Лидл - 92

• 99 158
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
  • София

Много се колебах за оформящото боди, но много малко ми се вижда. Гледах това М 40-42, което го водят. Някой , който носи 40,42 номер дънки, панталони да си е купил бодито и дали отговаря?

Аз съм 38ми номер дънки а оформящото боди го взех М та по-голям размер си вземи ако взимаш че си е мъка да се напъхаш в него

# 286
  • Вестерос
Мерси! Май ще си взема само бикините Simple Smile За другото си мисля, че ще ми стане, но се притеснявам за бюста, тъй като ми е леко по-голям

# 287
Момичета, дайте моля ви снимка на универсалната подправка , която се коментира няколко страници по напред.
Заповядай:

Един глас за и от мен! За подправката.

# 288
  • Козлодуй
Леле тя универсална подправка има натриев глутамат и куп още Е-та не я взимайте ужасно вредна е.

# 289
Леле тя универсална подправка има натриев глутамат и куп още Е-та не я взимайте ужасно вредна е.

Всички имат. Откак я има в Лидъл я купувам още съм жива. Че и мърдам даже. Бульончетата на Маги да не би да нямат. В месото дори има.
Нямат само сушените чушки, гъби, моркови на баба от село. Обаче нито село имам, нито баба.

Та по - назад в темата беше обсъждан и състава й.

# 290
В непрозрачно пакетче с цип
Същата но без мнг

# 291
  • Козлодуй
Е то всички мърдаме ама всеки ден се надяваме да мърдаме по качествено и енергично Simple Smile Не ползвам готови бульони сама си ги правя чета всички етикети и мразя много натриев глутамат защото прави храната по-вкусна и ни кара да ядем повече и да дебелеем а това води до пристрастяване Simple Smile

# 292
В лидл има една подправка без натриев глутамат, 500 грама е за 2 лв в зелена опаковка.

# 293
  • Козлодуй
В лидл има една подправка без натриев глутамат, 500 грама е за 2 лв в зелена опаковка.

Благодаря ще я потърся Simple Smile

# 294
  • София
Аз също си ги спестявам такива"овкусяващи" неща.
Имам 3 рафта с подправки-сушени зелени, разни други и си ръся тях, пък каквото стане.
Аз усещам особен дъх, когато в нещо има пикантина или някаква универсална подправка.
Майка ми ползваше една на Маги, но зелена, нея някак по-я понасях.

Днес пазарувах, главно храна. Взех си пъстърва(и преди съм взимала) и веднага я сготвих.Стана страхотна  Crazy От доста време не ми е била толкова вкусна рибата, а взимаме пъстърва от Лидл през седмица-две.
Взех и кутия със смес за хелуински мъфиниЯла съм кексчета от тези смеси и не са ми много любими, но ще ги направя, че във входа имаме доста деца и да не ми звъннат за нещо сладко.
Взех и краве сирене в една малка метална кутия, на Pilos. Дано е хубаво.

# 295
Това краве сирене днес специално отидох да си взема, че е намалено, а е много хубаво, но уви празен беше рафта. Надявам се утре да заредят и да успея да си взема.

# 296
  • Варна
Кьто вш чета за дънките съвсем ме е яд! Точно такива искам...
Velina_p, ако не се лъжа на Мир ходиш ти. Имаше ли черни?
Да ,там съм.
Имаше доста ,пълен кош и черни и сини ,и сиви.

Благодаря ти!  Днес вече няма да стигна, но пък утре може да ме чакат някои, ако са моите.

МНТ повечето големи фирми вече го махнаха или изчистиха на минимум от продуктите като го заместиха по-голямо количества естествени съставки, но това си има и цена. Няма как да е евтино и да няма такива подобрители за сметка на естественото. Не е толкова вреден, но не е и полезен и наистина с него става вкусно като това си му е целта да възбужда апетита и съответно с него всеки постига по-лесно перфектния вкус на по-ниска цена. Чак крайни изказвания да не се купува.. всеки търси различни неща. Маги също е нещо ужасно, но доста се харчи на пазара особено при условие, че няма алтернатива предназначена за домакинствата в България. Защо няма? Защото няма кой да плаща двойна цена.... Искаме евтино и хубаво, но няма как да се получи.

Последна редакция: пт, 28 окт 2016, 18:56 от eli70o0

# 297
Като ви чета за дънките съвсем ме е яд! Точно такива искам...
Velina_p, ако не се лъжа на Мир ходиш ти. Имаше ли черни?
Да ,там съм.
Имаше доста ,пълен кош и черни и сини ,и сиви.

Благодаря ти!  Днес вече няма да стигна, но пък утре може да ме чакат някои, ако са моите.
Ей сега се връщам от там, останали са само 3 сини и 2 черни, сиви няма. Черните бяха големи номера.

# 298
  • Варна
Много ти благодаря!  bouquet Спести ми разходката. Ама така е като не нося дънки какво се натискам. Бях решила, че искам, но явно не ми е времето сега да пронося или просто да са лидълски.

# 299
  • София
Това краве сирене днес специално отидох да си взема, че е намалено, а е много хубаво, но уви празен беше рафта. Надявам се утре да заредят и да успея да си взема.
И при нас беше празен рафта, взех съседно, което не беше намалено.Хареса ми кутийката просто  Laughing

Аз бих плащала за нещо по-изчистено...Ако нещо наистина ми идва скъпо, а по-евтината алтернатива е "гадна", просто ще си купя нещо друго.
Все още намирам разни баби по пазарите или покрай магазините, които продават зелени подправки и билки.

Общи условия

Активация на акаунт