Лидл - 92

• 99 159
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Супер са, миналата година купих лампа-калинка за една малка госпожица, а тази сина ми се затръшка ,че иска и той(9г) и хайде сдоби се с жаба. От миналата година й завижда. 😂 Много е красиво и наистина хипнотизира 😉 Аз заспивам почти веднага😂
Еее, супер сте. Благодаря за моменталната реакция
Нещо и аз се запалих за тези лампи. Видях, че май имаше калинки в единия срещу цум , но си викам нещо неясно туй. Има ли разлика в осветлението според животинката? Примерно калинката да има едни светлини, жабата други или знам ли... или светят еднакво независимо какво животно са. Май ще ходя да взема.

# 316
Някой да има мнение за фритюрник с горещ въздух предлаган в ЛИДЛ?

# 317
  • Варна
Нямам много опит с връщането на стока и имам един въпрос.
Взех конвектор, но в кутията има само едно краче (поставка), на която да се сложи. Как да процедирам, да го опаковам и да ходя пак до Лидъл с него ли  newsm78

# 318
  • София
Някой да има мнение за фритюрник с горещ въздух предлаган в ЛИДЛ?

Има доволни хора в темата, но аз върнах моя. За да стане хубаво яденето, трябва да се слагат много малки количества, иначе в средата остава сурово. Пробвах с две разбърквания, но пак е неравномерно сготвено. Доста дълго се чакаше. Всяка порцийка става за около 15-20 минути. Един яде, другите го гледат. Но това, което наистина ме накара да го върна беше, че след 4-5 използвания храната започна да се лепи за дупчестата част на кошницата. Покритието все още не се беше повредило видимо, но реших да го върна в рамките на 1-месечния срок. Ако бях започнала да използвам по-груби измиващи гъбички, за да премахна залепеното, със сигурност и покритието щеше да се обели.

# 319
Нямам много опит с връщането на стока и имам един въпрос.
Взех конвектор, но в кутията има само едно краче (поставка), на която да се сложи. Как да процедирам, да го опаковам и да ходя пак до Лидъл с него ли  newsm78

Да, носи и касовата бележка.  Peace Влизаш в магазина със стоката и касовата бележка, отиваш на някоя каса и казваш какъв е проблема, може да ти сменят стоката или да ти върнат парите.

# 320
  • На земята, която е всъщност звезда.

Благодаря ти  Hug Магазинът на Черни връх ми е сравнително по-близо. А как се казва самата смес, за да я потърся и в други. Био Кларе  newsm78 другото не мога да го прочета  Joy 

Това му е името, Био Кларе, но на българския етикет пише "био зеленчуков бульон". Дори само така да го потърсиш, мисля, че продавачките веднага ще се сетят.

# 321
A лампите калинка,пчела и т.н. имат ли таймер за автом.изчключване  след определено време? Музикални ли са ?

Сиренето в металните кутии цилиндър -зряло 45 дни в момента е на добра цена и много ни харесва .Ще го има и другата седмица в Ххл ,но сега е по-изгодно .

# 322
Добро утро!
Имам въпрос относно конвектора - нашият не се изключва при достигане на температурата си. Снощи в стаята беше 17 градуса, направих го на 19, пуснах вентилатора на 2300W, той не спря да върти и изобщо не се изключи.
Спра ли вентилатора, не топли изобщо.
На моменти почва да духа и студено.

Мисля да ходя да го сменям с друг днес, само при мен ли създава проблеми машинката?

# 323
Здравейте! Аз също да питам за ковектора моят също не се изключва при достигане на температурата.А като го намаля въобще не включва .Показва ми, че в нас е 20 градуса ,а е страшен студ.След намаляне снощи не се включи цяла нощ..измръзнахме.Благодаря за отговорите предварително

# 324
A лампите калинка,пчела и т.н. имат ли таймер за автом.изчключване  след определено време? Музикални ли са?
Да, сами се изключват след определено време и не са музикални.

# 325
С тия конвектори как очаквате да топлят нещо на 19-20 градуса - че това си е климатик все едно да пуснеш Simple Smile
Направете ги на 24-5 и ще си топлят Simple Smile

# 326
Проблема е че се включва над 24 градуса и не изключва цял ден, а ако намалиш на 23 не се включа вече .Температурата в помещението от вчера я сочи само 20 гр, а не е така.Според мен нещо не е наред.Ако го върна ще ми върнат ли парите?

# 327
Проблема е че се включва над 24 градуса и не изключва цял ден, а ако намалиш на 23 не се включа вече .Температурата в помещението от вчера я сочи само 20 гр, а не е така.Според мен нещо не е наред.Ако го върна ще ми върнат ли парите?

Това което аз забелязах за 1 ден игра с конвектора:

- пуснеш ли вентилатор, той си работи, независимо дали конвектора нагрява или не.
- за да почне да нагрява конквектора - темпретурата трябва да е с 4 градуса над това което показва той като температура в помещението, пример:
в помещението (отляво) измерва 21гр - в дясно трябва да цъкаш чак до 25 за да почне да работи, след като навакса 25градуса(реално около него и за датчика е 25, но реално в помещението е към 22-23) изключва и докато не падне пак до 21гр(в цялото помещение) - не се включва отново Simple Smile
Тази амплитуда от 4 градуса е направо потресаваща - защото тия дето искат да поддържат 21-22 градуса през нощта (както е споменато по-горе), радиатора ще се включи чак когато температурата в помещението падне на 18-19 градуса.

Аз го бях пуснал на 25 и през нощта се включи към 4 пъти, дразнещото обаче е че докато си наваксва температурата и вече към края почва да ми става много жега, а после в часовете докато чакаш да падне на 21 че да се включи, почва да става хладно и некомфортно Simple Smile

- Доколкото знам в Лидъл може да се върнат до 1 месец продуктите и да си вземеш обратно парите, така че не мисля че ще имате проблем - аз лично смятам да го върна Simple Smile

Последна редакция: нд, 30 окт 2016, 10:16 от нелим

# 328
Същите наблюдения за конвектора - включваш, достига определена температура и изключва. Проблемът е, че после не включва. Решихме, че може нещо таймер да сме активирали, но не е индикирано на дисплея да е включен.

# 329
И ние НЕ сме доволни от конвектора-купих ме го за подарък на майка през 2014 г /пише на касовият бон/ и се повреди след 3 месеца .Върнахме го и след месец ни се обадиха -беше сменен с нов.Таман се успокоихме и айде пак се счупи-не затопля ,а само пука и  нещо като искри.Върнахме го 3 дни преди да му изтече гаранцията.       #Cussing outИ на мен ми се иска да ми върнат парите ,то това е много безсмислено...ами ако се счупи пак -вече няма гаранция....или пък ако се счупи в най студеният период от зимата...съжалявам,но никога повече техника от този магазин.

Общи условия

Активация на акаунт