Лидл - 92

• 99 167
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
А дали някой е видял дали има останали дънки в Ринг мол?

# 271
  • Вестерос
Варна Лидл Възраждане дънки няма,намерих си обаче моя номер скрити при клинове сиви егаси късмета.... намерих и едни сиви 40 скрити при мъжките ,които са 22 лв. Има малки бройки на оформящото бельо,чудя му се,повечето са с на боди и л на гащи

# 272
  • Вестерос
при мъжките намерих и черни 42 номер,гледам ,че със сивите са друга материя, черните са по- плътни и не толкова разтегливи,има и един джегингз с кожа отпред пак там 36/38 ако търси някой

# 273
Имаше намален ананас на 4 лв/бр, но много голям, не можех да го нося, че бях пеша.
В Бургас и днес има Peace

# 274
Да, понеже го няма в брошурата май, ако на някой му се е дояло, пък не знае, че е на прИмоция, да докладваме Grinning

# 275
  • have faith and be patient ..
има го , 18 стр . но е затрупан от сьомга , суджук и хлебчета и  не се вижда много Simple Smile аз чак сега като прочетох го видях  Mr. Green

# 276
О, сори тогава Mr. Green

# 277
  • Варна
Кьто вш чета за дънките съвсем ме е яд! Точно такива искам...
Velina_p, ако не се лъжа на Мир ходиш ти. Имаше ли черни?

# 278
  • Варна
Кьто вш чета за дънките съвсем ме е яд! Точно такива искам...
Velina_p, ако не се лъжа на Мир ходиш ти. Имаше ли черни?
Да ,там съм.
Имаше доста ,пълен кош и черни и сини ,и сиви.

# 279
  • София
Аз утре ще ходя, надявам се да има останали от кексовете, този лимоновия много го обичам  Heart Eyes
Исках да ви питам, преди доста време бях купувала чесън на прах в пакетче. Има ли го още в
асортимента и къде да го търся  newsm78 Термо детски блузи пускали ли са до сега и колко са дебели?.....
А замразеното пиле, което купих, има такава дебела кожа, направо го одрах. И си мисля, кило и 800, какво е това пиле? Щото имаше и кокошки и пилета, и аз целенасочено взех пиле.....

# 280
Да не си взела гъска...писаха, че имало гъски май.

Не знам за чесъна, но вчера цял час търсих кафявата захар...опасовката май е сменена.
Около подправките-черно пиперче, джоджен...там бива да е и чесъна на прах Peace

# 281
В Лидл в Зоната срещу мола дето е имаше днес намален пастет по 89ст бройка от този със зеления пипер-любим ми е. Нямаше го миналия ден и никакъв от този вид в магазина срещу банята и цум.
Дънки имаше в първия от сивите два броя , но само 40 номер и на мен щяха да са ми малки. Едно момиче дойде и смени 38 за 40 и в момента може и да ги има още. Имаше много от черните но до 40 номер и по-малки. Сивите ми харесаха , но нямаше моя номер. Взех нещо за пране , с разтворим сапун по препоръка на колежка била много доволна за пералня ставало също някъде 7лв , 3 кг е и било за 40 пранета. Мирише хубаво , още не съм го сефтосала да дам мнение. Харесаха ми жилетки едни мъхести черно и бяло, но само една открих и то 34 номер(( Купих тиквата с лакомствата има много още заредени, шапките се бяха свършили и маските .

Последна редакция: пт, 28 окт 2016, 16:09 от Анонимен

# 282
  • Вестерос
Аз не съм впечатлена от сивите, стана ми 42, наистина са доста еластични и стегнати като клин стоят повече, отколкото като дънки, но реших да ги запазя, толкова дебели нямам, а са наистина дебели за зимата супер  Laughing

Много се колебах за оформящото боди, но много малко ми се вижда. Гледах това М 40-42, което го водят. Някой , който носи 40,42 номер дънки, панталони да си е купил бодито и дали отговаря?

# 283
  • Варна
В Лидл продават ли тикви цигулка, ако да на каква цена са?  bouquet

# 284
  • София
Исках да ви питам, преди доста време бях купувала чесън на прах в пакетче. Има ли го още в
асортимента и къде да го търся  newsm78

Да, има го, вчера купих от него.
Както teta75 е написала, стои при другите подправки.

Общи условия

Активация на акаунт