ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 9 [225]

• 50 906
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Тук сме  Laughing Party е, аз преведох моята част и сега доглеждам серията. Излезе, че това с Йомер не е това, което ни показаха. Пречил е за нещо друго на бабато и той си е намерил повод да го фитне Joy

Joy Joy Joy  нищо не е такова, каквото изглежда  Joy Joy
баси хлъзгавия сценарий   Joy

кога успя и да преведеш и да гледаш...  Crazy  Heart Eyes Heart Eyes   аз още съм до крива нива  Mr. Green Mr. Green Joy

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

погледът, усмивката.... как не стопи стъклото, нИ знам  Joy Crazy Crazy Crazy  и накрая кимването - айде, отвори ми, де.... smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544
  Аз и до кривата не съм додрапала............ Blush и стига......... Naughty  мноУ те моля .......  Praynig  щот направо ще ми се поревне  Crossing Arms   поглед,усмивка,кимване филан фалан........ Crazy

И джама как не се напука............  Crazy hahaha hahaha hahaha hahahaНизнам яяяяяяяяяя.... Joy Joy Joy

Добра вечер на всички................ Hug Hug Hug

Страхотна нова тема....... Heart Eyes както винаги  Crazy  и изписана на половина ........ Heart Eyesкакто напоследък ......... ooooh! аз докато се намърдам.........Вътре............. Crazy Joy Joy Joy Joy

Благодаря на всички за всичко ................. Hug Heart Eyes Hug

# 241
Много романтика имаше в тази сцена Heart Eyes Сработили са се добре Party
Успях, помогнах си в обедната почивка  Joy Laughing

на работа  Shocked  Joy Joy Joy Joy
 love001 love001

Бойче,  Heart Eyes Heart Eyes  ади бе... Ила, Ила виж ги тия пръстчета  Crazy Crazy Joy

# 242
  • Яко в Матрицата...
Бойчееее Heart Eyes Hug, най-накрая се появи. Виж го наЩУ  колко е задобряло Laughing Crazy

# 243
Бойчееее Heart Eyes Hug, най-накрая се появи. Виж го наЩУ  колко е задобряло Laughing Crazy

С всяка изтекла минута все по-добър  Peace Видимо всите играят вече къде къде по освободено. Хем им личи, хем им се получава перФектно. А за снощния епизод  - още съм така  Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes не мога да не отчета и да не се израдвам и на мЪнинката поява на лелка  Laughing Laughing Laughing

Привет, Бойче  Hug Hug Heart Eyes

# 244
 Hug Hug Hug

как сте?  Party Party

аз направо нямам какво да кажа за епизода.  Heart Eyes Трахотен епизод, с Йекшън, ашк  Heart Eyes и то каква готина ашк, която не лепне от шербет   Party Party

Много романтика имаше в тази сцена Heart Eyes Сработили са се добре Party
Успях, помогнах си в обедната почивка  Joy Laughing

на работа  Shocked  Joy Joy Joy Joy
 love001 love001

Бойче,  Heart Eyes Heart Eyes  ади бе... Ила, Ила виж ги тия пръстчета  Crazy Crazy Joy

Crazy Crazy чудно беше това, както и на прозореца  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 245
# 246
  • Яко в Матрицата...

С всяка изтекла минута все по-добър  Peace Видимо всите играят вече къде къде по освободено. Хем им личи, хем им се получава перФектно. А за снощния епизод  - още съм така  Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes не мога да не отчета и да не се израдвам и на мЪнинката поява на лелка  Laughing Laughing Laughing

Привет, Бойче  Hug Hug Heart Eyes

Така е, всите са добри Party Арас много ме кефи също, с Чачо се допълват някак си...

# 247
# 248
Момичета, благодаря ви за снощното преживяване, беше върховно! Специално на Лили заради всеотдайната ѝ грижа  - поклон! newsm20
Накрая заспах, та така и не разбрах Ча видя или не видя кой е човекът на дЕдко.  ooooh!
Но пък преди това епизодът беше  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Обаче вие сте върхът: видях че днес даже епизодът сте си разпределили, пчелици трудолюбиви такива love001 love001 love001 Страхотен екип сте, а ние ви благодарим    bouquet
Малко ми се видя неправдоподобно в началото при толкоз  жандармерия, въоръжена до зъби Мерто да успя да осуети толкова организираната работа, но... филм да става..... newsm78 #Crazy

# 249
  • София
Да повторя тренда

Crazy Crazy Crazy Crazy

Да благодаря на Ани за прекрасната тема  bouquet bouquet bouquet и не знам дали е съвпадение, но винаги за новата тема излиза нова снимка на Чачо  Peace  Laughing Laughing Laughing

Цял ден се опитвам да ви прочета  Laughing личи си, че е бил интересен епизода  Peace

Да ви благодаря на Лили  Hug Heart Eyes за превода в ефир  bouquet bouquet bouquet
И на всички за прекрасното настроение на онлайна  bouquet bouquet bouquet

И да ви поздравя с тази прекрасна песен, която Мимка намери  Hug Heart Eyes

# 250
Вивчооо  Hug Hug дааа, аз съм поръчала на Чачи към уикенда да пуска по една нова снимка, че ми трябват за темата  Party Party Party Joy и той глеЙ какъв е послушко  Heart Eyes Heart Eyes
Наистина ви казвам, че никога досега не ми е било такъв огромен кеф да правя темите за сериала, да трупам всичко в блога.  Peace Чачи играе нещо съвсем различно и страхотно.  Heart Eyes И го прави по-невероятен начин.  Heart Eyes И както си лични по снимката, която изтече снощи - и за него е голям кеф.  Heart Eyes

аз тези дни съм доста заета през деня и нямам много време ..  Crossing Arms Crossing Arms ама ще наваксвам  Naughty Joy

лека нощ  Hug Hug

# 251
Добро утро  food010

# 252
Я да ви видим!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Добро утро  Hug Hug

# 253
  • близо до брега на морето
Добро утро Hug Hug Hug
Вени Heart Eyes HugГале Heart Eyes Hug
Абличка няколко месеца се очертава да е заета-започнах едни курсове по английски Laughing,че с тия мои ашкъми ще забравя и това което знам Embarassed....голем зор де Joy Joy Joy
Трябва да пиша и слушам един диск-ма все ме тегли кардото Joy Joy Joy
Батю му,демек май хъзбънт е мноо доволен-щяла съм да забравя сериалите-да,бе да-невъъъъъъ Joy Joy Joyолмаз бу иш Joy Joy Joy
кат стана една полиглотка с няколко езика ще види той hahaha hahaha hahaha
Хубав ден Hug Hug Hug
Честит имен ден на всички,които имат повод днес bouquet bouquet bouquet

# 254
Добро утро Hug Hug Hug
Вени Heart Eyes HugГале Heart Eyes Hug
Абличка няколко месеца се очертава да е заета-започнах едни курсове по английски Laughing,че с тия мои ашкъми ще забравя и това което знам Embarassed....голем зор де Joy Joy Joy
Трябва да пиша и слушам един диск-ма все ме тегли кардото Joy Joy Joy
Батю му,демек май хъзбънт е мноо доволен-щяла съм да забравя сериалите-да,бе да-невъъъъъъ Joy Joy Joyолмаз бу иш Joy Joy Joy
кат стана една полиглотка с няколко езика ще види той hahaha hahaha hahaha
Хубав ден Hug Hug Hug
Честит имен ден на всички,които имат повод днес bouquet bouquet bouquet

Мимка  Heart Eyes  надява се викаш батЮ му, а  Joy Joy Joy то така лесно, ако се забравя голямата любов, охоооо  Laughing Laughing

Спорна да ти е на тебе  Hug Hug като се запънеш казвай хемен ще ти пускам мотиваСион  Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт