ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 9 [225]

• 50 904
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Здравейтеее  Hug Hug Hug

Среднощен полет е имала някоя, а? Ама коя, коя?  Thinking Thinking

Давайте да я вкарваме в хамама  Laughing Laughing Laughing

# 511
Привет  Hug Hug Hug

Ма много приказливо станало наЩу, бе...   Party

Руса с очила и да я води по ресторанти с Пончикови... не става за хамама  Naughty Grinning Grinning

Чачи много хубав с това мекичкото пардесю   Crazy Heart Eyes

м, можеше да не го вързва туй коланче  Grinning Heart Eyes

# 512
Привет  Hug Hug Hug

Ма много приказливо станало наЩу, бе...   Party

Руса с очила и да я води по ресторанти с Пончикови... не става за хамама  Naughty Grinning Grinning

на мен пък палтото му ми прилича на халат  hahaha hahaha ама не съм моден експерт  Stop
не му е никаква тази русата  Naughty Naughty

# 513

прилича на халат  Joy Joy Joy Joy Joy

# 514

прилича на халат  Joy Joy Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha значи не само на мен ми прилича на халат  Joy Joy Joy Joy

ама си играе с колана  Whistling нещо не му е много комфортно да разправя как няма ашк  Laughing само иш  hahaha

в събота и неделя ще има видео .. ще видим тогава какво казва и как го казва.  Laughing

# 515
  • близо до брега на морето
Добро утро Hug Hug Hug
То ще стане пладне докат се намотам Embarassed
Довечера ще ми е зор яяяя #Cussing out...ма ще требе им вкарам нов режим-вечеря от 19 се мести у 18 Joy Joy Joy

# 516
Скрит текст:

Чачи много хубав с това мекичкото пардесю   Crazy Heart Eyes

м, можеше да не го вързва туй коланче  Grinning Heart Eyes

прилича на халат  Joy Joy Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha значи не само на мен ми прилича на халат  Joy Joy Joy Joy

ама си играе с колана  Whistling нещо не му е много комфортно да разправя как няма ашк  Laughing само иш  hahaha

в събота и неделя ще има видео .. ще видим тогава какво казва и как го казва.  Laughing

Да, Peace беее, точно, ама, написах че го харесвам преди да го завърже...  hahaha hahaha

А в сериала също се разхожда с такова, и се целува с него, и се измъква изпод катафалки, явно се е  харесал...  Grinning Grinning Peace

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пн, 31 окт 2016, 10:12 от Анонимен

# 517
  • Яко в Матрицата...
Тия пък журналя само за Месут Йозил пишат (не знам откъде съм чула, че му викат момчето с изпъкналите очички Laughing) Споделил бил сцена от "Вътре", ама явно за кратко ще да е било, че нещо не я намирам в Инста му Joy

# 518
забравих да си честитя заради халата беее  Joy Joy Joy

да ми е чистит празника!!  Party Party Party 

да повозя Чачи на метлата си  Party Party Mr. Green  .....   Joy

ама си играе с колана  Whistling нещо не му е много комфортно да разправя как няма ашк  Laughing само иш  hahaha

срамушко  Blush Joy Joy

# 519
Тия пък журналя само за Месут Йозил пишат (не знам откъде съм чула, че му викат момчето с изпъкналите очички Laughing) Споделил бил сцена от "Вътре", ама явно за кратко ще да е било, че нещо не я намирам в Инста му Joy

преди малко ми попадна в Т какво е споделил, ама сега не мога да го намеря  Joy
обаче явно ги е казал Чачи тези неща, щото и на сайта на Шоу са ги сложили  Peace
http://www.showtv.com.tr/dizi/haber/1317432-yurtdisinda-dovus-egitimi-aldim

забравих да си честитя заради халата беее  Joy Joy Joy

да ми е чистит празника!!  Party Party Party 

да повозя Чачи на метлата си  Party Party Mr. Green  .....   Joy

срамушко  Blush Joy Joy

hahaha hahaha джадъъ, ами трябва и да почерпиш бе, то си е баш твоят празник  hahaha hahaha

# 520

то пък голЕма работа  Sick направил тоя жабок  Sick
кога Мамун Туран го сподели  Party Party Party  тогава ще се радвам  Joy Joy Joy

# 521
  • Яко в Матрицата...
Ох, Мамун Туран hahaha hahaha

ВЕрно беее, джадЪ Heart Eyes Heart Eyes, честит ти празник  Tada ura Все такава сладка и забавна джадЪ да си Party

# 522

ВЕрно беее, джадЪ Heart Eyes Heart Eyes, честит ти празник  Tada ura Все такава сладка и забавна джадЪ да си Party

джадъ да почерпи и да каже коя е русата мацка  Naughty Naughty Joy Joy че аз му вЕрвам на Чачи .. ама досега май с Пончикови като е излизал, не е водил мацка  Joy Joy
ама нали разправя, че е сам самичък  Whistling и само работи .. и като го видя какви невинни физиономии прави .. ами вЕрвам му.  Crazy Пък по принцип не съм мноУ доверчива.  hahaha
 Crazy Crazy Crazy

# 523

hahaha hahaha джадъъ, ами трябва и да почерпиш бе, то си е баш твоят празник  hahaha hahaha

ади почерпeте се  Hug Hug

Скрит текст:
   Mr. Green

newsm47 newsm47

Laughing Laughing  сладур е той  Mr. Green  Joy

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 524

Grinning Peace

Беше залпово... по- скоро  Peace , вчера, май,  Grinning  Сарп на фона на пламъците, финалът на 4 еп, имаше, даже, колаж на този футболист ли е..., наместен между Сарп и Мерт на плаката на "Ичарде"  hahaha и аз не можах да го намеря...  Simple Smile

costumed034 Джадъ,  Grinning Grinning  честит празник   costumed034  джиткай си славно и със здраве на метлата ura забавата е за нас  Tada

ади почерпeте се  Hug Hug

Скрит текст:
  Mr. Green

Joy Joy Joy Joy

я какъв е гиздав  Crazy Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт