Лидл - 92

• 99 115
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Ау, момичета...катерицата ме плаши нещо Shocked едни розови лапички са й направили, също като на истинска мишка...бррр Sick не мога да я докосна Stop Иначе фацата й бива Mr. Green

Аз взех две термо блузки 122/128 с идеята да ги ползвам за горнища на пижами - в четвъртък ще взема долнища и ще направя комплект. Дано да не спарват много. Приятно мекички за от вътрешната страна. Иначе са 100 процента полиестер, но ще топлят Peace

Ботушките не ги загледах, защото са малки за нас. Трябва ми нещо 31-32-33 номер, а тези са до 29 Tired

Влизах да докладвам за коледните лакомства, но са ме изпреварили Laughing

# 376
  • София
И за мойта госпожица са малки ботите, носи вече 30ти номер. Аз съм пас тази седмица, то за моите има само блузки, но ще ги пропусна.

# 377
Взех играчката днес  Peace

# 378
Аз днес взех от трите клина и от ботушите. Ботушите са добре за тази цена. Ние за трета поредна година си купуваме от техните ботуши и нямам оплаквания. Клиновете са доста тънки и със съвсем лека вата, за есента стават. Също така взех от мокрите кърпички, коледна декорация, книжка с пъзели и др. хранителни стоки. Да предупредя някой ако взима от мокрите кърпички, трябва да са три от един и същи вид или като показаните като комбинация в брошурата.

# 379
  • have faith and be patient ..
ботушите и аз ги загледах , хубава дебела вата , изглеждат стабилни с твърда пета , на тази цена и аз бих взела , но вече съм се запасила с 2-3 чифта от други места .. блузките погледнах - смешно тънки за определението "термо" , но да за горници на пижамките може би ще са ок  Peace от коледните слдаки - любимите ми бисквити с настъргани бадеми  Heart Eyes за малката само блузон с лисичка , дано да и е ок ... аааа бтв килимите от миналата година , дебелите с косъма , са намалени на 75 лв , при нас имаше само черни , аз имам бял и съм много доволна от него

# 380
ботушите и аз ги загледах , хубава дебела вата , изглеждат стабилни с твърда пета , на тази цена и аз бих взела , но вече съм се запасила с 2-3 чифта от други места .. блузките погледнах - смешно тънки за определението "термо" , но да за горници на пижамките може би ще са ок  Peace от коледните слдаки - любимите ми бисквити с настъргани бадеми  Heart Eyes за малката само блузон с лисичка , дано да и е ок ... аааа бтв килимите от миналата година , дебелите с косъма , са намалени на 75 лв , при нас имаше само черни , аз имам бял и съм много доволна от него

Гледала си от серията Лупилу....те са тънички наистина. Аз говорех обаче за тези от серията Пепертс - доста различни са като дебелина и материя, в сравнение с малките Peace

Фъстъченото масло от ХХЛ серията не е добро - доста по-тъмен е цветът му вътре, вероятно е правен от прегорели и силно препечени фъстъци. То и вкусът ме у такъв - на прегорели фъстъци.
Нищо подобно няма като вкус с малките буркани /редовните/. Голям минус за него от мен.

# 381
  • Пловдив
Термо дънките как са Thinking

# 382
  • София
Е то всички мърдаме ама всеки ден се надяваме да мърдаме по качествено и енергично Simple Smile Не ползвам готови бульони сама си ги правя чета всички етикети и мразя много натриев глутамат защото прави храната по-вкусна и ни кара да ядем повече и да дебелеем а това води до пристрастяване Simple Smile
Peace Подкрепям напълно!
Дебелеенето е най-малкото, което може да ни се случи. Последното, което четох за натриевия глутамат беше, че има способността да прониква в гените и да изменя ДНК, което води до пристрастяване към такива храни и човек започва подсъзнателно да ги търси и предпочита. А вредните му ефекти са многобройни и с натрупване, водят до сърдечни проблеми, високо кръвно налягане, световъртеж, намаляване на зрението и куп други...
Та не е важно само да мърдаме, ами да сме здрави.

# 383
Е то всички мърдаме ама всеки ден се надяваме да мърдаме по качествено и енергично Simple Smile Не ползвам готови бульони сама си ги правя чета всички етикети и мразя много натриев глутамат защото прави храната по-вкусна и ни кара да ядем повече и да дебелеем а това води до пристрастяване Simple Smile
Peace Подкрепям напълно!
Дебелеенето е най-малкото, което може да ни се случи. Последното, което четох за натриевия глутамат беше, че има способността да прониква в гените и да изменя ДНК, което води до пристрастяване към такива храни и човек започва подсъзнателно да ги търси и предпочита. А вредните му ефекти са многобройни и с натрупване, водят до сърдечни проблеми, високо кръвно налягане, световъртеж, намаляване на зрението и куп други...
Та не е важно само да мърдаме, ами да сме здрави.

Ясно е , че е въпрос на избор, но да кажа, че има и изследвания, според които и пшеницата действа по същият начин на мозъка - води до пристрастяване и до това да искаш още и още. Само вметвам де...без да антажирам някого с това Hug

# 384
  • София
bouquet
тоя път долнище/горнище на пижамите са на отделни цени Thinking

И по-добре, че миналата година на пижамата ми горнището й се сви и окъся, а бархетното долнище си е ок. Сега ще си взема само горнище. Simple Smile

# 385
  • София
Здравейте. И ние купихме конвектор от Лидъл след доста хвалене от страна на наши познати, които са много доволни от миналогодишния модел.
За съжелание ситуацията е идентична и при нас.
Измервахме с различни термометри и стигнахме до извода, че датчикът за стайната температура отчита коректно. Настроен е за 3 градуса над тази в стаята и се включва супер рядко. Имам чуството, че въобще не работи и не топли. Когаот пусна перката духа студено от нея. Знам, че конвекторите не работят постоянно и се включват, когаот има нужда да се отоплява, но нн знам дали е нормално да се включва толкова рядко и при зададена температура 26 градуса цяла вечер да стои на 23 едва едва без да отдава топлина..
Чудим се дали да връщаме или да му дадем още малко шанс.
Явно партидата от тази година не е като миналогишната...

# 386
Не ми харесаха. Най-големите бяха с една ужасна изкуствена подплата, закачаща се по пръстите. И предни години е имало с такава. Погледнах по-малък номер, беше като бархет подплатата.
Момчешките термоблузи също не одобрих. Ходих рано-рано заради тази с мечката. Прекалено прозрачно-изкуствена и наподобяваща бельо и ме отказа. За горнище на пижама исках да купя за две деца
Но пък си взех фикус лира за 13,50...сега остава и да не го уморя  Crazy

# 387
Термо блузите и термо бельото винаги са по тялото. Според мен може да са всякакви, но не и прозрачни термо блузите. Аз взех точно от бялата с мечока и сива на сини раета. Да, изкуствени са, но ще топлят. И моите суитчъри за вкъщи са поларени, тоест изкуствени, но хич не ме спарват и ми топлят идеално Laughing

# 388
Просто не са това което очаквах  Crazy

# 389
КОНВЕКТОРИТЕ са различни от мингод.Разликата е не само във външния вид,но и в отчитането на темп,при стария модел/моя/ е 2 гр.,тогава се включва конв.Пример-задавам 23гр.,включвам и когато се достигне тази темп.конв.се изключва.Включва се когато в стаята стане 21 гр.Ние сме доволни,тази ще е 3 зима,отопляваме хол,без да имаме големи сметки за ток/Дидка-питка ме беше питала/

Общи условия

Активация на акаунт