Лидл - 92

• 99 205
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря за темата! bouquet
Препарат за душ кабина, който е под формата на спрей : аз не съм доволна, според мен е рядък и бързо се стича по стъклото на душ кабината, има задушлива миризма и не съм доволна как чисти. Peace
Аз вече взимам от розовия спрей против котлен камък, чисти идеално и мирише хубаво.

# 121
  • Козлодуй
Благодаря за темата! bouquet
Препарат за душ кабина, който е под формата на спрей : аз не съм доволна, според мен е рядък и бързо се стича по стъклото на душ кабината, има задушлива миризма и не съм доволна как чисти.
Аз съм доволна пръскам го на суха баня и не се стича Simple Smile

# 122
На Сано има пръскало-анти калк се води, голяма опаковка е, върши чудеса с котления камък, батериите блесват Peace Нанася се на влажни плочки, оставяш малко, разтъркваш и отмиваш.

# 123
Да се оплача от детските блузи, изпрах ги на 30 градуса и даже не съмм ги сушила в сушилнята и се свиха с 2 пръста... ooooh!

# 124
  • София
Фортуна, с две ръце препоръчвам сиренето Качота, в постоянния асортимент е. Близко е до кашкавал, меко, с един фин аромат, ние много го харесваме.

Бъни, интересно това със свиването на детските блузи, ние имаме няколко от Лидъл и не са се свили. Тези с какъв състав са?

# 125
Подкокоросана от тука, взех от тоя джолан с кокал  Crazy
Искам да знам сега как най-лесно да го сготвя на моите капризи
Имам гювеч, който никога не съм ползвала, и тенджера под налягане
Казвайте, че довечера го почвам, а хал хабер си нямам  Praynig

# 126
Взех от бархетните чаршафи, вече са изпрани и изсушени - идеални са, тоооолкова мекички Crazy

От миналата година имам телескопичната етажерка за баня - и нея препоръчвам, няма промяна в състоянието Peace

# 127
Скрит текст:
Това сирене:

редовно го имаше преоценено. Може би затова вече не е в асортимента. Иначе бях доволна да го видя с оранжево етикетче.  Laughing
Да, точно това търсех безуспешно. Ще чакам значи алпийската седмица, за да пробвам новият вариант.
Иначе в Метро преди имаше подобни сирена, но на съвсем други цени.

# 128
Подкокоросана от тука, взех от тоя джолан с кокал  Crazy
Искам да знам сега как най-лесно да го сготвя на моите капризи
Имам гювеч, който никога не съм ползвала, и тенджера под налягане
Казвайте, че довечера го почвам, а хал хабер си нямам  Praynig

На мен сварен на супичка най-ми допада. Heart Eyes Иначе съм го правила и в глинен гювеч във фурната - без нищо, само два джулана сгушени вътре. Mr. Green Сложни и засукани манджи не правя.

# 129
Моля те, само кажи ориентировъчно време за печене и за варене  Embarassed

# 130
Оле мацко не съм засичала Confused котлона ми е на газ, то зависи от силата на пламъка, зависи и от фурната. Но във фурна около 2 часа, защото суров го люсвам направо вътре, без никаква подготовка, а за варенето - когато месото почне да се отделя от кокала.

# 131
Е значи не много...ако го сложа за час в тенджерата под налягане, ще стане
Отивам да чета рецепти за "екстрите" около месото

# 132
О, ще стане...бон апети chef

# 133
  • В една слънчева къща...
Надявам се моята госпожица довечера де се кипри в леглото с бархетен комплект и пижама със светещ скелет. Изпрани са от снощи и съхнат в момента Simple Smile
Май ще взема още 1-2 бархетни комплекта.
Много обичам сирена, иска ми се едно от твърдите да взема. Иначе почти винаги имам в хладилника горгондзола, скаморца, правоъгълния кашкавал и синьото сиренце Blue Dino.

# 134
Е значи не много...ако го сложа за час в тенджерата под налягане, ще стане
Отивам да чета рецепти за "екстрите" около месото

За час в тенджера под налягане и кокъла ще му свариш. Половин час, на намален котлон, след като започне да излиза парата и изключваш.

Общи условия

Активация на акаунт