ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 9 [225]

• 50 906
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
  • близо до брега на морето
Ох бе Бойче Joy Joy Joyбилиорум бе къз кардашим-че му казват бютифъл,ма кат свикнаф на якъшъклъ еркек и сега ми е терсене Joy Joy Joy

# 286
Специално за Галчо  Hug Hug  Heart Eyes и за всите, де!  Hug Laughing Laughing

superuu superuu superuu  Heart Eyes

https://twitter.com/kenza__Tu/status/791318889674211328

Party Party Party Party Party

Сладури.сом  Grinning Grinning  Heart Eyes Heart Eyes

Абла,  Hug  Grinning успех с рефрешването на инглиша!  Peace Heart Eyes  Hug Hug

Бойче,  hahaha hahaha аз даже няма да започвам без червена точка  Peace ooooh! Blush Blush

Харесвам онези снимки на наЩу, бе, и баба ми си беше чок гюзел!  Joy Joy

Но аблата фотографка е еб@ти мърлата, как ги е насвяткала на едно място, ужас!  #2gunfire #2gunfire

Чачи па не слезе от тази кола  ooooh! Grinning Grinning

Дали има достатъчно пространство кекса да го изпекат СМел_о в нея?  Blush Crazy Crazy

Галиба няма...  Thinking

Последна редакция: ср, 26 окт 2016, 21:39 от Анонимен

# 287
Цитат
Кой казва, че е грозен бе?  hahaha Аз съм недоволна от снимките Crossing Arms hahaha

Цитат на: Boika Boqnova в ср, 26 окт 2016, 21:02
Искра........ Peace явно за снимката мрънкоти............. Mr. Green а аз съм на мнение че нема грозна фотка на която да е  Сарпчито ми........... Crazy Party

Абла........... Hug Hug Hug Hug Hug   Изкушение.... Peace  си е най-точната дума............ Blush  ама нейсе....... Party и по-добре никой да не научава.............. Joy Joy Joy Joy Joy
 и
Лу............ Hug аз и идея си немама де ги е насвяткала аблата............... Blush и не ми е важно даже Whistling..........стига да има фотки  Crazy  и да има кой да ми ги бодне у темата ............. Peace да е жив и здрав....................... Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Hug

# 288
  • Sofia, Bulgaria
Специално за Галчо  Hug Hug  Heart Eyes и за всите, де!  Hug Laughing Laughing

superuu superuu superuu  Heart Eyes

https://twitter.com/kenza__Tu/status/791318889674211328

Party Party Party Party Party

Сладури.сом  Grinning Grinning  Heart Eyes Heart Eyes

Абла,  Hug  Grinning успех с рефрешването на инглиша!  Peace Heart Eyes  Hug Hug

Бойче,  hahaha hahaha аз даже няма да започвам без червена точка  Peace ooooh! Blush Blush

Харесвам онези снимки на наЩу, бе, и баба ми си беше чок гюзел!  Joy Joy

Но аблата фотографка е еб@ти мърлата, как ги е насвяткала на едно място, ужас!  #2gunfire #2gunfire

Чачи па не слезе от тази кола  ooooh! Grinning Grinning

Дали има достатъчно пространство кекса да го изпекат СМел_о в нея?  Blush Crazy Crazy

Галиба няма...  Thinking

Лу  Hug колата е с две врати Grinning ти кажи ще стане ли кекса  Joy Joy Joy

Бойче  Hug Hug Чачи ни може да е грозен никогаш  Naughty Grinning
 Ма на тези две снимки мяза на цигане  Praynig Peace

# 289
 Shocked Цигане............. ooooh!  гледаме у лево дими...... Thinking
 щ
Crazy Crazy Crazy Crazy

А ако говоркаш за онез фотки дето е сам.............. Crazy Crazy Crazy да ти услужим с цаките на свекъра ................ hahaha  Искре........ smile3534 имаш нужда по мое скромно мнение................ smile3532

Абла........... Crossing Armsщо не ме святкаш за новио тийзър на саръто бе............. Crossing Arms Crazy Crazy Crazy Халати падат това-друго............ Crazy Crazy Crazy Crazy Heart Eyes

# 290
Бойче, грозна е лелята-фотограф  Naughty  и стилистката велика  Naughty
Чачо е божествен!!  Crazy Crazy Crazy
и изгаврен  Sick Sick  баси некадърницата  Sick  да ме беше взела за осветител  Crazy   hahaha hahaha

и взе да ми писва от пръстена му  Mr. Green   Joy 

# 291
  • Sofia, Bulgaria
Shocked Цигане............. ooooh!  гледаме у лево дими...... Thinking
 щ
Crazy Crazy Crazy Crazy

А ако говоркаш за онез фотки дето е сам.............. Crazy Crazy Crazy да ти услужим с цаките на свекъра ................ hahaha  Искре........ smile3534 имаш нужда по мое скромно мнение................ smile3532

Абла........... Crossing Armsщо не ме святкаш за новио тийзър на саръто бе............. Crossing Arms Crazy Crazy Crazy Халати падат това-друго............ Crazy Crazy Crazy Crazy Heart Eyes

Глей сега и ми кажи на кво го е напраила фотографката  Sick  Crossing Arms

ooooh! ooooh! ooooh!

Скрит текст:
http://btvnovinite.bg/article/svetut/trus-s-magnitud-5-4-po-riht … dari-italija.html земята все по често ни се сърди  Sad

Последна редакция: ср, 26 окт 2016, 22:48 от Iskra Pandova

# 292
и изгаврен  Sick Sick  баси некадърницата  Sick  да ме беше взела за осветител  Crazy   hahaha hahaha

щом казваш................  Hugсъгласна съм........... Peace И свиквай....... Mr. Green  щот май ще ни натресе и ощИ.............. ooooh!
20 пъти писах и трих................ ooooh!/да не наруша правилата и да ме баннат..... Mr. Greenвсе едно ми е мноУ важно................ Laughingаз така или иначе нема се появя поне месец....... ooooh! Whistling/...... Whistling  сигурна съм ..............че който е трябвало.. и е заслужил ме е разбрал........... Mr. Green Пък ако не е........... Thinking да земе едно огледало и да се бакне..... Crossing Arms и слънце нЕма вече я Rolling Eyes..................... rotfImbo

Сега съвсем наистински споделям........ Peace за тези ми любими дружки ..... Heart Eyes Hug дет се викат и питат НЕРДЕСИН  Бойче............. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes щЕ  ме няма извесно време............... Sick поддържайте огъня............. Party Party Party Обичкам ви.............. Hug Hug Hug Hug

П.п Искре.......... Peace  продължаваш демек............. Thinking и на кво............ Rolling Eyes че съм мноУ кьор и не видЯ............. newsm78

# 293

щом казваш................  Hugсъгласна съм........... Peace И свиквай....... Mr. Green  щот май ще ни натресе и ощИ.............. ooooh!
20 пъти писах и трих................ ooooh!/да не наруша правилата и да ме баннат..... Mr. Greenвсе едно ми е мноУ важно................ Laughingаз така или иначе нема се появя поне месец....... ooooh! Whistling/...... Whistling  сигурна съм ..............че който е трябвало.. и е заслужил ме е разбрал........... Mr. Green Пък ако не е........... Thinking да земе едно огледало и да се бакне..... Crossing Arms и слънце нЕма вече я Rolling Eyes..................... rotfImbo

Сега съвсем наистински споделям........ Peace за тези ми любими дружки ..... Heart Eyes Hug дет се викат и питат НЕРДЕСИН  Бойче............. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes щЕ  ме няма извесно време............... Sick поддържайте огъня............. Party Party Party Обичкам ви.............. Hug Hug Hug Hug

П.п Искре.......... Peace  продължаваш демек............. Thinking и на кво............ Rolling Eyes че съм мноУ кьор и не видЯ............. newsm78

Hug Hug Бойче, много ще ми липсваш яяяяяяя  Rolling Eyes Rolling Eyes много е месец бе  Crossing Arms Crossing Arms  love001 love001 love001 love001 ние сме тук и те чакаме.

и Чачо също.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 294
  • Sofia, Bulgaria

love001 newsm47

Месец ли,много бе Бойче  Crossing Arms Rolling Eyes
 Както казва Ани,ние сме тук  Peace Grinning

# 295

Мииии, немам кво да кажем

Лу, саол за Джиджо  Hug Heart Eyes

Един месец,  ooooh! за толкова много време Бойче ще си намери галиба нова сватя  Cry Cry

# 296

Лу, саол за Джиджо  Hug Heart Eyes

Един месец,  ooooh! за толкова много време Бойче ще си намери галиба нова сватя  Cry Cry

това пък наводнило тука  hahaha hahaha hahaha

ади лека ви нощ  Hug Hug Hug

# 297
  • близо до брега на морето

Лу, саол за Джиджо  Hug Heart Eyes

Един месец,  ooooh! за толкова много време Бойче ще си намери галиба нова сватя  Cry Cry

това пък наводнило тука  hahaha hahaha hahaha

ади лека ви нощ  Hug Hug Hug

Добре е,че съм морско чело и имам лодка-мноо мокро бе Mr. Green
Бойчеееее,ще липсваш много Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 298

Бойче  Hug

# 299
Добро утро  Hug Hug Hug Hug

Минавам да забършем квот можем и пак заминавам  Laughing Laughing

Тука гледаме влевО,  Heart Eyes Heart Eyes парчето в десно го изнясяме 

Общи условия

Активация на акаунт