Лидл - 92

• 99 222
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • Перник
Billyvod, аз пък много харесвам пяната за коса на Лидл.  Сравнявала съм съдържанието с Гарниер - 1:1 са. Нещо като бели пухчета обаче се получи при мен веднъж, като сложих пяна на суха коса. Като я слагам на мокра, няма проблем. За дезодорантите - купих си рол он (мъжки, че най-ми хареса като аромат), днес съм с него и засега нямам оплакване. Спрей дезодорант не ползвам от години.

# 151
Тази универсална подправка, както и много други подобни, съдържа мононатриев глутамат. Аз лично не препоръчвам  Peace

Моме, аз специално четох състава- не видях МНГ. newsm78
не съдържа точно тази

други може и да имат Simple Smile

# 152
Подправка Микадо аз пък много си я харесвам и слагам във всички манджи.  Peace

# 153
  • София
Вчера купих коса за малкия, бонбони и даже студен чай Хелоуийн.
Обаче не са ми отчели намалението на едни чедърчета!
И едни бадеми ми подаде малкия, после разбрах, че са адски скъпи.
Както и да е, не ми се разправя.

# 154
  • В една слънчева къща...
Тази универсална подправка, както и много други подобни, съдържа мононатриев глутамат. Аз лично не препоръчвам  Peace

Моме, аз специално четох състава- не видях МНГ. newsm78
не съдържа точно тази

други може и да имат Simple Smile
Освен да са го премахнали от състава, защото по-рано със сигурност имаше. Всъщност от както го прочетох, повече не съм се заглеждала по нея, тъй че може да сте прави Simple Smile

# 155
  • София
За дезодорантите
Доволна съм от тези
и
При мен намаляват изпотяване то, ароматите ми допадат. Не съм проверявала как са като съставки. Не ми харесва това, че оставят малко повече петна по дрехите. Според мен цар тази цена са ОК. Бих си купила пак.

# 156
Хубави са тези, но за мен в стъклените шишенца, за 1.99, са по-хубави откъм трайност. То зависи и как се поти човек, но с онези изкарах цяло лято без проблем.

# 157
Billyvod, аз пък много харесвам пяната за коса на Лидл.  Сравнявала съм съдържанието с Гарниер - 1:1 са. Нещо като бели пухчета обаче се получи при мен веднъж, като сложих пяна на суха коса. Като я слагам на мокра, няма проблем. За дезодорантите - купих си рол он (мъжки, че най-ми хареса като аромат), днес съм с него и засега нямам оплакване. Спрей дезодорант не ползвам от години.

SvetlaK, аз винаги я ползвам на суха коса, обичам да си правя къдрици, мачкам си косата.   Rolling Eyes
Нищо поне не струва много, не съм пробвала на мокра, другите марки като си ги сложа на суха и не стават бели пухчета. Няма значение, значи не ми е било от косата. Рол он и аз съм ползвала, определено хубави са  Simple Smile.

# 158
Подправка Микадо аз пък много си я харесвам и слагам във всички манджи.  Peace

Купихме си един пакет и го ползвахме цяла година, дали е вреден не знам, готвенето става детска игра, печенето също.  Crazy

# 159
  • Sofia
Новата универсална подправка на първо четене няма мононатриев глутамат, освен ако не е маскиран под друго име.

# 160
Новата универсална подправка на първо четене няма мононатриев глутамат, освен ако не е маскиран под друго име.
Още отпред има претенция в кръгче, че няма МНГ.
Така че защо да го маскират като декларират, че няма... Това са доста солени глоби  Peace

# 161
Спомняте ли си кога пуснаха комплектите завивка и възглавница миналата година? Конкретно по-тънките бели ме интересуват, не чак зимни.

# 162
От утре ли са чорапогащниците или са били от понеделник и ги изпуснах?

# 163
Спомняте ли си кога пуснаха комплектите завивка и възглавница миналата година? Конкретно по-тънките бели ме интересуват, не чак зимни.

И аз ги дебна. Взех миналата година една 150/200см, доволна съм. От по-леките бяха. Имаше по същото време и дебели с възглавница в комплект-сини и лилави май.
Скоро пускаха и в Кауфланд, но ги изтървах там..

Сега те прочетох-тънките нямаха възглавница..

# 164
И аз взех миналата година, при нас имаше сини и кафяви. Много съм доволна от тях, и за по-студено време са супер. Възглавницата само ми идва тънка и не я ползвам.

Общи условия

Активация на акаунт