Лидл - 92

• 99 083
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • София
На разпродажбата имаше ли обувки и маратонки

Да, винаги има.

От четката за зъби аз съм много доволна, хубаво чисти, има си пулсации за масаж на венците след миене, резервни глави, зареждаща се станция /На ММ четката е на Орал Б и е с батерии, главите са почти еднакви, той повече хареса моята/. Батерията ми издържа доста време, поне 2 седмици.

# 601
  • Асеновград
Момичета спомням си, че преди година или повече пускаха часовник, който мереше влажността на въздуха и още куп други удобни неща. Скоро пускали ли са? Уж следя, но без резултат.
Ако имаш на предвид ел. термометър, с датчик за външна и вътрешна температура поне 2-3 пъти годишно го пускат. Не намирам снимка, но беше черен, продълговат. http://www.discounto.de/Angebot/Digital-Thermometer-106696/

Последна редакция: пт, 04 ное 2016, 18:59 от Panayotu

# 602
Бисквитеният крем от коледните нещица хубав ли е? Доста го загледах....

# 603
Panayotu, останала съм със спомен, че беше квадратен и сив, но може и да греша. Помня само, че преди година ми направи впечатление, че е часовник, мери температурата и най-важното мери влажността на въздуха в стаята, обаче не го взех, казах си следващият път и от тогава не съм го виждала по брошурите. Дали ще го пуснат скоро пак?

# 604
Panayotu, останала съм със спомен, че беше квадратен и сив, но може и да греша. Помня само, че преди година ми направи впечатление, че е часовник, мери температурата и най-важното мери влажността на въздуха в стаята, обаче не го взех, казах си следващият път и от тогава не съм го виждала по брошурите. Дали ще го пуснат скоро пак?

Нашия е друг тогова-правоъгълен и черен. И не мери влажност, съмо външна, вътрешна Т и час Peace
Влагомер с часовник си купих от Технохолис, защото държах да имам за детската Simple Smile
Рядко се намират и за влажност обаче, повечето са с без..

# 605
  • Асеновград
http://www.discounto.de/Angebot/Digital-Thermometer-106696/
Имам този, не мери влажност-само външна /датчика е на кабел, пускаш го извън прозореца/ вътрешна в стаята и има часовник.

# 606
  • Beyond the stars
Голям битпазар тези шатри  Laughing
Взехме разни дреболии, да не сме капо ..пък тъй ми се щеше онази пейка с ракла, дето седя сигурно един месец в кварталния магазин  Mr. Green
Не би,ама пък се сдобих със симпатични обувчици в синьо-зелено на платформичка за 7лв.  Heart Eyes
Иначе на касите всичко беше нормално, нямаше опашки  Wink

# 607
Виж в китайските магазини,ние си купихме от там,много съм доволна.

# 608
Благодаря! Може аз да съм се заблудила за функцията за вътрешна влажност. Няма да чакам повече тогава,а ще търся от друг магазин.   bouquet

# 609
От разпродажба си взех гофретник с животни...4 ми е, ма само 15 лева ...дебел суичер 10 лева...
Имаше доста шредери, машини за рязане и за паста по 10-15 лева и кани брита
Беше спокойно

# 610
  • Вестерос
Това днеска ли?

Аз ходих днес в Лидл, ама нищо такова не видях  Shocked

# 611
  • Пловдив
Благодаря! Може аз да съм се заблудила за функцията за вътрешна влажност. Няма да чакам повече тогава,а ще търся от друг магазин.   bouquet
Ние имаме от джъмбо (ако имате наблизо), само че не е електронен, а е стенен със стрелки и мери и температура и влага в помещението.

# 612
Разпродажбата на Сливница

# 613
  • Вестерос
Ааа ясно, мислех, че е всеобща. А тези гофретници хубави ли са?

# 614
Сега вечеряме рачета и делфинчета, много са сладки  Heart Eyes но ние си обичаме гофрети и имам още 3 гофретника...кръгъл, правоъгълен и двоен  Crazy само един не е от лидл. Много съм доволна

Общи условия

Активация на акаунт