Лидл - 92

• 99 202
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Имаха и вариант с възглавница - по спомен в рамките на 2-3 седмици пуснаха и отделно, и заедно. Купих двоен комплект и съм много доволна, сега искам и за малката да взема, че й омаляха вече бебешките неща. Аз лично много харесвам дебелината на възглавницата - спя по корем и ми идва идеална, а и за малчо също ще е добре.

# 166
Да, но белите бяха без възглавница. Дамата за тях говореше. С възглавница бяха цветни и по-дебели.
Ако помня правилно...

# 167
  • София
Купих си дънки - от сивите, че черно и тъмносиньо си имам. Точно си паснаха на номера - 40 нося и толкова лепнаха. И комплекта с двете блузи исках, но те много тънки, като тениски. Особено едноцветните като бельо стоят и се отказах.

Олекотени 150 на 200 в момента има в Кауфланд 20 лв. - български, със синтетични кухи влакна, много хубаво ушити, средно дебели.

# 168
  • Вестерос
Не са ли от утре дънките?  Rolling Eyes

# 169
  • Бургас
Официално от утре, но стоките се зареждат вечерта и понякога може да се уредиш авансово Wink А на другата сутрин хората цъкат с език на малкото бройки от някои неща, ако вечерта повечко клиенти са понапазарували  Mr. Green

# 170
  • Вестерос
ее не е честно така  Crossing Arms Grinning

# 171
  • София

Ако живеехте срещу входа на магазина и той позволява да си закупите заредените по-рано стоки, нямаше ли да прескочите по удобно за вас време?

# 172
Тета, точно от белите купих комплекти - двойни с по две възглавници Peace И единични имаше, но чак сега ми потрябва такъв.. Стискам палци за каталога утре Whistling

Йованка, мерси за подсказката bouquet К хич не ми е удобен, но ще пробвам да стигна, щом са хубави.

# 173
Тета, точно от белите купих комплекти - двойни с по две възглавници Peace И единични имаше, но чак сега ми потрябва такъв.. Стискам палци за каталога утре Whistling

Йованка, мерси за подсказката bouquet К хич не ми е удобен, но ще пробвам да стигна, щом са хубави.
Може..не споря Grinning
Те пускаха доста видове тогава...

# 174
  • София
Не е, ама то има ли нещо честно в живота.
Който превари, той ще натовари..

# 175
  • София
Стига бе, кошовете бяха пълни. Само от нещо като боди в кутия имаше три-четири броя.

# 176
Естествено , че ако съм в магазина и пред мен заредят нещо което искам ще го взема, няма да си кажа "Аа днес е сряда, ще дойда утре"  Joy

Ще ходя и аз да ги видя, мисля да взема от черните. Май никога не съм носила черни дънки  Grinning

# 177
  • София
Да се оплача от детските блузи, изпрах ги на 30 градуса и даже не съмм ги сушила в сушилнята и се свиха с 2 пръста... ooooh!

Бебешките блузки от миналата седмица също се свиха много. Но и без това му бяха огромни, сега са му тамън  Joy

# 178
http://broshura.lidl.bg/fc906b71-0575-4c33-bff7-1119c562c5b9/html5.html#/1 Новата брошура

Пускали ли са точно тези ракли досега

# 179
  • София
Брех, разделили са пижамите тази година да се продават на долнища и горнища... интересна тактика. Wink
Момичета, да оставите някой друг чифт дънки 36  до обяд Wink

Nil desperandum! - не се сещам да съм виждала такава.

Общи условия

Активация на акаунт