Лидл - 92

• 99 231
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
 Laughing О, добре Simple Smile  Peace Мерси

# 136
  • София
Ох, и на мен много ми харесват бархетните комплекти, но пусто нямаме нужда в момента. По-скоро ни трябват зимни завивки...
Аз се чудя ако отида утре следобяд дали ще има дънки, блузи и сутиени. Мога да пратя и ММ, но съм между 38 и 40 и ми се иска на място да си преценя кой да си взема. И за блузите съм между С и М...

# 137
Ей тази рецепта за джолан ми е любима. За джолан без кост е, но и с кост няма да е проблем.
http://jivotatmojedaevkusen.blogspot.bg/2015/10/blog-post_18.html

Лука го запичам на грил тигана без да си играя с клечка. Месото може и да не се запича, но запечено е по-ароматно, пак на грил тигана.

# 138
Ей тази рецепта за джолан ми е любима. За джолан без кост е, но и с кост няма да е проблем.
http://jivotatmojedaevkusen.blogspot.bg/2015/10/blog-post_18.html

Лука го запичам на грил тигана без да си играя с клечка. Месото може и да не се запича, но запечено е по-ароматно, пак на грил тигана.

Не мога да "видя" месото на снимките Rolling Eyes Иначе съм сигурна, че става вкусно...то каквото и месо да сложиш, ще стане Peace

# 139
  tiptoe

Таковатаааа, аз се улисах и пак изпуснах влакаааа, мерси на брадата Hug

Въпросният свински джолан може ли снимка? Какво представлява и пак питане за универсалната подправка на Микадо, която при нас е намалена.
Иначе, и аз както "щастлива" писа не го признавам този празник /с очи, ковчези и прочие/ ама Ич.

Последна редакция: ср, 26 окт 2016, 11:28 от Nil desperandum!

# 140
Да се оплача от детските блузи, изпрах ги на 30 градуса и даже не съмм ги сушила в сушилнята и се свиха с 2 пръста... ooooh!
на мен също ми се свива една по пухкава блузка на малкия.лошото е че ако я сложа на голо оставя боклучета подмишничките,което много ме дразни  Confused

# 141
Преди време си купих пяна за коса, сиен и като си сложих на косата се образуваха бели пухчета, все едно не съм си мила косата от един месец. Изхвърлих я. Иначе съм пробвала почти всичко от козметиката им и горе долу бива като изключа и дезодорантите им това число, такава задушлива миризма... ooooh! Ако нямам остра нужда от нещо и нямам много пари в момента се въздържам да купувам...
Иначе дрешките нямат грешка, имам сутиени, блузки, на племенника детски дрешки, обувки сме взимали, чехли, като се замисля дънки не съм взимала. Много съм слаба и не знам дали най-малкия им номер ще ми пасне...
Когато ни се дояде сладичко отиваме там и си купуваме, шоколади, бисквитки, вафлички, бонбони, също ядки и хлебчета основно.  Simple Smile

# 142
  • Пловдив
Здравейте, искам да ви попитам няколко неща, защото уж прочетох всичко и от тази тема не разбрах.
Първо за фотоепилатора скоро ли са го пускали или просто сега го коментирате?
Друго за пижамите другата седмица само мъжки ли има на плакатите, защото и на мен ми се иска да си взема пижама.
И последно за дънките пише, че са от 38-ми номер нататък, а аз като съм взимала друг път е имало 36-ти, след като сега няма дали 38-ми ще ми станат?

# 143
Подправка Микадо и при нас е намалена. Вземали сме на редовна цена преди време.
ММ слага на супите от нея - живи сме още.
За фотоепилаторите  - не са пускали скоро тук.
Моя е от магазин  в чужбина, но без упътване.
Там струваше 100 Е., не знам колко е бил тук.
Може би и другите потребителки са се сдобили от там.
Дънките, ако не станат може да се върнат с касова бележка.

# 144
  • София
Знам, че дънките могат да се върнат или са се вземат направо 2номера и които стане, но честно казано изобщо не ми се занимава с връщане. Ако остане нещо до следобяд остане - ако не има и други магазини.

# 145
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=48254

от сините дънки ще има 36 номер Peace

# 146
  • В една слънчева къща...
Тази универсална подправка, както и много други подобни, съдържа мононатриев глутамат. Аз лично не препоръчвам  Peace

Взех още 2 бархетни комплекта - 1 за нас и 1 за подарък. Жлако, че трябва да купувам чаршафи отделно. Вчера намерих в едно магазинче наблизо по 12 лв. чаршафът /и 3 лв. калъфки за възглавница/.

Замислям се за одеялото с ръкави - за подарък на моето мами. Нещо си инати да си пуска климатик /с цел икономия/ и поне да ѝ е топличко, докато си цъка във фейса Simple Smile
Дебеличко ли е?

# 147
  • Пловдив
Благодаря за отговорите  bouquet.
Знаете ли дали в Лидл предлагат хумус от различни производители? Защото преди месец може и повече взехме за първи път да опитаме, защото тук в темата бях прочела, че бил много вкусен и наистина беше. Миналата седмица (ако не се лъжа) пак имаше и съответно взехме отново, но този път е меко казано отвратителен. И сега се чудя дали онзи е бил на друг производител или просто сме попаднали на кофти партида

# 148
Тази универсална подправка, както и много други подобни, съдържа мононатриев глутамат. Аз лично не препоръчвам  Peace

Моме, аз специално четох състава- не видях МНГ. newsm78

# 149
Тази година дали ще пускат дървени играчки около Коледа?

Общи условия

Активация на акаунт