менюто ни. Никога не съм готвила,  нито съм яла  Rolling Eyes Дайте идея за вкусно ястие с миди.  bouquet
Имам дневен и нощен крем Cien Q10. Доволна съм.  Peace

# 544
  • Вестерос
Аз ги обичам със сос от бяло вино, яда ги и на салата зелена с нещо си, както си искаш. Ако са с черупките харесвам и пълнени с ориз. Доста рецепти има из нета. Харесвам най обаче печени на скара.Предполагам твоите са без черупките, виж рецепта за със соса с бяло винце.

# 545
Някой ползвал ли е/има ли отзиви за тенджерата за бавно готвене на SilverCrest,която ще пуснат следващата седмица?Заслужава ли си инвестицията?
Понеже не съм ползвала такъв уред,да попитам за колко време се сготвят ястията?Наясно съм,че зависи от конкретния случай,но все пак...
Предварително благодаря!
Имам я от миналата година. Много съм доволна! Ще погледна дали е същата, да не те подведа. Peace
Зрял фасул се готви за 4 ч. на HIGH степен, диво прасе на същата степен за 6-8 часа, варя тиква, царевица за 3-4 ч. Ястия от питомни прасе, постни за 6-8 ч. на степен LOW. Причислявам я към сполучливите покупки. Peace

п.п. Погледнах, същата е, препоръчвам. Peace

Последна редакция: чт, 03 ное 2016, 14:06 от Fortuna

# 546
Аз мидите първо ги варя, после в тиган с предварително запържен чесън, връзка магданоз и евентуално бяло вино. Даваш идея, ще си вземем и ние...

# 547
  • have faith and be patient ..
мидите се слагат с черупките в празна тенджера , ако искаш слагаш каквото се сетиш - соев сос , вино или бира , дивесил , магданоз , чесън ,масло , маргарин , лук , лимон и каквото се сетиш още .. или не слагаш нищо  ..просто ги поразбъркваш от време на време докато си отворят черупките , и те сами си пускат сос ако няма и воала - миди за 7-8 минути .

При нас чак грабене нямаше, но голямо ровене за размери. Все се чудя защо не подреждат купчините по номера.

те и да са подредени , има клиенти които обръщат всичко с главата надолу и не могат да приемат идеята ,че техния номер го няма ..

# 548
Погледнах днес марципаните, които са на калъпчета като дълги бонбони, съдържат си захар Peace Понеже коментирахме преди известно време, да докладвам и аз Simple Smile

Мидите на промоция ли са в момента? Май не, но да попитам? newsm78

# 549
smarfietka_13, не си спомням дали е бил в брошурата. Бях чела мнения за него в коледната тема и направо го потърсих в магазина. Намерих снимката му в нета

# 550
Аз ползвам крема на Сиен от около година някъде и ми пасва точно на кожата, защото трудно си намирам подходящ, или ми идват много мазни, или пък сухи и лицето ми става на люспи. Този в синята опаковка полвам, наскоро пробвах и розовия, който също не е лош, но не ми допадна толкова.

# 551
мидите се слагат с черупките...

Лидълските не са ли почистени?  Rolling Eyes

# 552
Почистени са
Аз ги готвя с ориз, само така не ни допадат

# 553
Здравейте момичета!

Не съм редовна в темата защото нямаме магазин на веригата в нашият град и ходим рядко. Но в съботя бяхме и гледах едни бебешки момичешки якета, които ми харесаха но ми се видяха скъпи, но като погледнах по детските магазини се оказа че греша и сега ме е яд.Та се чудя дали има още налични от тях - едното беше тъмно червено,винено на сърчица, а др не помня и двете с качулки и някой ако си е взел и може да изкаже мнение ще съм благодарна  Hug
Иначе редовно си вземаме пъстърва като отидем и много ни харесва, стана ни любима  Heart Eyes
 bouquet

# 554
  • Бургас
Аз ползвам крема на Сиен от около година някъде и ми пасва точно на кожата, защото трудно си намирам подходящ, или ми идват много мазни, или пък сухи и лицето ми става на люспи. Този в синята опаковка полвам, наскоро пробвах и розовия, който също не е лош, но не ми допадна толкова.
И аз ползвам крема в синята опаковка. Пасна ми много добре на кожата,  доволна съм   Peace
Ходих за пижами днес. Голям зор видях. Не видях никаква логика в подредбата им. Вървяха дамски долници, мъжки долници, дамски горници, детски долници, детски комплекти, бебешки ношници. И после детските горници на другия ред, замаих се   Crazy
Открих и бебешките пуловери, които не бяха получили в понеделник. Взех един, ама ми се сториха много тънки.
Търся масло за готвене, за пюрета на бебето основно. Какво ще препоръчате?

Последна редакция: чт, 03 ное 2016, 16:28 от tanya_79

Общи условия

Активация на акаунт