Лидл - 92

• 99 079
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Някои да има впечетления от bluetooth слушалките, които ще пуснат другата седмица?

# 511
  • Перник
момичета някой ползвала ли е крем за лице Сиен как е ?

Аз в момента ползвам нощния с Q10. Добре е. Не съм се обринала от него, не ми запушва порите (да имам чувството, че ги стяга леко), не омазнява излишно (освен ако не прекаля с количеството), като съставки мисля, че е ОК.

# 512
  • have faith and be patient ..
абе хора , някой загледал ли е съставките на тази марка Сиен ?? при тези подозрително ниски цени кой знае какви лошотии има вътре  Rolling Eyes

# 513
Някакви отзиви за пижамите долнище и горнище за жени?Свиват ли се при пране?Изглеждат ми доста тънки

# 514
абе хора , някой загледал ли е съставките на тази марка Сиен ?? при тези подозрително ниски цени кой знае какви лошотии има вътре  Rolling Eyes

Би ми било интересно някой да каже. Не че ако каже ще разбера нещо, но и мен подозрително ниската цена ме спира  Rolling Eyes

# 515
  • Бургас
На мен продуктите на Сиен не ми се отразяват добре на кожата. Бях си взела дневен крем, дойде ми много тежък. Сега взех от хваления тук СС крем, запуши ми порите, вече 5 дни се опитвам да си оправя лицето. Ще замине и той в коша.

# 516
  • have faith and be patient ..
е то това си е до кожа .. има и много доволни от тези продукти , но ... аз не смея

# 517
Преди около месец(на 12.10) си купихме от двойното надуваемото легло Мерадисо. Обаче през нощта стана много мек, надухме го- сутринта пак същото. Мислихме, че не сме затворили винтила добре, но май не е това. И да има дупчица, тя ще е толкова малка, че едва ли ще е забележим. Сега се чудим как да процедираме. Дали да го върнем, да го дадем да видят къде е проблема ли? newsm78 Или пък да се обадя на телефона им и да ги питаме какво да правим. Ползвали сме го всяка вечер

# 518
  • Перник
http://www.cosdna.com/eng/cosmetic_42ea172972.html Ето какво открих конкретно за моя крем.
И за сравнение - произволно търсене за "не-евтина" марка: http://www.cosdna.com/eng/cosmetic_b7f142064.html

Истината е, че козметиката се прави общо взето от едно и също, независимо колко плащаме за нея в магазина. Скъпите марки са такива, защото калкулират в цената на продукта големите си разходи за реклама, по-луксозна опаковка  Peace

# 519
Къде е правена бялата козметика на  Cien, заглеждали ли сте, да не е в Китай?

# 520
На дм някъде четох, че е Нивеа, нищо чудно и cien да се произвежда там.

# 521
момичета някой ползвала ли е крем за лице Сиен как е ?

За да не бъда крайна както с ББ крема, всяка кожа е индивидуална, трябва да се пробва. Този крем на моята не се отразява добре, а може би изпъвайки бръчките, чувствам дискомфорт. И неприятно зачервяване.

Тотално се отказах от козметиката на Сиен, колкото и да са привлекателни цените.
Изобщо що се отнася до козметични продукти е много относително и субективно да се каже.

# 522
Някакви отзиви за пижамите долнище и горнище за жени?Свиват ли се при пране?Изглеждат ми доста тънки
Долнището е бархетно, горнището е тънко трико. Горнището се свива леко при пране и става по-късо.... по тази причина си вземам винаги М-ки, въпреки че и в С-ка се вмъквам. Две поредни години си купувам такава пижама, тогава бяха комплект обаче. Сега са отделно.
Взех две долнища и на сина Peace

Малките мокри кърпички - трябва две еднакви и третата може и друг вид. Но двете трябва да са еднакви. Аз взех три различни и не ми отрази отстъпката

# 523
Всички пижами ли са така - бархетни долнища и тънки горници? И детските, дамските и мъжките?

# 524
Всички пижами ли са така - бархетни долнища и тънки горници? И детските, дамските и мъжките?

Да, всичките. И винаги така са били.
Има дамска дълга изцяло бархетна нощница-риза също...

Общи условия

Активация на акаунт