Лидл - 92

• 99 164
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Оставате дънки и за мен да ги видя поне. hahaha
Тук вали /Пловдив/, дано по-късно има нещо останало.

# 196
  • София
Харесах си пъзелите от следващата седмица.

# 197
  • В една слънчева къща...
В 9 часа при нас имаше 4-5 чифта дънки, все големи номера. Уф, явно трябваше с отварянето да съм там...
За планетарния миксер някъде четох цяло ревю /на английски/ и общо взето беше добър коментарът. Аз му се бях навила, но в крайна сметка се насочих към по-горен клас.

# 198
  • Вестерос
Аз днес съм във Варна, ще отскоча до кварталния ни, надявах се, там където работя, малък град с 1 лидл, почти нищо не купуват от дрехите, та там да намеря, ама уви днес сме тук. В този малкия джегинсите с кожа седяха 1 седмица, никой не ги искаше Grinning

# 199
  • София
аз оставих едни 100 лв сутринта  Shocked имаше от всичко много размери , в Младост на Мосоков. Взех два чифта дънки, сиви и черни, две блузки, стягащо бельо, чорапогащник и една пухкава жилетка.

# 200
  • София
Едва успях да си взема дънки, според мен номерът е умален, защото този път превантивно си взех по-големия номер и ми паснаха. Имам дънки от Лидл с 2 номера надолу и ми стават все още. Вече тотално се обърках с тая тяхна номерация.

# 201
Ми пестят...

# 202
Взех ботите с най - високото токче, страхотни са и имаше само по един брой от номер и модел!

# 203
Някоя от вас погледна ли бельото?
Пижамките до 116см са комплект за 12 лв., по-големите, мъжки и дамски са на части.

# 204
Teta, за раклите
Скрит текст:
Нил, това и аз съм го мислила, но нашите прозорци са по-високи, на 80 см от пода и не е подходящо. Това на снимката е при по-ниски прозорци, според мен - на 40-50 см от пода Confused
Иначе аз имам подобна кожена ракла от Айко, която е в коридора..
Ей го и за по-високи прозорци- май май  пердетата ще дойдат проблем
  Но дали ако дойде майстор да ми го направи у нас, от до, вместо да взимам 4 такива ракли, няма да е по-удачно newsm78 newsm78

# 205
  • have faith and be patient ..
да апелирам когато обсъждаме препарати да слагаме линкове ако е възможно Simple Smile)) сега видях ,че от бархетните пижамки ще има и по 1 модел с ластик на глезенчето .. 100% ще взема  , но наистина за деца над 2 годишна възраст няма почти нищо , или е за бебенца или за пораснали младежи вече Simple Smile да се надяваме ,че нещо от по-големите ще е умалено .. трябваха ми ватирани и дебели панталончета , клинчета долнички , предната седмица изобщо не можах да се вредя за момчешките ватирани долнички , понеже за момичетата пуснаха онези смотани джинси само (е не че не взех един чифт от няма и на къде )  , а пък другите "термопанталони " и стоят като на клоун - много широки крачоли , горе плитки .. бе не стават за кльощи , както и да е ,поръчах от други места ..  някой знае ли какво ще е това "термоблуза "  Thinking чорпогащници ще взема , чорапките и термоклина ще погледна дали случайно не са умалени

# 206
Нилчо, да, определено с майстор ще стане по-добре според мен.

Скрит текст:
Ще ти остави рафтчета отдолу, а така с горното отваряне не е много удобно, трябва да се махат възглавнички и разни други нещица, които са сложени отгоре. Аз и от Икея съм гледала вариант да позиционирам под прозорец нещо за сядане, но при мен прозорците в спалнята и детската са още по-високо отколкото в хола...и ми се губи идеята нещо. В хола не ща такова нещо. Страх ме е, че детето ще се катери и ще отваря прозореца...по тази причини не съм сложила нищо пред тях за момента Simple Smile   И друго...при тези снимки си има повече вдлъбнато към прозореца, получава се нещо като много тънка нишичка и пейчицата изглежда пооградена, макар и лекинко, а при нас е само прозорец и няма да стои ок...това са си мои размисли де, не те отказвам от идеята в никакъв случай Grinning

Няма да е удобно за сядане според мен. Красиво е, но не е функционално за мен.

# 207
Взех ботите с най - високото токче, страхотни са и имаше само по един брой от номер и модел!
Подплатени ли са?

# 208
Разгледах новата брошура и още на 1стр. видях високи цени.  Rolling EyesСвински врат без кост 1 кг опаковка септември купувах последно на цена около 7лв. Не помня точно, но не беше 10лв/кг определено. Shocked

Ще взема две бархетни долнища на синковеца и едно за мен. Много добре, че този път са отделно, защото горнищата са тънки, свиват се, и без това имам много подобни блузи, които ще ползвам за горница на пижамата..
Ще взема и от калъфите за съхранение, най-малкия, идеална работа ми върши за одеяла, дрех и др. по-обемни неща. Здрави са, препоръчвам ги с две думи и с две ръце Peace

# 209
Разгледах новата брошура и още на 1стр. видях високи цени.  Rolling EyesСвински врат без кост 1 кг опаковка септември купувах последно на цена около 7лв. Не помня точно, но не беше 10лв/кг определено. Shocked

Тя и сега не е - 7,49 е

Общи условия

Активация на акаунт