Лидл - 92

• 99 174
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
  • Вестерос
От миксовете на Маги примерно мен ме боли много корема и не ги използвам и бульон много рядко, гледам и аз изсушени да ползвам.

# 301
Момичета, дайте моля ви снимка на универсалната подправка , която се коментира няколко страници по напред.
Заповядай:

Един глас за и от мен! За подправката.
Благодаря  bouquet

# 302
  • София
Исках да ви питам, преди доста време бях купувала чесън на прах в пакетче. Има ли го още в
асортимента и къде да го търся  newsm78

Да, има го, вчера купих от него.
Както teta75 е написала, стои при другите подправки.

Много благодаря.

Някой питаше за тикви цигулки - да, има, май 89 ст гледах, че е цената преди 2-3 дни, но не съм сигурна.

# 303
  • Сливен
Не е по темата ,но в ДМ има бульончета на кубчета,които са без натриев глутамат и не са лоши.

# 304
  • Варна
По 0.55 лв са цигулките. Simple Smile

Кексът на промо е хубав, взех изцяло тъмния.

# 305
аз ги обух черните дънки днес и се отпускат, смисъл сутрин ми бяха много прилепнали а сега само ги дърпам нагоре,но да ако са ви по-малък номер не очаквайте да ви станат тамън като ги поносите.

Хм, тогава аз май ще връщам моите. Те сега са леко прилепнали, пък какво остава като ги понося. Много мекички и хубави, ама.......
За другата седмица планът е термоблуза, връщане на дънки и вземане на 2 играчки Laughing

# 306
Хора, някой ползвал ли е нощните лампи-животни, които прожектират звезди?
Харесала съм за подарък, но ми се иска все пак да чуя поне един добър отзив... Благодаря

(и простете, ако темата е дискутирана вече, гугъл нищо не ми изкара...)

# 307
  • Пловдив
Супер са, миналата година купих лампа-калинка за една малка госпожица, а тази сина ми се затръшка ,че иска и той(9г) и хайде сдоби се с жаба. От миналата година й завижда. 😂 Много е красиво и наистина хипнотизира 😉 Аз заспивам почти веднага😂

# 308
Аз миналата година купих пчела, много са хубави, осветяват целия таван и имат няколко цвята.

# 309
Откога са тези нощни лампи?

# 310
  • Варна
От понеделник бяха (24.10) в Хелоуинската тематика. http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=48595

# 311
Благодаря, Ели bouquet

# 312
  • На земята, която е всъщност звезда.
За бульони ползвам ето тази смес, пише, че не съдържа изкуствени ароматизатори, оцветители, глутамат или хидрогенирани мазнини:

https://www.verival.at/wuerzen-und-suessen/suppen/bio-klare-gemu … suppe-292200.html

Купувам я от Дар от боговете. Не си спомням колко беше цената й у нас, но и не ме бърка много, защото аз в супи не слагам такива бульони /само продуктите и свежи/сухи подправки/ и това ми стига за много дълго време. Ползвам в рецепти, за които ми трябва някакъв бульон /напр. ризото/.

# 313
Супер са, миналата година купих лампа-калинка за една малка госпожица, а тази сина ми се затръшка ,че иска и той(9г) и хайде сдоби се с жаба. От миналата година й завижда. 😂 Много е красиво и наистина хипнотизира 😉 Аз заспивам почти веднага😂
Еее, супер сте. Благодаря за моменталната реакция

# 314
  • София
За бульони ползвам ето тази смес, пише, че не съдържа изкуствени ароматизатори, оцветители, глутамат или хидрогенирани мазнини:

https://www.verival.at/wuerzen-und-suessen/suppen/bio-klare-gemu … suppe-292200.html

Купувам я от Дар от боговете. Не си спомням колко беше цената й у нас, но и не ме бърка много, защото аз в супи не слагам такива бульони /само продуктите и свежи/сухи подправки/ и това ми стига за много дълго време. Ползвам в рецепти, за които ми трябва някакъв бульон /напр. ризото/.
Благодаря ти  Hug Магазинът на Черни връх ми е сравнително по-близо. А как се казва самата смес, за да я потърся и в други. Био Кларе  newsm78 другото не мога да го прочета  Joy 

Вчера имаше няколко чифта дънки в Лидл Изток, даже моя номер , но не ги взех.И ги мисля  Rolling Eyes   Вероятно вече ги няма де ... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт