ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 9 [225]

• 50 904
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
джиткай си славно и със здраве на метлата ura забавата е за нас  Tada

метлата е история, бе   Stopте тая душинка отдавана е повишена  Laughing Laughing

глейтИ как сладко, сладко черпи  Joy Joy Joy Joy Joy

Щурак  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug love001

# 526
  • Sofia, Bulgaria

Добър ден на всички!  Grinning  Hug Hug Hug

А тоз с букетчето къв е  Rolling Eyes Crossing Arms

Иве  Heart Eyes Hug честит ти празник newsm47

# 527

букетодържач  Laughing Laughing Laughing

# 528

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 529
  • Sofia, Bulgaria

smile3555 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 530
  • Яко в Матрицата...
Иве, много обичам такива почерпки Crazy  Мерсииии love001

Ето какво пишеше в статията с 10-те точки Peace

Скрит текст:

Звездата на „Вътре“ Чаатай Улусой: „ В чужбина преминах обучение по ръкопашен бой“

Чаатай Улусой, звезда на сериала „Вътре“, който е рейтинговият рекордьор на Show TV, бе забелязан миналата вечер в Куручешме. Улусой разкри, че пише сценарий, казвайки: „Имам интерес зад камерата, пиша някои неща.“

Миналата вечер красивият актьор от широко коментирания сериал „Вътре“ Чаатай Улусой се срещна с приятели в ресторант İnari в Куручешме. След двучасовата приятна вечеря на излизане от ресторанта Улусой отговори на въпросите на журналистите, които го чакаха за репортаж на изхода.

„Поради това, че работим много, не излизам често, ето защо не се засичаме с вас.“ Относно „Върте“ актьорът каза: „Сериалът ни върви доста добре, доволни сме от отзивите, които получаваме. Работим с един много добър екип, тъй като работим от много години заедно зад камера, вече сме сякаш неразделни (буквално казва като месо и нокът).

Всеки знае много добре какво от кого да иска, снимаме по един подреден и бърз начин.“ През изминалите дни футболистът на Арсенал Месут Йозил сподели в своя профил в социалните мрежи сцена от „Вътре“.

Улусой заяви, че знае за това споделяне: „Изказваме му нашите благодарности, днес на сета говорихме за това. Пожелаваме му и на него успех, той е наша гордост.“

„Преминах обучение по ръкопашен бой“
Улусой си създаде и име с успешните екшън сцени в сериала. „В чужбина преминах обучение как да използвам оръжие и по бойни изкуства, това беше предварителната ми подготовка. Тъй като за пръв път се превъплъщавам в такава роля, все още продължавам да работя.“

Актьорът заяви, че е започнал да пише сценарий: „Имам интерес зад камерата, от дълго време пиша някои неща. Всичко е късмет.“

„Обичам да пея“
Сцената с изпълнението на песента „Ela Gözlüm“ много се хареса. „Обичам да пея, ако в сценария има място за това.“ Улусой спомена, че когато е сам в дома си пее. „Важно е какво ви кара да чувствате. Аз когато пея, се чувствам добре.“

„Единственото, за което мисля, е да си върша добре работата“
От дълго време Чаатай Улусой мълчи относно любовния си живот. Той заяви, че няма никой в живота му. „В този момент поради интензивността на работата си не мисля за нищо. Единственото, за което мисля, е да мога да върша добре работата си. Опитвам да се фокусирам върху нея, доколкото ми е по силите. Разбира се, не може да се каже кога е време за любов, но както виждате в момента съм сам.“

Месут Йозил сподели в профила си в Инстаграм сцена от сериала „Вътре“.

# 531
Скрит текст:
джиткай си славно и със здраве на метлата ura забавата е за нас  Tada

метлата е история, бе   Stopте тая душинка отдавана е повишена  Laughing Laughing

глейтИ как сладко, сладко черпи  Joy Joy Joy Joy Joy

Щурак  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug love001

Joy Joy Joy 

Не вярвам една Джадъ да се метне на килимче  Peace , освен ако не е червено като мустанг  Crazy и с Чачи върху него  Crazy , ама това е друга хава ...  Grinning Grinning  Grinning Grinning

Излязоха седмичните рейтинги, 3-ти в соцмрежите, 4 в тв   Peace

Somera 24-30.10

Скрит текст:

Благодаря, Рени, за 10те точки  Hug Hug Heart Eyes

Последна редакция: пн, 31 окт 2016, 12:11 от Анонимен

# 532
  • Sofia, Bulgaria
Иве, много обичам такива почерпки Crazy  Мерсииии love001

Ето какво пишеше в статията с 10-те точки Peace

Скрит текст:

Звездата на „Вътре“ Чаатай Улусой: „ В чужбина преминах обучение по ръкопашен бой“

Чаатай Улусой, звезда на сериала „Вътре“, който е рейтинговият рекордьор на Show TV, бе забелязан миналата вечер в Куручешме. Улусой разкри, че пише сценарий, казвайки: „Имам интерес зад камерата, пиша някои неща.“

Миналата вечер красивият актьор от широко коментирания сериал „Вътре“ Чаатай Улусой се срещна с приятели в ресторант İnari в Куручешме. След двучасовата приятна вечеря на излизане от ресторанта Улусой отговори на въпросите на журналистите, които го чакаха за репортаж на изхода.

„Поради това, че работим много, не излизам често, ето защо не се засичаме с вас.“ Относно „Върте“ актьорът каза: „Сериалът ни върви доста добре, доволни сме от отзивите, които получаваме. Работим с един много добър екип, тъй като работим от много години заедно зад камера, вече сме сякаш неразделни (буквално казва като месо и нокът).

Всеки знае много добре какво от кого да иска, снимаме по един подреден и бърз начин.“ През изминалите дни футболистът на Арсенал Месут Йозил сподели в своя профил в социалните мрежи сцена от „Вътре“.

Улусой заяви, че знае за това споделяне: „Изказваме му нашите благодарности, днес на сета говорихме за това. Пожелаваме му и на него успех, той е наша гордост.“

„Преминах обучение по ръкопашен бой“
Улусой си създаде и име с успешните екшън сцени в сериала. „В чужбина преминах обучение как да използвам оръжие и по бойни изкуства, това беше предварителната ми подготовка. Тъй като за пръв път се превъплъщавам в такава роля, все още продължавам да работя.“

Актьорът заяви, че е започнал да пише сценарий: „Имам интерес зад камерата, от дълго време пиша някои неща. Всичко е късмет.“

„Обичам да пея“
Сцената с изпълнението на песента „Ela Gözlüm“ много се хареса. „Обичам да пея, ако в сценария има място за това.“ Улусой спомена, че когато е сам в дома си пее. „Важно е какво ви кара да чувствате. Аз когато пея, се чувствам добре.“

„Единственото, за което мисля, е да си върша добре работата“
От дълго време Чаатай Улусой мълчи относно любовния си живот. Той заяви, че няма никой в живота му. „В този момент поради интензивността на работата си не мисля за нищо. Единственото, за което мисля, е да мога да върша добре работата си. Опитвам да се фокусирам върху нея, доколкото ми е по силите. Разбира се, не може да се каже кога е време за любов, но както виждате в момента съм сам.“

Месут Йозил сподели в профила си в Инстаграм сцена от сериала „Вътре“.

Ренка  Hug благодаря  Grinning

# 533
# 534

Crazy Crazy Crazy Crazy

Пончика винаги предивзиква смях бе  Joy Joy колкото повече гледа сериозно, толкова по-смешно ми става  hahaha hahaha

букетодържач  hahaha hahaha hahaha hahaha

Ренка  Hug Hug Hug Hug чичек  Hug по-късно, ако не ми мине котка (или шеф  Mr. Green) път, ще го сложа в блога  Party

Crazy Crazy Crazy

джадъъъъ, аз мислех, че с Чачи ще почерпиш бе?  ooooh! ooooh!  Joy Joy баси, как се стиска  Crossing Arms Joy

# 535
Ренко  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug

# 536

джадъъъъ, аз мислех, че с Чачи ще почерпиш бе?  ooooh! ooooh!  Joy Joy баси, как се стиска  Crossing Arms Joy

има да взимаш  Mr. Green Joy Joy 

ама щИ покажа съмненията   Mr. Green  hahaha hahaha

https://www.instagram.com/p/BMMIoaWAT04/?taken-by=ilknurserefaykanat

# 537

има да взимаш  Mr. Green Joy Joy 

ама щИ покажа съмненията   Mr. Green  hahaha hahaha

https://www.instagram.com/p/BMMIoaWAT04/?taken-by=ilknurserefaykanat

ooooh! ooooh!  свидла  ooooh!

тази малко като да му е абла ми стои  Whistling Whistling ама той си пада по абли  Joy

интервюто в блога  Peace

# 538
ама той си пада по абли  Joy

9 години по-голяма става ли  4470

# 539
тази малко като да му е абла ми стои  Whistling Whistling ама той си пада по абли  Joy

тази е по-малко грозната сестра Шереф бе  Mr. Green Mr. Green  Joy  женена, с дИте  Laughing
но май не тя е в колата  Rolling Eyes   Joy

ама той си пада по абли  Joy

9 години по-голяма става ли  4470

Joy Joy Joy на опашката, моля  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт