Лидл - 92

• 99 163
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Разгледах новата брошура и още на 1стр. видях високи цени.  Rolling EyesСвински врат без кост 1 кг опаковка септември купувах последно на цена около 7лв. Не помня точно, но не беше 10лв/кг определено. Shocked

Тя и сега не е - 7,49 е

Това цена за кг ли е или за 600-700г? Аз говоря за цената за кг..
Не разбрах много какво искаш да кажеш Blush

# 211
  • have faith and be patient ..
да , те просто смятат в редовния им асортимент , цената на разфасовката от 600 грама , че излиза 10 лв килото нейде , грешно ги разбираш нещата

# 212
Черните дънки, с какво качество са?

На мен много ми харесаха и взех последния чифт от моя размер. Според мен си отговарят. Леко еластични са.

Харесаха ми блузите от 19,90 за 2 броя, но купувах скоро и не взех. Бельото също ми се видя хубаво

# 213
Едва успях да си взема дънки, според мен номерът е умален, защото този път превантивно си взех по-големия номер и ми паснаха. Имам дънки от Лидл с 2 номера надолу и ми стават все още. Вече тотално се обърках с тая тяхна номерация.

И аз така мисля, но ще ги сменям за по-малки, че съм в процес на отслабване ,а в тези влязох без проблем . За сивите става дума, взех от блузките-шарената, но тях не съм мерила.

# 214
  • София
Аз пък като видях 38 номер сивите - бяха си големки като за мен. Имаше и един 36 сини - вдъхна ми повече доверие като размер, но цвета изобщо не ми хареса. Черни нямаше ни един чифт, никакъв номер. По-късно ще прослушам и някой др магазин, но май само черни 36 бих си взела за проба в момента, та умря ми малко ентусиазма за момента.

# 215
  • Варна
Добре, че влизам да видя 47 коментара и да се усетя, че днес е четвъртък  ooooh!
Сега пратих ММ да ми купи дънки и ще видим имам ли късмет.
Тази тактика с пазара от вечерта е много спорна. И аз една неделя вечер отидох да хвърля око на детски якета, да знам дали да ходя в понеделник, т.к. дамата много любезно ме предупреди, че днес няма как да закупя стоката, защото е от утре. Имаха късмет, че якетата не ми харесаха иначе щях да купя. Не може стоката да е изкарана в магазина с вече сложени етикети, без допълнително обозначение от коя дата е или друго, че в момента не може да се закупи. Някой не е решил да се заяде с тях иначе веднага ще влязат в час. Като искат да я изкарват, но просто да я покриват, да сложат обозначение, че ще се продава от еди си коя дата или друго каквото решат. Търговецът има право да прави каквото иска, но е длъжен да уведоми клиентите.
По този повод се сещам за един магазин във Варна, на който имаше стикер, че е забранено да се влиза с бебешка количка. Хората така са решили-ок, но са уведомили и не можеш да им се противиш на правилата. Ако не бяха, а ти направят забележка, че си в магазина с бебешка количка вече е съвсем друго нещо както в случая на Лидл.

# 216
  • Козлодуй
Днес си купих от Лидл сутиен, бикини, боди и пухкав пуловер обаче пуловера се наложи да го върна веднага защото ми беше огромен хем взех s ама то от деколтето ми се виждаше целия сутиен - толкова ми харесваше но като го облякох сякаш съм в чувал - върнаха ми парите хората а едва по-късно видях че имало и xs размер Simple Smile Гледах дънките - имаше много при нас обаче много тесни крачоли  дори и да успея да си напъхам краката в най-големия размер той няма да се задържи на таза ми изобщо просто не знам как ги харесвате че дори и казвате, че свършили Simple Smile Много съм доволна от сутиена - сивия - страхотен Simple Smile

# 217
Дънките като са еластични дали ще се отпуснат като се поносят? Взех си сини 36 номер -стават ми, но почти не ги опъвам и ако се отпуснат ще ми станат широчки, пък такива вече си имам. Ама май така като се размисля ще се разширят Confused Май ще се връщат

# 218
  • Варна
В Лидл Варна Владислав имало само няколко бройки сини и сиви. Някъде да са останали черни или да има варненка с излишни 36 или 38?

# 219
Разгледах новата брошура и още на 1стр. видях високи цени.  Rolling EyesСвински врат без кост 1 кг опаковка септември купувах последно на цена около 7лв. Не помня точно, но не беше 10лв/кг определено. Shocked

Тя и сега не е - 7,49 е

Това цена за кг ли е или за 600-700г? Аз говоря за цената за кг..
Не разбрах много какво искаш да кажеш Blush
Цената на опаковка xxl е 7,49лв/кг. Ако обаче в периода на промоцията искаш да си купиш от нормалните разфасовки, те ти излизат по 10лв/кг

# 220
Видях....7 и нещо е за кг по брошура. Извинявам се....не видях отляво цената на 1стр. Mr. Green

# 221
Някой може ли да ми каже, дънките с цип ли са, че не виждам добре модела в сайта?

# 222
Да с цип.

# 223
С каква дебелина е плата на дънките? Като предните с високата талия ли е, ако ги помните?

# 224
Нормални са дънките. Не са тънки. Аз взех сиви,з.сините не ми харесаха...мастилено синьо са. Довичера ще меря.

Общи условия

Активация на акаунт