Лидл - 92

• 99 058
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Да, така са и се продават отделно.
Хората грабеха по няколко  долнища и тук-таме горно.
Имаше и някакви  бархетни нощници, тип риза.

# 526
Горнищата са тънки, но топлят, задържат топлината на тялото.
Аз взех детски, мъжки и за мен едно долнище. Сега се сушат и ще видя дали са се скъсили малко. Миналогодишните се свиха леко на дължина. Мъжката номерация от М, която започва е като S размер в другия цвят.
На размер до 116 см горнищата са по-дълги, ще покриват дупето.
При нас чак грабене нямаше, но голямо ровене за размери. Все се чудя защо не подреждат купчините по номера.

# 527
  • Перник
Къде е правена бялата козметика на  Cien, заглеждали ли сте, да не е в Китай?

В Германия е правена, спокойно.  Simple Smile

# 528
  • Около Костинброд
Детските пижами от днес отговарят ли си на номерата или са уголемени?

# 529
Всички пижами ли са така - бархетни долнища и тънки горници? И детските, дамските и мъжките?

Да, всичките. И винаги така са били.
Има дамска дълга изцяло бархетна нощница-риза също...

Досега не съм купувала пижами от Лидл и не им знам материите и дебелината  Hug bouquet

# 530
  • София
Аз бях чела похвали за козметиката на Cien-че са се отразили добре на суха кожа, за интимния гел също.Засилих се да купя, но видях, че има SLS и се отказах. Опитвам се да го ограничавам последните години  Rolling Eyes 
Гледах в чуждите сайтове, че ще пускат комплекти шапки с шал и ръкавици за деца, но ги няма тази седмица.
Мисля да взема зимен клин на половинът, има от миналата година 1 и му харесва, моделът е симпатичен, горната част изглежда като ластик на боксерки и той не се притеснява, че ако се види нещо ще личи, че е клин.

# 531
Детските пижами отговарят на размера. Долнищата са подходящи за по-слаби деца, не са прекалено широки. Наложих с пижамата с планетите и ракетите от по-миналата седмица - еднакво широки са на ластика. На дължина се свиват - бархетните долнища станаха с около 2 см по-къси от другата пижама, горнището също се скъси, беше с почти 2,5 см по-дълго от това на планетите, сега са еднакво дълги.
Размер 110-116 см е идеален за сина ми, който е 112 см, леко дълго му идва долнището, но маншета компенсира. Тези от днес ще са му добре след като се свиха.
По принцип размер нагоре от пижамите се взима да компенсира свиването. Прах ги на 30 С, а пише, че са до 40 С по принцип.

# 532
  • Около Костинброд
Детските пижами отговарят на размера. Долнищата са подходящи за по-слаби деца, не са прекалено широки. Наложих с пижамата с планетите и ракетите от по-миналата седмица - еднакво широки са на ластика. На дължина се свиват - бархетните долнища станаха с около 2 см по-къси от другата пижама, горнището също се скъси, беше с почти 2,5 см по-дълго от това на планетите, сега са еднакво дълги.
Размер 110-116 см е идеален за сина ми, който е 112 см, леко дълго му идва долнището, но маншета компенсира. Тези от днес ще са му добре след като се свиха.
По принцип размер нагоре от пижамите се взима да компенсира свиването. Прах ги на 30 С, а пише, че са до 40 С по принцип.

Благодаря! Супер детайлен и полезен отговор.  bouquet

# 533
  • Вестерос
Какво е SlS?  Blush

# 534
Sodium laureth sulfate

# 535
  • Вестерос
за сефте чувам, мерси  Blush Сега видях , че в крема ми за ръце има sodium cetearyl sulfate и той ли е вреден? Крема е на балеа

# 536
  • София
Истината е, че козметиката се прави общо взето от едно и също, независимо колко плащаме за нея в магазина. Скъпите марки са такива, защото калкулират в цената на продукта големите си разходи за реклама, по-луксозна опаковка  Peace

Това не е вярно. Когато човек опита и двата варианта, ще разбере разликата.  Wink

# 537
  • София
Преди около месец(на 12.10) си купихме от двойното надуваемото легло Мерадисо. Обаче през нощта стана много мек, надухме го- сутринта пак същото. Мислихме, че не сме затворили винтила добре, но май не е това. И да има дупчица, тя ще е толкова малка, че едва ли ще е забележим. Сега се чудим как да процедираме. Дали да го върнем, да го дадем да видят къде е проблема ли? newsm78 Или пък да се обадя на телефона им и да ги питаме какво да правим. Ползвали сме го всяка вечер
До 10-11.11 можеш да го върнеш без никакви обяснения (не си спомням какъв беше срока - 30 дни или календарен месец). Ще ти върнат парите. Все пак е добре да им кажеш, че издиша, за да не го пуснат в продажба. А ако го имат налично и искаш, ще ти го сменят за ново. Но в този случай е добре да имаш нова касова бележка, защото може да се повтори историята.  Wink

Мъжът ми днес реши, че му трябва лентов шлайф. Пускали са някакъв от 66 лв. през август и друг от 88 лева по-рано. Да сте виждали залежали някъде в София?

# 538
Има ли от марципана, който е на плочка и се разточва? Не си спомням кога го пускаха, в тематична седмица или заедно с коледните неща  newsm78

# 539
Мисля че само по Коледа
Помня, че го излапах без да стигнем до разточване, и после нямаше  Embarassed Embarassed Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт