Лидл - 92

• 99 176
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • София
И прдеи са продавали отделно долнища и горнища, аз се замислям да грабна едно бархетно долнище за мен ако са по отделно. Щото горната част ми идва тънка за зимата. И аз стискам палци да има дънки до следобяда.   Mr. Green
Оф, сега погледнах брошурата за другата седмица. Дрехи за бебешори и за по-големи деца, аз такива от 2-6 години само едни блузки. Ми искам като бебешките пуловерчета и плетени рокли, суитчъри като на по-големите и тн.

Последна редакция: чт, 27 окт 2016, 09:25 от Дидка-бандитка

# 181
  • София
Ами аз със сигурност купувах миналата година същите и си бяха комплекти. Май финално цената не се различава (или поне не много). Всъщност не е неудобно така. За ММ ми трябват долнища, а за дечко горнища... Wink

А за дънките - от сивите няма 36, правилно ли съм разбрала? Почват от 38?
Аз най-много на черни се надявам да хвана Simple Smile

# 182
Аз нищо не взех сутринта  Laughing Нещо не ги харесах
Само одеалцата ,но засега ще се въздържа

# 183
Ракла такава, като показаната от Нил, не са пускали досега Peace Нещо ново е.

Аз не можах да стигна до Лидл тази сутрин, че се успахме, връщах се и до вкъщи, тичах след автобуса Crazy...луда станах.

Само сините дънки ме интересуват - индигово синьо ли са или? Черни не искам...полепват ми мъхчета, сивите не ме кефят нещо Confused

# 184
А за дънките - от сивите няма 36, правилно ли съм разбрала? Почват от 38?
Аз най-много на черни се надявам да хвана Simple Smile

38 от сивите отговарят на обичайните 36 - току-що се прибирам от магазина и ги премерих на щерката
за нея взимам 36, а за мен 38 - знаех, че поне на една ще станат, но аз не мога да се напърхам в тези 38, остават за нея

сините не са напълно сини, имат фабрично изтъркано, но не като на сивите
черните са си черни

# 185
  • София
За първи път ми се случва да се евакуирам от магазин! Тъкмо си подреждах покупките в плика и по оповестителната система казаха, че в сградата (на Раковски) има проблем и трябва незабавно да напуснем обекта. Аз се изнесох по най-бързия начин. Не разбрах, дали хората на касите успяха да си платят покупките ... Група жени се скупчиха пред изхода и се шегуваха, че ако имало бомба не трябвало да стоят там  Shocked Доста успешно пречеха на хората да излизат!
В 9 часа имаше един единствен чифт сини дънки 38 номер  ooooh! голямо грабене е било ....

# 186
  • СОФИЯ
Добър ден  Simple Smile. Аз искам да попитам относно новата брошура. И по конкретно за кухненският робот/ планетарния миксер/, дали някои от вас си е купил такъв? И какви са Ви отзивите от него. Планирам този път и аз да си купя, но ми се щеше да чуя мнение за него, ако някой вече го притежава.  Успешен ден от мен  Simple Smile

# 187
  • Варна
Лелел изпуснах ви за пръв път ,13 страници ooooh!

Започнах работа и не мога да ви смогна. ooooh!
Аз днес мога да прескоча до магазина..
Искам да питам за Лидл на ул.Мир..има ли още палатки?

# 188
За софиянки.
Ако някоя се интересува от сиви дънки 42, да се обади, че в противен случай утре ги връщам (естествено, че ще получи и бележката заедно с дънките).

Днес в 7.30 сутринта на Раковска дънките почти бяха свършили. Май следващия път наистина ще се ходи късно вечерта на предишния ден, ако има нещо интересно и бързо разграбващо се.

# 189

Днес в 7.30 сутринта на Раковска дънките почти бяха свършили. Май следващия път наистина ще се ходи късно вечерта на предишния ден, ако има нещо интересно и бързо разграбващо се.

Тази тактика вече в София не работи. Поне на мен няколко пъти ми отказваха, момичетата, дето зареждат бяха много любезни, едната дори ме вкара в склада да погледна стоката, но не може да се закупи - не е вкаран в системата баркода.

# 190
Ракла такава, като показаната от Нил, не са пускали досега Peace Нещо ново е.

А според вас, надеждна ли ви изглежда, за сядане върху нея. Много си мeчтая да си направя под прозореца нещо такова
Скрит текст:
с няколко такива ракли Blush Blush

# 191
  • София
Черните дънки, с какво качество са?

# 192
Има ли някой мнение за пуловерите? Как са като качество?

# 193
  • София
Само при мен ли онлайн брошурата не се отваря   newsm78

# 194
Нил, това и аз съм го мислила, но нашите прозорци са по-високи, на 80 см от пода и не е подходящо. Това на снимката е при по-ниски прозорци, според мен - на 40-50 см от пода Confused
Иначе аз имам подобна кожена ракла от Айко, която е в коридора..

Общи условия

Активация на акаунт